benden kaçıncı ayrılması sayamadım

minta123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
822
453
18
az önce kendimi çok kotu hıssettım bakımsızlastım kıyafetim kalmadı saclarım kısacık ve kılo aldım dıye . nisanlıma konuyu açtım . Yıne ne ısyeteceksın kıyafet mı sacına çıtçıt mı dedi . Saki ondan isityorum da . neyse tarıstı benımle ben bır sey alalım demedğim halde . Kilo vereceksin artık dıye bağırdı bana . bende dedim Bu benım vereceğim karar diye . Öylemı dedı yuzume kapattı . bende tekrar aradım nedne kaptıyorsun diye kapat ma dedim . niye ayrılır mısın sıktr gıt ayrıl dedi . ve ben ondan ayrılmam genelde ona ragmen . sonra da dedıkı ben şisko biryle beraber olmak istemıyorum bb . boyum 156 falan kılom 60 bu arada fazlalıklarım var evet ama şisko değilim

5 10 kilo verince hersey mukemmel olucak. O zman fit olcaksin ve onun yanina yakiscasin oyle mi. Bnce biraz gurur. Ben ondan ayrilmam genelde demissin ya. S.git deyip yuzune tel kapatan bi adami nasil arayabildin. Bn olsam yuzune bakmam bir daha. Ustelik oncesinde nasil taviz verdiysen cani sıkıldıkca ayriliyo demek.

Şişman olmadığını biliyoruz ,bölgesel sorunların var
Konularına hakimim,daha az önce ne yapman gerektiğini belirttim.seni ezmesine izin verme,senin şeklini kalıbını belirleme haddini nerden alıyor acaba,bir düşün.

yok artık ezemıcek benı yeter ya

Minta sen bu adam müsveddesi ile evleneceksin.
Sonra da en ufak birşeyde boşanacaksın.
Şimdi gelmeyen o cesaret iş işten geçince gelecek.

"boşanmalı mıyım? " başlıklı konunu bekliyorum

Nişanlı kalmanız için kafanıza silah mı dayıyorlar, size veya sevdiklerinize zarar vermekle mi tehdit mi ediyorlar? Böyle şeyler yoksa neden hala barışacakmış gibi anlatıyorsunuz anlamadım.

yok artık ezemıcek benı yeter ya
Karşındaki çok yanlış bir insan sana değer vermiyor,küfrediyor.seni seven bir insan bu sözleri hiç sana sarf edebilir mi? belli kiloda olmanı sana dayatabilir mi? Senin kaybetmemek için elinden geleni yapmaz mı?yapmıyor ama görüyorsun sen de,ve bunca yanlışa rağmen ahtapot gibi yakasını hiç bırakmıyorsun.hiç şahsiyetin YÖK gibi hiç bir şeye alınmıyorsun,tepki vermiyorsun,sen hep onun elindesin.yanlışını düşünmek için bile fırsat zaman vermiyorsun.böyle oldukça o adam sana hep hoyrat davranır.
Tek çare Ayrılmak, perşembenin gelişini Çarşamba'dan göremiyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…