Fotoğrafı paylaşan arkadaşa sormuştum gün mü yaptınız diye o da yok öylesine buluştuk yazmış bende anladım dedim kapattım konuyu. Dedikoduya gelince zaten yeterince yapıyorlardır Eminim :)Hiç birşey deme aman
İyice dedikodu döner bool bool senin dedikodunu yaparlar.
seni gruptan çıkarmayı unutmuşlar mı yani, ilginç
muhtemelen gruptan alfa bi karakter senden hoşlanmıyordu ve seni egale ettiler
çok ayıp bence, biri ikisi istemezde diğerleri de mi uyar
bence afiyet olsun yaz, demekki gün iptal olmamış haber vermeyi unuttunuz herhalde de
acaba çocuklarının çok mu yaramaz olduğunu düşündüler, ben kadınlar arasında çocuğu vardı o hamileydi şu böyleydi diye çocukla alakalı sorun yapanları pek anlamıyorum, sonuçta herkesin çocuğu var, çocuklardan kaynaklı bişey olabilir yani senden değil de...
Beni aradılar gün yapmak istiyoruz katılır mısın diye bende tamam dedim sonra grup açtılar bir hafta falan açık kaldı sonra gün iptal diye aradılar gruba da günü iptal ediyoruz yazdı biri herkes çıktı gruptan aradan bir hafta falan geçti içte bugün resim koymuşlar. Çocuk konusunda sorun yok çünkü okul saatlerinde buluştuk hep birbirimizin çocuklarını hiç görmedik sayılır.
Bu insanlar daha öncesinden de bi kaç kişiyi dışlamamışlar mı zaten sonrada sizi yarın öbür gün bi başkasını derken açılan küçük dedikodu gruplarıyla orantılı olarak eksilir sürekli birileri derken ortada iki kişi kalır bilin ki onlar yılanın başıdırlar aslında ..
Demem o ki yoksayınn çok mu muhtacsınız arkadaslıklarına ?
hiç anlayamadım şu grupları. bana çok sıkıcı geliyor.
sadece birkaç velinin telefonu var. onlarla da özel bir arkadaşlık kurmadım zaten.
öğretmenin bile şahsi telefonu yok bende. kreşi arıyorum.
eşim , kesin senin için soğuk diyorlardır, diyor.
valla hiç umrumda değil.
Demek ki istememişler başta yazmayı düşünüyordum ama vazgeçtim :)ne yazmayı planlıyorsun, demekki gruptan biri arıza çıkardı onu niye çıkardınız diye, çünkü zaten az kişisiniz unutma ihtimali sıfır
Kendinizi üzmeyin, yaptıklarına alınmayın da. Sebebini net bilmediğiniz için her türlü varsayım boşuna olacaktır, kendinizi doldurmayın.Beni aradılar gün yapmak istiyoruz katılır mısın diye bende tamam dedim sonra grup açtılar bir hafta falan açık kaldı sonra gün iptal diye aradılar gruba da günü iptal ediyoruz yazdı biri herkes çıktı gruptan aradan bir hafta falan geçti içte bugün resim koymuşlar. Çocuk konusunda sorun yok çünkü okul saatlerinde buluştuk hep birbirimizin çocuklarını hiç görmedik sayılır.
Demek ki istememişler başta yazmayı düşünüyordum ama vazgeçtim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?