Benden Küçük Biri

Çevremde aynı örnekte ve aynı yaşta bi çift var. Çokta mutlular..

23 erkek için çok çok küçük bir yaş sizde 30 yaşındasınız o yanınızda çocuk kalır

buna en iyi siz karar verirsiniz aslında ..
ama yas farkı biraz ürkütür ben olsam..:26:
ileride sorun olurmu?ailesi aileler ?
:44::44::44:

Çevremde aynı örnekte ve aynı yaşta bi çift var. Çokta mutlular..
Aynı örnek ve yaş derken? Bizim yaşıtlarımızda mı :)

23 erkek için çok çok küçük bir yaş sizde 30 yaşındasınız o yanınızda çocuk kalır
Düşünce olarak değil ama görünüş olarak öyle maalesef. Her ne kadar minyon tipli olsam da ondan hep yaşlı gösteririm.

Esimle tanistigimizda o 26ben 29 yasindaydim.Allaha sukur bir derdimiz yok.he su var erkekler hherzaman cocuk.olgunlasmalari zor.babam bile annemi kimi zaman delirtir hal hareketleriyle.60yasinda insanlar...Sunuda soyleyeyim 23 yasindaki bir erkekte ne kadar ciddi dusunur o tartisilir.yoksayas farki sorun degil bence.

buna en iyi siz karar verirsiniz aslında ..
ama yas farkı biraz ürkütür ben olsam..:26:
ileride sorun olurmu?ailesi aileler ?
:44::44::44:
Kendi ailem sorun eder, onun ailesinin sorun etmeyeceğinden emin

haklısın belki bir 5 yıl sonra olsaydı herşey çok daha kolay olurdu

herşeyin hayırlısı, eğer aranızdaki yaş farkı belli olmuyorsa ki olmuyordur bence, gayet normal,benim çevremde 15 yaş farkı olan bile var gayet mutlular, sizdeki yaş farkı çokta fazla değil bence :))

herşeyin hayırlısı, eğer aranızdaki yaş farkı belli olmuyorsa ki olmuyordur bence, gayet normal,benim çevremde 15 yaş farkı olan bile var gayet mutlular, sizdeki yaş farkı çokta fazla değil bence :))
onun yaşının 23 olması sorun aslına bakarsan ne bileyim 27-28 yaşında olsaydı da ondan 7 yaş büyük olsaydım daha farklı düşünebilirdim, daha kolay gelirdi

Olgunluk yaşla değil hayattaki yaşanmışlıklarla alakalı bence...
20li yaşların başındaki erkeklerden olgun davranmasını beklememek lazım düşüncesine ben de inanırdım ama bizim burada bir arkadaşımız var 22 yaşında ama 30-35 yaşındaki adamların hal ve hareketlerinden çok daha olgun tavırlar içerisinde. O yüzden olgun olabilir ama aranızdaki yaş farkına ileride takar mı orası soru işareti bence

Keşke buna emin olabilsem, gözümü kırpmadan başlardım o ilişkiye, ya ilerde ona yetmezsem, ya o bana yetmezse diye düşünüyorum sürekli.

bunlar yasıtınız biriyle de olabilirr ..
nasip kısmett ..sans ..iyice tanıyın ..

Aramızdaki yaş farkını umursamıyorum diyor, ama ben umursuyorum işte, sorun ederim sanırım

onun yaşının 23 olması sorun aslına bakarsan ne bileyim 27-28 yaşında olsaydı da ondan 7 yaş büyük olsaydım daha farklı düşünebilirdim, daha kolay gelirdi

yapısıyla alakalı bir durum bence canım,karakteri oturmuşsa sorun olmaz bence, çünkü adam 35 yaşında karakter 0 mesela canım

bence 7 çok fazla ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…