Benden hoşlanıyor olabilir mi?

günah almak istemiyorum ama, adam evli ve senden hoşlanmıyor.

Böyle bir is arkadasi olayi da benim basimdan gecti.
Dengesiz hareketler, hem yakin olma cabalari ayni anda kacmalar. Anlamsiz tavirlar, tripler.
Adamin kiz arkadasi varmis, ondan cebellesiyormus okadar kendiyle

Ben ya sevgilisi var yada piskopatin teki diye zaten uzak durmaya baslamistim, sonra o galiba duygu cikmazina girdi ve is yerinde bir sohbet arasi sacma bir cümleyle bana kiz arakadasi oldugunu bildirdi.

Kendinin yapamadigini benden bekledi herhalde bilemiyorum.

Her neyse, bunun da sevgilisi vardir, hislerini kontrol edemiyordur.

Ben anlayamadım çok çelişki var dediklerinizde. Hem benim bakışlarımı farkettikten sonra kendini çekti benden istediği şeyleri bile artık kendi yapıyor diyorsunuz hem de bilgisayarda bir şey bakarken bana soruyor diyorsunuz falan. Olabilir iş arkadaşı olarak danışabilir ama baş başa değil arkadaşlarınızla birlikte yemeğe gidiyormuşsunuz size bakmaktan kaçınıyormuş bence siz onunla vakit geçirmekten kaçının bahaneler üretin bir araya gelmeyin ve unutmaya çalışın çünkü üzülen taraf siz olursunuz. Siz hoşlandığınız için her hareketine bir anlam yüklüyorsunuz ama belki herkese karşı öyle. Evli değilse dediğiniz gibi, neden ilginizi gördükten sonra sizden uzaklaşsın ki? yakınlaşırdı yemeklere arkadaşlarıyla değil sadece sizinle giderdi dışarıda da görüşmek isterdi bence fazla anlam yüklüyorsunuz.

Benzer biseyide ben yasadim b is arkadadim vardi cok iyi anlasird hatta is yrinde neredeys sadece benimle samimi desem yanlis olmaz
Yani sabah erken gelir beraber balkonda cay icer muhabbet ederdik bi isim olsa once ona giderdim

Bi baktim nedensiz selami sabahi kesti konusmaya calisiyorum yok farkinda olmadan bisey mi yaptim yok sorun sende degil bende demeler

Sonra bi baktim sözlüsü geldi meger sozluymus

Benimle gitmeden önce genelde yalnız otururdu yada o yakın arkadaşı olurdu. Beni yanlarına dahil ettikten sonra grubu biraz daha genişletti :)

Canım inan benzer durumlar benimde badima geldi hatta senin yazdiklarink okuyunca bu adam hoslaniyorsa biri vardi o benden kesin hoslaniyordur diye dusundum

Cunku öyle ilgili alakaliydi ki yedigimi ictigimi bile dudunurdu biri beni iş içın iki dk uzak bi mesafeye yollasa bozulurdu ama gel gor ki dusundugum gibi ddgildi herhalde

Bu insan senden hoslanmiyir demiyorum hatta bende bazen insan niye 10 kisilik bi oetamdaki digerlerinin kendisinden hoslandiginj dusunmezde onun hoslandigini hisseder diye dusunurum

Ama sanirim bazen hislerimiz bizi yaniltiyor olabilir
Yinede temkinli olmakta fayda var araya bi adımlık bi mesafe koy istersen bakayim o mesafeyi gecmek icin cabalayacak mi

Bu arada aradaki yaslari ogrenebilirmiyiz bi sakincasi yoksa

Tipik platoniklerde olduğu gibi buluttan nem kapmışsınız gibi geldi bana:) Bunlar çok sıradan davranışlar çünkü.
Yine de belli olmaz bir süre daha takipte kalın.

evet o da olabilir . pek tekin biri gibi gelmedi bana .
Banada cayocagi sahibinin bakislarinda bi sey varmis gibi geldi ama yinede bilemeyiz

Erkekler cok tuhaf yaratiklar kadinlari anlamak guc derler ama ben erkekleri anlayamiyorum

Banada cayocagi sahibinin bakislarinda bi sey varmis gibi geldi ama yinede bilemeyiz

Erkekler cok tuhaf yaratiklar kadinlari anlamak guc derler ama ben erkekleri anlayamiyorum
Erkeklerin çoğu düz mantık olduğu için kadınları anlamaları zorlaşıyor evet. Ya da konu sahibi tamamen yanlış anladı ilgi hoşlantı vs yok.

Erkeklerin çoğu düz mantık olduğu için kadınları anlamaları zorlaşıyor evet. Ya da konu sahibi tamamen yanlış anladı ilgi hoşlantı vs yok.

Bi sure once mesela biri vardi is yerinde yemek yedim mi yemedimmiden tutunda rahat rahat namaz kılacagim bi yer var mi diye bile sorar ilgilenirdi

Hatta ben stajyerdim ama hep sende buranin calisanisin rahat ol derdi biri biraz fazla is verse cok yukleniyorsunuz falan diye laf cakardi hatta evim uzakti diye şefime stajyer diye bu kadar yüklenilmez bazı günler gelmesin falan derdi

Ilgi alakası bu yasa kadar hic kimseden gormedigim kadar fazlaydi ama iste herzaman dusundugunuz gibi olmayabiliyor

Bende bazen acaba hoslaniyor olabilir mi diye dusunurdum ama dusundugum gibi degilmis evliymis gercekten iyi biriydi belki herkese davrandigi gibi davrandi bana bende ustume alindim

Kadinlar kalp olarak fazla hassas sanirim bazi seyleri kendi uzerimize alabiliyoruz
Konu sahibindede bu durum olabilir belki soz konusu kisi arkadad olarak yakın hissetmistirde konu sahibi duygusal olarak gormus olabilir

hoslanmiyor. adamin hareketlerine mana yukleme
ayrica is yerinde biriyle olmak hic hos degil. ayrilirsaniz ayni yerde yapamazsiniz.
sen acilirsin, hayir ben seni ark..goruyorum der. kotu olursunuz.

Bizim olmamız çok zor demişsin ya, nedir sizin bir araya gelmenize engel sebepler?

Çünkü ne yaş farkı, ne de yakında o işten ayrılacak olmanız adam için bir engel teşkil etmez. Adam sadece sıcak kanlı, dostane biri gibi geldi bana. Onun da sizden uzak durmak için geçerli bir sebebi yoksa, sizin iş arkadaşlığınıza fazla anlam yüklediğinizi fark ettiği için, ara ara kendini geri çekiyor bence.

İma ettiğiniz gibi, size ilgili ama haklı endişeleri varsa, siz açılın önce.

Son düzenleme:

Onceleri ise yeni giren acemi kiz gozuyle bakmis, baktiginizi gorunce nezaketen gulumsemis. Sizin ilginizi hissedince hareketlerini yanlis anlamamaniz icin kendini geri cekmis. Diger yazdiklariniz da bunu destekliyor.

Sanırım dediğiniz gibi bana karşı bir ilgisi yok, her şeyi akışına bırakmak herhalde en dogrusu olacak.

Arkadaşlar siz bu ofis içi flortlesmeleri çok normal buluyor olabilirsiniz ama dışardan bakan bir göz olarak inanılmaz antipatik oluyor. Ben iş yerinde bu tarz şeylere kesinlikle çok karşıyım. Kesinlikle kendi düşüncem. Ama gerçekten dışardan farkedilmiyor zannetseniz de trajikomik gozukuyorsunuz. Yapmayın bence

Neden engel olarak görüyor?
Bu ilişkinin başlamasına engel ne var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…