Benden habersiz buluşan arkadaşlar..

Hiç birşey deme aman
İyice dedikodu döner bool bool senin dedikodunu yaparlar.
Fotoğrafı paylaşan arkadaşa sormuştum gün mü yaptınız diye o da yok öylesine buluştuk yazmış bende anladım dedim kapattım konuyu. Dedikoduya gelince zaten yeterince yapıyorlardır Eminim :)

Beni aradılar gün yapmak istiyoruz katılır mısın diye bende tamam dedim sonra grup açtılar bir hafta falan açık kaldı sonra gün iptal diye aradılar gruba da günü iptal ediyoruz yazdı biri herkes çıktı gruptan aradan bir hafta falan geçti içte bugün resim koymuşlar. Çocuk konusunda sorun yok çünkü okul saatlerinde buluştuk hep birbirimizin çocuklarını hiç görmedik sayılır.

ne yazmayı planlıyorsun, demekki gruptan biri arıza çıkardı onu niye çıkardınız diye, çünkü zaten az kişisiniz unutma ihtimali sıfır

Başta kahvaltıya gittik tanışalım diye sonra herkes daha sık bir araya gelelim deyince böyle oldu. Ben Yeni taşındım sayılır çevrem yoktu, diğer arkadaşlarında çoğu Yeni taşınmıştı yani hepimize de iyi gelir demiştik ama işte sonradan gruplaşma oldu git gide azalıyorlar :)

ne yazmayı planlıyorsun, demekki gruptan biri arıza çıkardı onu niye çıkardınız diye, çünkü zaten az kişisiniz unutma ihtimali sıfır
Demek ki istememişler başta yazmayı düşünüyordum ama vazgeçtim :)

Kendinizi üzmeyin, yaptıklarına alınmayın da. Sebebini net bilmediğiniz için her türlü varsayım boşuna olacaktır, kendinizi doldurmayın.
Bunu Rabbin bir lütfu olarak görüp kabullenin, belki sizi kötü bir dedikodu ortamından korumak istemiştir. Okulda vs. karşılaştığınızda da bozuk atmayın sadece hafif gülümseyip merhaba merhaba o kadar.
Umarım bulunduğunuz şehirde kafa dengi arkadaşlar bulursunuz.

Bozulmuş olabilirsiniz ama ortada bir ayıp olduğunu düşünmüyorum ben...

Başta kalabalık tanışıldıktan sonra illa ki kafası daha çok uyuşan kişiler çıkıyor. Sizden elektrik alamayan ya da sizi yanlış tanıyan biri olmuş ve biraraya gelmek istememiş olabilir.

Gün mü yaptınız demenize gerek bile yoktu.

Yaz tatiline kadar bir sorun yoktu hep beraber bululuyorduk ama tatil yaklaşınca gruptan çıktılar. Sonra bir arkadaşın bebeği oldu ona gitmişler sonra da bir kaç kez buluştular, hiç neden beni çağırmadınız falan demedim ama bu farklı çünkü gün yapacağız katılır mısın diye sordular sonra iptal ettik deyip buluşmuşlar. Madem görüşmek istemiyorlar sormasalardı ben onlara neden beni çağırmadınız demezdim zaten.

Hepsini engellerdim
Hic isim olmaz
Bi de sorcam belli iste sizi istememisler.

Ayrica boyle gruplarda dedikodu girla gidiyor
Bizimde vardi okul biter bitmez ben elimi cektim direk
Sonra hepsi dagildi
Cocuklarin okullarida dagildi iyide oldu.
Cok dedikodu yapiyolardi.
Tanimasan bile dedikodu yapilani sende dinliyosun dahil oluyorsun.

Birisine sormussun .cevap ne yazarsa yazsin sen birsey yazma.
Hepsini yok say.
En iyisi bu

canim sebep cok basit nasil anlayamadn grupta 2 hamile var birini erkene alalm dediler .muhtemelen grubun soz dinlenen baslarindan birinin o hamileyle muhabbeti iyi .daha sonra ay alimlarnda senin kasim aralik demen uzlasamamaya sebeo olms gruptaki sivri kisi de o aylardan birini istems sonra aylar kaymis oteki ozaman soyle ozaman bana bu ay yok oteki ay derken senin kaism aralik goze batms uzlasamams boylece sana dedikler gun gercktn iptal olmusss.. sonra herkes sensiz gunlerini alip devam etmisler sen su kasim aralikta kim alms gunu takip et caktrmdn bakalm senn erken alack olmani sorun eden hangi elebasiyms... sallama bosver illaki bu tarz duruplarda duzenli dedikodu yapmayan kendi halinde insanlae dislanir olmadigi daha iyi olms... hicte aaa gune almadik die bize kustu edasi olustrma sende diger2 arkadasla takil onlarn yaotgni sende onlara yap hic bsy olamadlms gbi takil whatsap durumu yap karsilasinca sanki sen katilmamssb gunlere gbi burnunu kivirarak konus falan.. ben olsam hic duygusal bi olay gbi bakmaz catir catir ezer atardm ne taklysn ki

Hiç sormayın da bişey de demeyin. Cool olun. Bırakın ne yaparlarsa yapsınlar.

Gecen plan yaptik arkadaslarla gorusecegiz. Hepsi de lise zamanından beri tanistigimiz arkadaslar sonra biri dedi ki x de gelsin. Fark etmez dedik x gelince ekurisi y de gelmek istemis. Dedim onlar gelecekse biz baska zaman goruselim siz gorusun cunku ne x den ne y den hoslanmam. Yagmurdan dolayi plan iptal dedik ve biz bulustuk beraberce. Cok takmayin hoslanmayabilirler sizden arkadan is cevirmek olarak algilamayin.
Hic sevmediğim bir arkadaş hayatimda gordugum en hanım en sakin arkadastan hoslanmiyor cok havali olduğunu düşünüyormuş.
Illa dedikodu yapmaya gerek yok ki sizi sevmeleri icin yildiziniz barismadi demek.

En güzeli araya mesafe koyup hiç umursamamak.Böyle sorup konuşursanız hem sizi suçlu çıkarırlar,hem durduk yere sinirinizi zıplatırlar.Eğer toplu olarak bir plan yapıp size soruyorlarsa herkes birbirine saygı gösterip sesini çıkarmamalıydı.Demek ki sizi gözden çıkarmışlarki öbür kişi kimse artık onu daha önemli kılmışlar.Bence hiç ilgilenmeyin o kişilerle artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…