benden kaçıncı ayrılması sayamadım

Daha 20 günlük nişanlılığa bi evliliğin kaldıramıcağı şeyler yüklemişsin. Hala deliririm ayrılamam diyosun.

Bakalım ayrılmayıp evlenince delircekmisin delirmicekmisin..

Biz konuşacağız, sonunda yine bildiğini okuyacaksın... Her zamanki gibi. Sorun önce sende başlıyor aslında.

Senin kilondan, boyundan, tipinden daha önemli sorunun var. O da nişanlının sana olan saygısızlığı.. Sana bu kadar hakaret etmesine nasıl izin veriyosun anlamadım? Beyin kıvrımlarını bi yokla, şu adama da haddini bildir.

Şişman olunca sizi istememe durumuna hak verir gibi konuşmuşsunuz. Siz bu kafayla ohoooo...
Bu adam sizi çok sömürür, çok hakaret eder.
Birde bu ne kadar ucuz bir konuşma tarzıdır, ne demek napacaksınız ayrılacakmısın s.... git ne demek.
Sizinle böyle konuşmasına nasıl izin veriyosunuz?
Neden katlanıyorsunuz?
Böyle psikopat tiplerden mi hoşlanıyorsunuz?
Dahamı erkek gibi erkek geliyor bu durum size?
Eğer öyleyse evlendiğinde 3nöğün dayak yemeye hazr ol.

Sen gerçek misin???? Bu konuşma gerçek mi???? Cidden hala nişanlı mısın bunla?????

Ayrilmaz bu arkadas ayrilmaz efendim.
Adam daha neler neler dedi de ayrilmadi. Kayinvalide adayi da keza neler neleeer dedi.

Gurur meselesinden ayril demiyoruz halbuki bu adamla daima mutsuz olacak anlarsa...

Boyle bir hanzoyla evlilikk mii tabikii evetttt
Kendini seviyosan ayrill dengesizden sanki zorla nisan yaptiriyolar sonra begenmiyorum etmiyorm

Sen bunla cocuk yapsan 70 olursun 80 de olursun anında kapıya koyar ... Bu nasıl sevgi koşullu sevgi olmaz bunu bil haklı falan değil tatlı dille soyleyebilirdi o sevda değil yalan dolan canım kusura bakma.

kilo ver kicinada tekmeyi.at. kendiside ilerdr gobekli ve kel.olacak her turk erkegi gibi. pabucumun erkeki

ölürüm ben yakında onsuz bunu da bılıyorum gercekten dayanamam ama bana yapyıklarını düşğndğkçe delşrşyorum
bir erkek olmadan öleceğini düşünüyorsan zaten hayatın boyunca ne kendini mutlu edebilirsin, ne onu. bir erkek dünyanın en mükemmel erkeği de olsa onun için böyle bir cümle kurmaz sağlıklı bir kadın. karşındaki adam müsveddesine bakıyorum, durum daha da patolojik bir hal alıyor.

bağımlı bir kişiliksin, önce bunun üstesinden gel sonra "düzgün" bir adamla evlen.

Bence bırak gitsin bu adamla yola çıkılmaz yolda kalırsın

Üstelik kilonda Yok ne şişkosu terbiyesiz

Sorun tek kilon olsa ya da saçların olsa keşke.
Ayrıldım diyorsun da barışırsın kesin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…