@Mune burda yemediğim hakaret kalmadı . Sadece bir dersdm vardı ama salak diyen bile oldu
Bazı yorumlara gözlerimden kalp fışkırıyor.Düzelteceksen git güzel bir hediye al, özür dile ver.
Bence affeder.
Kayınvalidene de al hediye.
Ona bir şey yaptın mı bilmiyorum ama ondan da özür dile.
Bir de kilolu olduğun için özür dile.
S.. g.. dedirttiğin için mutlaka dile.
bu fikirdeysen neden dert yakınıyosun. burda kimse senin düşmanın degil kötülüğünede bişe demiyor ama sen gardını almışsın herkese sanki buradakiler senin düşmanın ne derseniz diyin düzeltecem bu ilişkiyi diyosun tuhafne derseniz diyin ben onu cok sevıyorum ve bu ilişkiyi dedüzlticem
sen şaka mısın kamera nerede ?dalga gecin devam edin Allaha havale ediyorum sizleri . Ben burada göz yaşı dökerken siz dalga geçin . Allah sizi kınadığınızla imtihan etsin
Seni ağlatan biz değiliz yalnız? Ağlatan insanlara aşk besliyorsun ama bize gelince beddua öyle mi?dalga gecin devam edin Allaha havale ediyorum sizleri . Ben burada göz yaşı dökerken siz dalga geçin . Allah sizi kınadığınızla imtihan etsin
Mesela canın nişanlın güzel bir küfür etmişti hatırlıyor musun? Ona da beddua ediyor musun? Yoksa afedersin deve diken mi yaranıyor?dalga gecin devam edin Allaha havale ediyorum sizleri . Ben burada göz yaşı dökerken siz dalga geçin . Allah sizi kınadığınızla imtihan etsin
Sizi segen böyle sevsin onaneymis kabul efiyorsa böyle eder seven insan sevdigini göbisiylede sever sk... tr bu ne ya siz bunu demesine nasıl fırsat veriyorsunuzaz önce kendimi çok kotu hıssettım bakımsızlastım kıyafetim kalmadı saclarım kısacık ve kılo aldım dıye . nisanlıma konuyu açtım . Yıne ne ısyeteceksın kıyafet mı sacına çıtçıt mı dedi . Saki ondan isityorum da . neyse tarıstı benımle ben bır sey alalım demedğim halde . Kilo vereceksin artık dıye bağırdı bana . bende dedim Bu benım vereceğim karar diye . Öylemı dedı yuzume kapattı . bende tekrar aradım nedne kaptıyorsun diye kapat ma dedim . niye ayrılır mısın sıktr gıt ayrıl dedi . ve ben ondan ayrılmam genelde ona ragmen . sonra da dedıkı ben şisko biryle beraber olmak istemıyorum bb . boyum 156 falan kılom 60 bu arada fazlalıklarım var evet ama şisko değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?