• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden habersiz görüşmüsler

1- Kocam arkadaşının karısıyla rüyalanma, gecelik gibi konuları konuşacak ben de o arkadaşla kocamı paralamayacağım, öyle mi? Önce hepsinin ağzına eder, sonra da o kocayı boşarım. Medeniyet böyle bir şey değil. O gün o evliliği bitirecektiniz. Çok geç kalmışsınız. Bir de hala beni kıskanır, eve erkek birini almaz diye avunup duruyorsunuz. Adam, kendinden biliyor işi, bütün sadakatsiz adamlar, eşlerine nefes aldırmazlar. Bilin bakalım niye?
2- Benden habersiz babasına yüz bin kredi çekecek, ben de yine boşanmayacağım, öyle mi?
3- İlk iki maddeye istinaden konuşuyorum, daha da boşanmayın bu adamı siz bence. Onca şey yapmış ses etmemiş oturmuşsunuz zaten, arkadaşının karısı ve arkadaşıyla bir kahve içmiş, çok mu? Devede kulak kalır bu artık. Boş verin.

Diğer konuya da yazdım tamı tamına aynısı bir arkadaşlığım var. Hatta konu sahibiyle geyik de çevirdik ben miyim o kadın diye. 😂

Kocamın 20-25 yıllık bir arkadaşı var, dünya tatlısı bir insan, acayip eğlenceli bi herif. Ama karısı benden hiç hoşlanmıyor. Hatta nefret ediyor bence 😂 Benim bi derdim yok onunla, gelirse rahatsız olmam. Adam bize tek başına geliyor, dışarda buluşunca tek katılıyor. Bazen onlar kocamla buluşuyor ben sonradan ekleniyorum. Hiç yanımda arkadaş taşımadım ama denk gelirse götürebilirim de. Çok pis geyik çeviririz, bu bazen cinselliğe kayan bir geyik olabilir. Kocamla her telefonunu “az sevişin” diye kapatır mesela. Ya da buluşacaksak “sevişmeden gelin” der. Espri yapıyor aklınca işte gevşek 😂 E benim suçum ne? Karısı gelip buraya konu açsa konu sahibinin konuları gibi olur aynı.
İşte sizin olayınızı burada ayıran en büyük farkı gözden kaçırmışsınız yalnız. Eminim o erkek arkadaşınız karısına adres soran adama kızan, karısı ile arkadaş olan tüm erkekleri potansiyel tehlike olarak gören sığ bir herif değildir. Buraya verdiğiniz cevaplardan böyle sığ bir insanla arkadaşlık etmeyecek kadar aklı başında olduğunuzu düşünüyorum. Burada sıkıntı zaten adamın iş karısına gelince erkekler iyi gözle bakmaz erkekten arkadaş olmaz kafasına girmesi. Bu zihniyette adamın öyle ortamlarda bulunup o sohbetleri etme nedenini iyi niyetli bulmam ben. Karısına gelince ayrı, kendi olunca ayrı kafaya giren adam en hafif tabirle ahlaksızdır. Zira kadınla erkek arkadaş olmaz diyen adam kendide arkadaş gözü ile bakmıyordur başka kadınlara. İnsanların dünya görüşü eğer karakterliyse sana gelince öyle ama bana böyle olmaz tektir bana göre.

İşte sizin olayınızı burada ayıran en büyük farkı gözden kaçırmışsınız yalnız. Eminim o erkek arkadaşınız karısına adres soran adama kızan, karısı ile arkadaş olan tüm erkekleri potansiyel tehlike olarak gören sığ bir herif değildir. Buraya verdiğiniz cevaplardan böyle sığ bir insanla arkadaşlık etmeyecek kadar aklı başında olduğunuzu düşünüyorum. Burada sıkıntı zaten adamın iş karısına gelince erkekler iyi gözle bakmaz erkekten arkadaş olmaz kafasına girmesi. Bu zihniyette adamın öyle ortamlarda bulunup o sohbetleri etme nedenini iyi niyetli bulmam ben. Karısına gelince ayrı, kendi olunca ayrı kafaya giren adam en hafif tabirle ahlaksızdır. Zira kadınla erkek arkadaş olmaz diyen adam kendide arkadaş gözü ile bakmıyordur başka kadınlara. İnsanların dünya görüşü eğer karakterliyse sana gelince öyle ama bana böyle olmaz tektir bana göre.
Vallahi bilmiyorum karısıyla ilişkisini. 10 senede 3 kez falan gördüm kadını. Ne desem yalan olur.

Ama dedim zaten problem kocada. Konu sahibinin kadınlara mok atmasına kızıyorum ben. Kocasına sesi çıkamayan gelip elin kadınlarına dil uzatıyor.

Haklısın , tabi ki birşey olacak değil aralarında ama ben olsam ben de sinir olurdum. Ayrıca o iki kadın, senin onlardan hoşlanmadığını hissedip, seni gıcık etmek için foto paylaşmış olabilirler mi?
Ben evliyim diyelim, arkadaşlarımla oturuyorum, başka bir evli adam daha var masada, neden dörtlü fotograf çekip paylaşayım çok çok aşırı samimi değilsem. Hem benim eşim kızabilir hem de adamın eşi.

1- Kocam arkadaşının karısıyla rüyalanma, gecelik gibi konuları konuşacak ben de o arkadaşla kocamı paralamayacağım, öyle mi? Önce hepsinin ağzına eder, sonra da o kocayı boşarım. Medeniyet böyle bir şey değil. O gün o evliliği bitirecektiniz. Çok geç kalmışsınız. Bir de hala beni kıskanır, eve erkek birini almaz diye avunup duruyorsunuz. Adam, kendinden biliyor işi, bütün sadakatsiz adamlar, eşlerine nefes aldırmazlar. Bilin bakalım niye?
2- Benden habersiz babasına yüz bin kredi çekecek, ben de yine boşanmayacağım, öyle mi?
3- İlk iki maddeye istinaden konuşuyorum, daha da boşanmayın bu adamı siz bence. Onca şey yapmış ses etmemiş oturmuşsunuz zaten, arkadaşının karısı ve arkadaşıyla bir kahve içmiş, çok mu? Devede kulak kalır bu artık. Boş verin.
Böyle olaylar var ve konu sahibi hala ondan habersiz görüşmelerini mi dert ediyor? Ayy ben şok 🤯

Anlamanıza gerek yok, diğer konunun ilk sayfanıza yazdım zaten, anlamak için kendinizi yormasaydınız, kısa devre yapar mazallah.

Yoo zorunda değilsiniz. Biz de karşı tarafın hassasiyetlerine uygun davranmak zorunda değiliz. Kocaları düşünecek.
Zorlanmadan anlamış bulundum bir kere, izafiyet teorisi değil sonuçta 😅 devrelerime güveniyorum, siz o kısmı dert etmeyin 😉
Ben hiç "o kadın öyle konuşmasın" gibi bir yorum okumadım konu sahibinden. Sadece kocası uzak dursun istiyor. Siz niye davranışlarınıza (yada o kadına) karışılıyor gibi hissediyorsunuz ki?

bence kadınlarda çocuk olursa adam baba olacağından toparlanır fikri var.
bence yanlış ama babalıkla beraber melekliğin de download olacağını düşünüyorlar bence.
Tabi cağğnımmm. Bilmiyor musun sorumluluk nedir bilmeyen kadına zerre değer vermeyen erkek kişiler adının önüne baba sıfatı gelince evine bağlanır sadakat ve sorumluluk yüklenir.

Zorlanmadan anlamış bulundum bir kere, izafiyet teorisi değil sonuçta 😅 devrelerime güveniyorum, siz o kısmı dert etmeyin 😉
Ben hiç "o kadın öyle konuşmasın" gibi bir yorum okumadım konu sahibinden. Sadece kocası uzak dursun istiyor. Siz niye davranışlarınıza (yada o kadına) karışılıyor gibi hissediyorsunuz ki?
Konuyu baştan sona yorumlarıyla birlikte tekrar okuyun. Kadına söylenenleri alt metinden çıkarabileceğinize inanıyorum bu anlama kabiliyetinizle.

konu sahibi bak ortada bir pislik dönüyor . hamile olduğun için senı daha fazla üzmek istemiyorum ama bırçok şeyi sineye çekip oturduğun için herseyin dozu giderek artıyopr ve korkarım kı artacak da. bi sınır çiz kendıne bağıra çağıra değil sakince ve çok cıddı bır şekilde eşinle konuş ve gözlemle . gidebileceğini bilsin evet belki hamıleyken bitirmek çok daha zordur ama ilerisi daha zor olacak gıbı kendıne olan saygını tamamen yitirmeden bir şeyleri bitirmek elini taşın altına koymak zorundasın

Kadına eşime başka birini ayarlayabilir şeklinde bir yakıştırması var konu sahibinin. Bu iftiraya girer. Kocasına lafını geçirsin becerebiliyorsa karşıdaki kadının niyetini okuyacağına.

Böyle olaylar var ve konu sahibi hala ondan habersiz görüşmelerini mi dert ediyor? Ayy ben şok 🤯
Evet, bunlar cidden olmuş konu sahibinin dediğine göre canım.
Ben olsam üçü cinsellik konuştuğu gün o evi yıkardım, başlarına geçirirdim. Soranlara da ben bu herif arkadaşı ve karısıyla yatak muhabbeti yaptığı için boşuyorum der, tertemiz sıyrılırdım.

Kadına eşime başka birini ayarlayabilir şeklinde bir yakıştırması var konu sahibinin. Bu iftiraya girer. Kocasına lafını geçirsin becerebiliyorsa karşıdaki kadının niyetini okuyacağına.
Kavga etmiş kocasıyla daha naaapsın kadın. Kavga etmiş sonuç, adam camı çerçeveyi kırmış, konu sahibi oturmuş yerinde. Olsun, önemli olan katılmaktı. Böyle olunca elin kadınlarına mana bulma hakkı da oluyor otomatikman.

Kavga etmiş kocasıyla daha naaapsın kadın. Kavga etmiş sonuç, adam camı çerçeveyi kırmış, konu sahibi oturmuş yerinde. Olsun, önemli olan katılmaktı. Böyle olunca elin kadınlarına mana bulma hakkı da oluyor otomatikman.
Çünkü ünlü düşünür senin dediğin gibi"Koca olmak çok güzel" :KK70:

Koca, kocanın arkadaşı ve onun karısı cinsellik konuştuktan sonra eğer konu sahibi sadece kavga etmekle kaldıysa bence o muhabbet ilerleyip threesomea filan dönüşmüştür. O kadar da masum değiliz çok şükür

Ben küçük bür şehirde yaşıyorum. Bazen çarşıda pazarda eşim ve arkadaşlarıyla denk gelirim, yanlarında birkaç dk kaldıktan sonra da ayrılırım. Karşılaştık diye illa programlarına ortak olmak zorunda değiliz, kendi aralarında bir plan yapılmış sonuçta. Koca diye de ölmüyoruz akşam evde görüşeceğiz nasılsa 😂😂 Burdaki durumu sevimsiz buldum o yüzden. Mesele aralarında bir şey olma ihtimali değil, yırtık dondan fırlar gibi her yerden çıkmaya gerek yok. Ben ordaki olaylardan bağımsız kadın olsam da geçip oturmam ne alaka tanımadığım insanlarla arkadaşımın bilmem neleri diye foto çekinip paylaşacağım. Lüzumsuzluk.

Konuyu baştan sona yorumlarıyla birlikte tekrar okuyun. Kadına söylenenleri alt metinden çıkarabileceğinize inanıyorum bu anlama kabiliyetinizle.
Konu sahibi kadına bir şey dememiş. Herkes de kocasına yardırıyor zaten. Kadının tavrını hoş bulmadıkları için hak vermişler. Bu kadar!
Herkesten onay almak zorunda değilsiniz. Herkesin hayat tarzı, doğrusu yanlışı kendine.

ayrılmayacağı için diğer kişilere suçu yükleyip kocasını bir şekilde aklama derdinde demek.
yoksa dışarıdaki herhangi bir kadın her zaman bir şeyler yapabilir.
önemli olan eşinin duruşu.

Konu sahibi kadına bir şey dememiş. Herkes de kocasına yardırıyor zaten. Kadının tavrını hoş bulmadıkları için hak vermişler. Bu kadar!
Herkesten onay almak zorunda değilsiniz. Herkesin hayat tarzı, doğrusu yanlışı kendine.

Onay almaya çalışan kim? Karşı tarafın penceresinden yazıyorum. Siz tek bir pencereden bakabiliyor olabilirsiniz. Bende bir sürü var.

Konu sahibi bir şey dememiş demek için de pencereyi açmadan perdenin arasından bakıyor olmak lazım. Öyle dar bir bakış açısı.

Back
X