benden kaçıncı ayrılması sayamadım

Biz senin yerine sayariz.

Sorun sadece kiloysa 5-10 kilo daha verirsin ama mukemmel iliskin hala devam eder mi bilinmez. Adam sana kufur etmis daha ne bekliyorsun.

ah minta ah.. niye kendini bu kadar degersiz görüyorsun.sonra kendine vermedigin degeri baskalarindan bekliyorsun.ve yanlis kisilerden bekliyorsun.hakkinda hayirlisi ne diyeyim.

ah minta ah.. niye kendini bu kadar degersiz görüyorsun?.sonra kendine vermedigin degeri baskalarindan bekliyorsun.ve yanlis kisilerden bekliyorsun.hakkinda hayirlisi ne diyeyim.

inşallah barışmazsın minta.
Bu adamın seni zerre sevdiği yok bunu göremiyor musun?

Hayırlısı olsun canım,inşallah bu kararın arkasında durabilirsin.ayrıca bu süreci atlatmak için de Yen'i bir çevre edin.zaten maddi konuda sorun yaşıyordun,bence kendine uygun bir iş bak.hem paran,çevren olur hem de kendini geliştirecek imkanlara sahip olursun

ölürüm ben yakında onsuz bunu da bılıyorum gercekten dayanamam ama bana yapyıklarını düşğndğkçe delşrşyorum

Çok merak ettim nişanlınızın boyu ve kilosu kaç?
Kendi süper bir fiziğe mi sahip size hakaret ediyor.
Velev ki çok çirkinsiniz, nişanlanırken gözü kör müydü, sizi o şekilde sevmedi mi?
Ayrıca size şimdiden küfrediyorsa evlenince neler söyler. S..ktr lafından sonra yüzüne bakmaz, yüzüğü çıkarıp atardım ben.

Minta lütfen kararını değiştirme, hemen ailelere aksettir ve bitir,
hemen sağa sola dağa taşa haber ver, geri dönüşü iyice imkansız kıl.

çirkin falan da değilim allaha şükür güzelliğim yerinde azcık fazlalığım var

S***** G** (Defol) diyene gitmek mi zor kalmak mı dersen sarımsaklı mantı derim bu arada diğer konunda da boyundan söz etmişssin sanırım bu adam sana kompleks yaptırmış. Madonna 155 noolmuş yaani

Konu açma rekoru kırmaya çalışıyorsun galiba
Neyse konuya dönelim bence ayrılmazsın zaten o yüzden bu konunun pek önemi yok

ölürüm ben yakında onsuz bunu da bılıyorum gercekten dayanamam ama bana yapyıklarını düşğndğkçe delşrşyorum
Neden ölesin ki, haşa o mu seni var etti?nedir buna bunca mahkumiyet, ayrılmak yetmiyor bir de düşüncelerini de değiştirmen gerekiyor.kimseye bağımlı ve muhtaç değilsin.

Kimse için ölünmez. Adamın size hiç saygısı yok, size saygı duymasını engellemişsiniz ki böyle konuşabiliyor, biliyor ki ayrılmayacaksınız.
Umarım barışmazsınız. Gözünüzde büyütmüşsünüz.

Ölür müsün ?
Benim bi manita vardı ayrıldım bundan bana dedi ki ölürüm yaşayamam
Şimdi savcı olmuş
Hani öluyodu
Olmezsin bişey olmaz

Bu dangozla evleneceğine öl bence

Of ölürüm biterim ne arabesk ne saçma cümleler

K.valide seni istemedi yapistin kadına nisanlin istemedi kaç kez ayrıl umrumda değil dedi ona da yapistin neymiş bu ya

Sonra biz ağır yazinca da hakaret ediyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…