1- Kocam arkadaşının karısıyla rüyalanma, gecelik gibi konuları konuşacak ben de o arkadaşla kocamı paralamayacağım, öyle mi? Önce hepsinin ağzına eder, sonra da o kocayı boşarım. Medeniyet böyle bir şey değil. O gün o evliliği bitirecektiniz. Çok geç kalmışsınız. Bir de hala beni kıskanır, eve erkek birini almaz diye avunup duruyorsunuz. Adam, kendinden biliyor işi, bütün sadakatsiz adamlar, eşlerine nefes aldırmazlar. Bilin bakalım niye?
2- Benden habersiz babasına yüz bin kredi çekecek, ben de yine boşanmayacağım, öyle mi?
3- İlk iki maddeye istinaden konuşuyorum, daha da boşanmayın bu adamı siz bence. Onca şey yapmış ses etmemiş oturmuşsunuz zaten, arkadaşının karısı ve arkadaşıyla bir kahve içmiş, çok mu? Devede kulak kalır bu artık. Boş verin.
2- Benden habersiz babasına yüz bin kredi çekecek, ben de yine boşanmayacağım, öyle mi?
3- İlk iki maddeye istinaden konuşuyorum, daha da boşanmayın bu adamı siz bence. Onca şey yapmış ses etmemiş oturmuşsunuz zaten, arkadaşının karısı ve arkadaşıyla bir kahve içmiş, çok mu? Devede kulak kalır bu artık. Boş verin.