hayır tabıkı sadece yersiz bana soyledikleri onu kastetimPardon da fazlalıklarınız da olabilir şişko da olabilirsiniz. O zaman haklı mı olacaktı siz iyi misiniz ?
yok artık ezemıcek benı yeter yaŞişman olmadığını biliyoruz ,bölgesel sorunların var
Konularına hakimim,daha az önce ne yapman gerektiğini belirttim.seni ezmesine izin verme,senin şeklini kalıbını belirleme haddini nerden alıyor acaba,bir düşün.
haklısın bende bıktım bu sorunlardanSenden de nişanlindan da kaynanandan da gina geldi yeminle
yok artık ezemıcek benı yeter ya
Karşındaki çok yanlış bir insan sana değer vermiyor,küfrediyor.seni seven bir insan bu sözleri hiç sana sarf edebilir mi? belli kiloda olmanı sana dayatabilir mi? Senin kaybetmemek için elinden geleni yapmaz mı?yapmıyor ama görüyorsun sen de,ve bunca yanlışa rağmen ahtapot gibi yakasını hiç bırakmıyorsun.hiç şahsiyetin YÖK gibi hiç bir şeye alınmıyorsun,tepki vermiyorsun,sen hep onun elindesin.yanlışını düşünmek için bile fırsat zaman vermiyorsun.böyle oldukça o adam sana hep hoyrat davranır.yok artık ezemıcek benı yeter ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?