Evli mi?
Kesinlikle evli değil. Bundan şüphem yok. İlgisi olmasa mesela yemeğe giderken eskiden olduğu gibi arkadaşıyla çıkıp gider, beni özellikle çağırmaz. Bilemiyorum, belki de ben normal olayları fazla abartıyorumAdam ne kadar büyük ve evli mı? Bu kilit soruların cevabını öğrenmemiz lazım sağlıklı bir cevap verebilmemiz için. Ha evli olduğunu veya olmadığını bilmiyorsanız bence evlidir
.
Yani aslında anlattıklarınız kadarıyla bir ilgi alaka var gibi aslında ama çok temkinli olmak lazım. Çaycının imalı bakışı normal gelmedi çünkü. Yaş farkı ne kadar?Kesinlikle evli değil. Bundan şüphem yok. İlgisi olmasa mesela yemeğe giderken eskiden olduğu gibi arkadaşıyla çıkıp gider, beni özellikle çağırmaz. Bilemiyorum, belki de ben normal olayları fazla abartıyorum
ve çaycınız kadın mı erkek mi bekar mı vsçaycının imalı bakışı beni şüphelendirdi, bekar olduğundan emin misin ?
Buralarda takıla takıla dedektif olup çıktık yahuçaycının imalı bakışı beni şüphelendirdi, bekar olduğundan emin misin ?
kesin bişey var bence yoksa hoşlanan bir insan neden böyle davransınve çaycınız kadın mı erkek mi bekar mı vs
onunla alakalı olabilir eğer kadınsa aralarında bişey varsa
onu kıskandırmak gibi de olabilir
ve bu anlattıklarınız normal hareketler
Buralarda takıla takıla dedektif olup çıktık yahu
Çay açık mıydı koyu muydu?
ama ne!kesin bişey var bence yoksa hoşlanan bir insan neden böyle davransın
bence hayatında başka birisi var. kesinlikle bekar eminim diyor da burda sevgili olup evli olduğunu sonradan anlayan çok hatun gördükama ne!
dolanması lazım sürekli etrafında
kesin ip var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?