Banada acaba oraya farkli farkli kisilerle mi gidiyor hissi verdiçaycının imalı bakışı beni şüphelendirdi, bekar olduğundan emin misin ?
evet o da olabilir . pek tekin biri gibi gelmedi bana .Banada acaba oraya farkli farkli kisilerle mi gidiyor hissi verdi
Benimle gitmeden önce genelde yalnız otururdu yada o yakın arkadaşı olurdu. Beni yanlarına dahil ettikten sonra grubu biraz daha genişletti :)Banada acaba oraya farkli farkli kisilerle mi gidiyor hissi verdi
Böyle bir is arkadasi olayi da benim basimdan gecti.
Dengesiz hareketler, hem yakin olma cabalari ayni anda kacmalar. Anlamsiz tavirlar, tripler.
Adamin kiz arkadasi varmis, ondan cebellesiyormus okadar kendiyle
Ben ya sevgilisi var yada piskopatin teki diye zaten uzak durmaya baslamistim, sonra o galiba duygu cikmazina girdi ve is yerinde bir sohbet arasi sacma bir cümleyle bana kiz arakadasi oldugunu bildirdi.
Kendinin yapamadigini benden bekledi herhalde bilemiyorum.
Her neyse, bunun da sevgilisi vardir, hislerini kontrol edemiyordur.
Benimle gitmeden önce genelde yalnız otururdu yada o yakın arkadaşı olurdu. Beni yanlarına dahil ettikten sonra grubu biraz daha genişletti :)
Banada cayocagi sahibinin bakislarinda bi sey varmis gibi geldi ama yinede bilemeyizevet o da olabilir . pek tekin biri gibi gelmedi bana .
Erkeklerin çoğu düz mantık olduğu için kadınları anlamaları zorlaşıyor evet. Ya da konu sahibi tamamen yanlış anladı ilgi hoşlantı vs yok.Banada cayocagi sahibinin bakislarinda bi sey varmis gibi geldi ama yinede bilemeyiz
Erkekler cok tuhaf yaratiklar kadinlari anlamak guc derler ama ben erkekleri anlayamiyorum
Erkeklerin çoğu düz mantık olduğu için kadınları anlamaları zorlaşıyor evet. Ya da konu sahibi tamamen yanlış anladı ilgi hoşlantı vs yok.
hoslanmiyor. adamin hareketlerine mana yuklemeBir suredir is yerinde hoslandigim biri var ama o ne hissediyor ne dusunuyor bilmiyorum. Ben duygularimin farkina vardiktan sonra bazi seylerin degismeye basladigini hissettim. Ister istemez ona olan bakislarimin farkina vardi ve goz goze bakinca benim gulusume karsilik verir oldu. Onceleri benden kucuk isler yapmami bana muzip bir lakap ile seslenerek isterdi, benim bakislarimi hissettikten sonra bunu birakti. Artik kendi kalkip yapiyor, benden istemiyor. Ustune cok varmak istemedigim icin calisirken ben fazla laf atmiyorum ama o sık sık işle ilgili konu açıyor. Bir de şu var, bazen internetten bir şeyler araştırıyor (örneğin araba, elektronik ürünler) masalarımız yan yana olduğu için hemen ekranı bana çeviriyor ve birlikte uzun süre araştırıyoruz (hiç gereği olmadığı halde). Sanki sadece benimle bir şekilde vakit geçirmek ister gibi. Aramizda yas farki olmasina ragmen yakin bir arkadas gibi davraniyor (tabi bunlar benim hislerim basladıktan sonra olanlar). Bir keresinde kulaklığı biraz sert fırlatmıştım, o an bir şey sormadı. Biraz zaman geçince neye kızdın diye sordu. (Aklının bir köşesinde beni düşündüğünü hissettim)
Ilk ise basladigim zamanlar o yakın arkadasiyla ben de baska arkadaslarla yemege gidiyorduk. Sonra birbirimize yakınlaşınca bir gün beni de yemeğe davet etti ve o gunden sonra beraber yemeğe gidiyoruz. Ancak şu da dikkatimi çekti. Yakın arkadaşı olmadığı günlerde ikimiz yalnız gitmeyelim diye başka kişileri de dahil ediyor. Cay için oturduğumuzda dikkat ettim de hiç bana bakmıyor, sürekli gözlerini kaçırıyor. Hatta ilk çaya gittiğimizde ikimizdik ve çay ocağının sahibi ona imalı bakmıştı ve o da 'her zamanki gibi yemekten sonra çayımızı içmeye geldik' diye yine imalı bir cevap verdi. Otururken sadece benimle bir konuda konusurken bana bakıyor, onun dışında gözlerini benden kaçırıyor yada hiç bakmıyor. Bugüne kadar sadece bir defa bana gizlice baktığını farkettim, göz göze gelince hemen bakışlarını kaçırdı ama o günden sonra bir daha hiç görmedim.
Şunu da ekleyeyim, aramızda çok fazla engel olduğu için açıkçası ne düşündüğünü anlamakta zorlanıyorum. Bu işin bir sonu olmaz diye düşündüğünden mi bir adım ötesine gidemiyor? O benim şefim konumunda, aramızda yaş farkı var, benim eğitim durumum ondan daha ileri ve yakında bu işten ayrılacağım.
Şimdi bu anlattıklarım ışığında sizce benden hoşlanıyor olma ihtimali var mı
Ister istemez ona olan bakislarimin farkina vardi ve goz goze bakinca benim gulusume karsilik verir oldu. Onceleri benden kucuk isler yapmami bana muzip bir lakap ile seslenerek isterdi, benim bakislarimi hissettikten sonra bunu birakti. Artik kendi kalkip yapiyor, benden istemiyor
@Asuu Basar gerçekten bende bunu merak ettim ?izim olmamız çok zor demişsin ya, nedir sizin bir araya gelmenize engel sebepler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?