benden kaçıncı ayrılması sayamadım

Böyle kadınları artık hiç önemsemiyorum. Ne halleri varsa görsünler. Burada da insanları üzüyorlar. Uğraşmayın bu tiplerle ya.

Şişko değilsinizdir ama yanlış yapıyorsunuz. Adam size S***** G** (Defol) demiş. Daha ötesi Yok.

Psikologa gitseniz ,faydalı olur sizin için. Umarım kısa sürede atlatirsiniz

O lafindan sonra onla olman hata bence canm. Birde soyle dusun. Bu adam cok sekilci demekki. Hamile kalacaksin kilo alacaksin cogu zaman bakımsız gezeceksin. Sana simdiden bunları diyorsa o zaman kimbilir neler soyler

Yuh ya ayrıl ondan kurtar kendini yarın bi gün hamile kalınca gi. Yüzüne bakmaz bu adam

Yahu hem adama kilo diye mızmızlanıyorsun.
Bekliyordunuz ki hayır aşkım ben seni böyle seviyorum lafını.
Adamda bu durumdan rahatsızdı demek ki isyan etti.
Şimdi kiloluyum diye adam dert yanıp karar benim derseniz bu tepkiyi alma ihtimalini de göze alacaktınız

Çok fazla yüz göz olmuşsunuz siz.Hem her kavga ettiğinde insan ayrıldık demez ki.Belki bunlar Allah'tan işarettir,uzak durun diye yani.

ne derseniz diyin ben onu cok sevıyorum ve bu ilişkiyi dedüzlticem

Mune burda yemediğim hakaret kalmadı . Sadece bir dersdm vardı ama salak diyen bile oldu

Sevgilinizden bu kadar hakaret yiyip üstüne ayrılmasını bile inatla kabul etmeyip ona bu kadar bağlı olmanız pek sağlıklı gelmedi bana. Bence bir terapistten yardım almanız size fayda sağlayabilir.

ne derseniz diyin ben onu cok sevıyorum ve bu ilişkiyi dedüzlticem
Ahahhaha şaka dimi? Şaka olmalı bu

Peki o zaman çok ciddi birşey sorucam? Nişanlın sana s.ktir git dedi sen neden konu açıyorsun? Değil burda , dünyada tek kadın yoktur sana "sabret canım düzelir" diyecek. Hepimizin ne diyeceği belli, eeeee senin fikrin de belli. O zaman neden konu açıyorsun? Bizi mi ikna edeceksin bu ilişkinin düzelip sevgi dolu bir evliliğe gideceğine? Biz inansak ne olur inanmasak ne olur? Yürekten diliyorum ki fakesindir. Bir kadın kendini 3 günlük adam için bu kadar yerin dibine sokmuyordur dünyada biryerlerde... bütün bunlar senin hayal gücündür umarım...

Bir daha ki sefere almak istediğiniz cevabı söylerseniz , ona göre cevap verir herkes.

azcık seviyeye davet edicem ama çok uzak
bu ne böyle ya çocuk desem değilsiniz yaşlıda değilsiniz
derdiniz ne acaba
sen biraz aklı başında birine benziyosun aslında neden bırakmıyosun acı çekmek hoşunamı gidiyo

Forum uçuşa geçti. Mandalinalar limonlar bi de bu hanım kızımız. Her ne yapıyorsanız yapsanız da bizi bilgilendirmeseniz nasıl olur.
Gerçek olamayacak kadar troller yemin ediyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…