benden kaçıncı ayrılması sayamadım

Bazı yorumlara gözlerimden kalp fışkırıyor.

ne derseniz diyin ben onu cok sevıyorum ve bu ilişkiyi dedüzlticem
bu fikirdeysen neden dert yakınıyosun. burda kimse senin düşmanın degil kötülüğünede bişe demiyor ama sen gardını almışsın herkese sanki buradakiler senin düşmanın ne derseniz diyin düzeltecem bu ilişkiyi diyosun tuhaf

dalga gecin devam edin Allaha havale ediyorum sizleri . Ben burada göz yaşı dökerken siz dalga geçin . Allah sizi kınadığınızla imtihan etsin

Allah'a havale edilecek biri varsa o da kv ve nişanlın biz degil kendine gel gelemiyorsanda en yakın psikiyatriden yardım al . çok yazık ya buradaki o kadar kişi sana üzülüp senin için akıl veriyo senin dedigin lafa bak

dalga gecin devam edin Allaha havale ediyorum sizleri . Ben burada göz yaşı dökerken siz dalga geçin . Allah sizi kınadığınızla imtihan etsin
Seni ağlatan biz değiliz yalnız? Ağlatan insanlara aşk besliyorsun ama bize gelince beddua öyle mi?
Oldu canım.

Mesela canın nişanlın güzel bir küfür etmişti hatırlıyor musun? Ona da beddua ediyor musun? Yoksa afedersin deve diken mi yaranıyor?

Sizi segen böyle sevsin onaneymis kabul efiyorsa böyle eder seven insan sevdigini göbisiylede sever sk... tr bu ne ya siz bunu demesine nasıl fırsat veriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…