- 12 Temmuz 2006
- 59.702
- 227.902
- 1.223
- 53
Bakın böyle bişey diyebilmem için eşimin de öyle olması lazım ben dışarda birine adres sorsam erkeğe niye soruyorsun diye bı adamdan bahsediyorum
Daha önce ki konumda da yazdım üçü yatak odası muhabbeti yapmıştı hesap sordugumda da ne var bunda onlar yabancı mi demişti hatta bende aynısıni ben yapsam demiştim bu yüzden eve erkek misafir getirmiyor
Ya siz beni gerçekten anlamıyorsunuz size normal gelebilir ama eşim beni kıskanan erkek arkadaşlarıyla az fazla muhabbet etsem birde eşim yanımdayken kaş göz eden biri o kızlar yanına gelince benim işim çıktı diyip kalkabilirdi
Kusura bakmayın ama eşiniz için tek diyebileceğim şey kişi kendinden bilir işi, her erkeği kendisi gibi sandığından seviyorum kıskanıyorum adı altında kısıtlıyor sizi.
Hamilesiniz o yüzden yazacaklarım için sizden özür dilerim lakin sorun ne görüştüğü çift, ne avmde yanlarında olan kız, sorun eşinizin kadınlara bakış açısı.
Demek ki eşiniz yolda kendisine adres soran kadınlara başka gözle bakıyor, demek ki erkeklerle sohbet eden kadınlar için aklından başka şeyler geçiyor, bu da arkadaşı ve eşiyle mahrem şeyler konuşacak kadar diline vuruyor, kusura bakmayın ama kimsenin onu ayartmasına gerek bile yok zira kendisi tek başına düz yolda bile eğri gidecek birisi.