Keşke buna emin olabilsem, gözümü kırpmadan başlardım o ilişkiye, ya ilerde ona yetmezsem, ya o bana yetmezse diye düşünüyorum sürekli.
İnşallah canım, Allah hepimiziz karşısına hayırlı insanları çıkarsın.hakkınızda hayırlısııı
Zaten hep bu duayı ederim, hayırlı değilse benden uzaklaşsın, ondan uzaklaşayım diye.Aynen canım hayırlısı, hayırlıysa olsun de, değilse uzaklaştır Allahım de, zaten Allah yardım eder canım inş
Çekincem aslına bakarsan yaş farkından ziyade onun yaşıbence 7 çok fazla ya
Kızlar çok kötü hissediyorum. Ne olur olumlu olumsuz düşüncelerinizi yazın özellikle çevrenizden örnekler vererek ve hakaret etmeden lütfen.
30 yaşındayım. 4 yıldır çalışıyorum. 23 yaşında henüz öğrenci olan biri var ve sürekli benle ilgileniyor. Benimle ciddi düşündüğünü söylüyor. Öncelikle cinsellik amaçlı bana yakınlaştığını düşündüm ve bunu söyledim kendisine, senden o anlamda hiçbir istekte bulunmayacağım diyor. Hoş birisi, akıllı-mantıklı görünüyor sohbet ettiğimiz kadarıyla.
Çevrenizde bu tarz ilişkiler var mı? Mutlu olan, yaş farkından dolayı mutsuz olanlar var mı?
Canım ben bir değerlendirme arayışı içinde değilim, ondan böyle birşey geldi ve ben düşünmeye başladım, yoksa bir ilişki istediğim bir dönem değildi bu aralar. Ama haklısın bir şartlandırmayla başlayacağım bu ilişkiyeBunlar her ilişkideki olasılıklar ancak haliyle sen bu insanlar başlarken düşünmeye baya önce başlamış oluyorsun..belki kendini de bilmeden böyle şartlandırmış olacaksın.
Başka biri yok mu çevrende değerlendirebileceğin?
Aynen canım, kendimi çok fazla kaptırmadan, onun çok bağlanmasına izin vermeden onu tanımaya çalışacağım. Hayat ne getirir, ne götürür bizden yaşamadan bilemiyoruz.yaş hiç bir zaman sorun olmayabilir.kadınlar genelde küçük gösterir.o yuzden kişiliğe bakmalısın.öyle çok kaptırmadan anlamaya çalışmalısın.etrafımda maalesef çok yok.
güzel örnekler. bir umut diyorum.
haklısın
olgunluk bence farklı bir kavram değil, olgunluk tamamen mantıklı davranabilmek bana göre. ayrıca benimde önümde uzun bir ömür var 60 yaşımdayım gibi konuştunuz :)
Peki :)
Onun ailesinden yana sıkıntısı yok ama benim ailem sorun çıkarabilir, hatta çıkarır. Zor bir ilişki eğer olursa.
kusura bakmayın yanlış ifade etmişim yani 30 yaşındasınız ve o yaşta çoğu bayan iş güç sahibidir evlenmek yuva kurmak çocuk falan ister ama 23 yaşında okuyan birinin askerliği iş bulma evreleri vs vs bir sürü şeyi olacak hadi 5 sene birlikte oldunuz diyelim bakalım 28 yaşında evlenmek istiyecek mi? gerçi ben hep evlilik boyutuyla değerlendiriyorum ilişkileri sizin düşüncenize de saygı duyarım
30 yasında kadınla 23 yasında erkek (adam bıle yazamadım o kadar kucuk kı kardeşim 23 yasında) ne paylaşabılır kı. Diyelim ki sohpett ettınız ee devamında.
Bundan 3 4 yıl sonra onun genç kızlarla olan yakınlaşmalarını dert etmekle mı geçicek hayatınız, tabı o kadar sürerse, bence uzak durun. Hakkınızda hayırlısı
Sorun sadece yaş ise olabilir tabiki de ornekleri var tabiki hersey yaş değil hakkinizda hayırlısı olsun.
benim sevgilimin kardeşi de 24 yaşında sevgilisi ise 32 yaşındaydı iyi anlaşıyorlardı ama ikiside evlilik düşünmüyoruz diyorlardı. sonra kız ayrıldı mantığına yatmadığı için sanırım. cocuk toparlayamadı çok sevmiş unutamadı yeni biriyle fln tanıştı çocuk gibi diye yapamadı tanıştığı kızla. kız suan dönse anında tekrar birlikte olurlar. bazı erkekler için problem değilmiş demekki. ama bn olsam aklıma soyle bi ihtimal gelirdi ya ilerde bnden sıkılırsa erkeklerin en coskun yasları 30lu yaslar sende o yaslarda 40ında olacaksın acaba sıkılır mı pişman olur mu ileride. ama bunu en iyi sen anlayabilirsin bunu hemen değilde vakit gecirdikçe beraber paylaşımlarınız arttıklça çözebilirsin. bnm etrafımda erkek küçük kız büyük biçok evlilik var gayet mutluluar ama genelde yas farkları 4-5 yas fln. bnce sizde mesele yas farkı değil de erkek arkadasının yasının küçük olması
önemli değil, ben de evlilik isterim tabii ki, ama evet onun önünde bu aşamaya gelmesi için yıllar var, o düzenini kurana dek ben 35 yaşına geleceğim, buna daha yakın insanlarla düşünmek daha mantıklı.kusura bakmayın yanlış ifade etmişim yani 30 yaşındasınız ve o yaşta çoğu bayan iş güç sahibidir evlenmek yuva kurmak çocuk falan ister ama 23 yaşında okuyan birinin askerliği iş bulma evreleri vs vs bir sürü şeyi olacak hadi 5 sene birlikte oldunuz diyelim bakalım 28 yaşında evlenmek istiyecek mi? gerçi ben hep evlilik boyutuyla değerlendiriyorum ilişkileri sizin düşüncenize de saygı duyarım
Kızlar cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. Bir karara vardım, ona da bildirdim kararımı, kesin bir dille istemediğimi söyledim. Çünkü ilerde üzülmek istemiyorum. Gerçi benim yaptığım yağmurda ıslanmaktan korktuğum için güneşte bile şemsiyeyle dolaşmaya benziyor. Çünkü benden büyük insanlarla da olmadı, bana mantıksız gelen tarafları da oldu o büyük, yetişkin dediğim erkeklerin. Ki çok fazla şahit olmuşuzdur kendinden küçük kadınlarla evli olmasına rağmen daha genç kadınlar için eşlerini terk edenleri.
Özellikle olumlu cevap veren arkadaşlara ayrı teşekkür ediyorum, bir ara gerçekten olabilir gibi düşünmeye başlamıştım. Ama sanırım bu mahalle baskısından, insanlar ne der diye düşünmekten kurtulabilecek güce sahip değilim.
Kızlar cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. Bir karara vardım, ona da bildirdim kararımı, kesin bir dille istemediğimi söyledim. Çünkü ilerde üzülmek istemiyorum. Gerçi benim yaptığım yağmurda ıslanmaktan korktuğum için güneşte bile şemsiyeyle dolaşmaya benziyor. Çünkü benden büyük insanlarla da olmadı, bana mantıksız gelen tarafları da oldu o büyük, yetişkin dediğim erkeklerin. Ki çok fazla şahit olmuşuzdur kendinden küçük kadınlarla evli olmasına rağmen daha genç kadınlar için eşlerini terk edenleri.
Özellikle olumlu cevap veren arkadaşlara ayrı teşekkür ediyorum, bir ara gerçekten olabilir gibi düşünmeye başlamıştım. Ama sanırım bu mahalle baskısından, insanlar ne der diye düşünmekten kurtulabilecek güce sahip değilim.
Sağol canım iyi dileklerin için, amin inşallah :)Tatlım en dogru kararı verdın. Cunku asıl mesele su kı eğer sen içinde ask sevgi tutku hıcbırsey hıssetmıyorsun, sevilme ve begenılme hıssı bu rıskı almaya degmez, onemlı olan hayatına ne katacagı, ilerde keske deneseydım dıye pişman olmazsın cunku 23 yasında birinle gelecek dusleyemezdın, herkese kulak tıka derdım eğer senın ıcınde his algılayaılecek bır cumlene rastlasaydım. Ama yok, bence dogru karar verdın, rabbım karsılıklı uyumlu sevgı saygı baglarıyla gelecek kurabılecegın bırıyle karsılastırsın senı :26:
Evet canım ben de kararımı verdim zaten, öğrenci hallerimi, sınıftaki arkadaşlarımı düşününce daha iyi oturdu bazı şeyler.esimle benim aramda 3 yas var nerdeyse. ama keske 5 - 6 yas buyuk olsaydı diyorum. zor yani. ben uyum saglıyorum da adamın çocukluklarını cekmek zor. ailesinin küçük oğlu... bi de üni.de tanısıp evlendik. bence öğrenciyle evlenmek saçma ve zor.
Kızlar çok kötü hissediyorum. Ne olur olumlu olumsuz düşüncelerinizi yazın özellikle çevrenizden örnekler vererek ve hakaret etmeden lütfen.
30 yaşındayım. 4 yıldır çalışıyorum. 23 yaşında henüz öğrenci olan biri var ve sürekli benle ilgileniyor. Benimle ciddi düşündüğünü söylüyor. Öncelikle cinsellik amaçlı bana yakınlaştığını düşündüm ve bunu söyledim kendisine, senden o anlamda hiçbir istekte bulunmayacağım diyor. Hoş birisi, akıllı-mantıklı görünüyor sohbet ettiğimiz kadarıyla.
Çevrenizde bu tarz ilişkiler var mı? Mutlu olan, yaş farkından dolayı mutsuz olanlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?