- 12 Kasım 2010
- 2.992
- 17.181
- 408
- 40
Kimse öyle bir durumda o çiftin yaptığını güzelleme yapmıyor ama her koyun kendi bacağından asılır. Kocasının izni ile başka erkeklerle onun gözünün önünde sevişen kadına ne yapalım. Kapısına gidip cam çerçeve mi indirelim. Kocasının kendisinin ahlakı , alan razı veren razı.Dünya imtihan dünyası her türden insan var . Burada ahlaklı durması gereken kişi eştir. Siz hiç karısı aldatan bir adamın diğer erkeklere çemkirdiğini gördünüz mü? Siz ayarttınız benim karımı diye. Muhattap eş olmalı . Öbür tarafa ahlaksız der geçersin. Zaten herkes kendi kapısının önünü süpürse hiçbir sorun kalmaz.
Sorunuzada cevap vereyim evli çiftlerle grup yapacak ahlak anlayışta bir adam o saatten sonra benim kocam olmaz zaten . Tutupta bunun için milletin evliliğine çemkirmeden önce kendi evliliğimi bitiririm. Zira öyle fantezileri olan koca böyle bir çift bulamazsa kendi eve adam getirir. Adamın içinde var demek ki.
Sorunuzada cevap vereyim evli çiftlerle grup yapacak ahlak anlayışta bir adam o saatten sonra benim kocam olmaz zaten . Tutupta bunun için milletin evliliğine çemkirmeden önce kendi evliliğimi bitiririm. Zira öyle fantezileri olan koca böyle bir çift bulamazsa kendi eve adam getirir. Adamın içinde var demek ki.