Benden Küçük Biri

benimle eşimin arasında da yaş farkı var 4 yaş ufak benden ama çok olgun ve iyi bir eş. Kişiye göre değişir bu tanımadan cevap vermek çok zor. Kimi var hayatta yaşadıklarından dolayı çok daha ufak yaşlarda olgunlaşıyor kimi var (mesle babam) 70 yaşında bile olgunlaşmamış

Bence olabilir yaş kriter olmamalı bazen. yaşı uygun olup huyu cıvıklarda var. yaşı küçük olup ne istediğini bilenlerde
bunu da yaşamadan, tanımadan anlayamazsın

Bana sorsan hiç yanaşmam. Hani önce aşık olsan sonra yaşını öğrensen falan tamam da, daha etkilenme ilişkiye başlama gibi bi durum yok anladığın kadarıyla.

Mutlaka dezavantajları olacaktır, niye bunlarla uğraşasın normal bi ilişki dururken..

Hem de daha 23, ne bileyim..

Bence yasla alakali birsey degil olgunluk... Yasanmislik ve kendini gelistirmekle alakali olur olgunluk..
Bence yasina degil, sadece olgunluguna ve kafa yapisina bakman gerek. Ergen gibi davraniyorsa olmaz tabi, anlasamazsiniz diye düsünüyorum

Allah askina 30 yasindaki bir kadin nasil 23 yasindaki bir cocuktan hoslanabiliyor? Iliskiyi goze almayi gectim, nasil etkileniyosunuz onu bile anlamiyorum.

Birlikte olmus olsanız baglandıgını düşünebilirdim o yaşta bir erkek için cinsellik çok ön plandadır ve bu ihtiyacını sizinle kolayca karşılayabilir. Ama derdi cinsellik olmadıgına göre acaba parasal bir durum olabilir mi? Ya da ailesindeki otorite eksikliğini kendinden büyük biriyle ilişki yaşayarak kapatmaya çalışıyor olabilir yani tamamen psikolojik. Birçok sebep olabilir ama gerçekten aşk oldugunu düşünemiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Muhtemelen şu an olgun kadın sendromundaki bir ergenden bahsediyorsun. Aradaki yaş farkı mühim değil ama kuşak farkı mesele. Diğer arkadaşların dediği gibi 10 yıl sonra problem olmaz ama şu an çocuk daha çok genç. Olmaz, yürümez. Erkekler geç olgunlaşır. Eşi kendinden büyük ve arada büyük yaş farkı olan biri olarak söyleyebilirim ki olgun erkekle birlikte olmak müthiş bişey. Kendi yaşıtlarımla olmayı bile düşleyemiyorum ben şimdi kaldı ki kendimden küçğk ıolacak.

Yas, kusak farki, olgunlasma vs... bu konular bir yana:
Daha okulu bitecekte, askere gidecekte, gelip is bulacakta...
Ben yapamazdim... Hele 30umda hic cekemezdim.

benim sevgilim benden 2 yaş küçük ben çok sorun ediyordum hatta ayrılmayı düşündüm çogu kez ama 2 yaşcık nolcak dedim sustum kabullendim okadar yaş farkına hiç mi korkmaz insan bence hiç bulaşmayın yaşınıza uygun olgun işinde gücünde hayatını düzene oturtmuş biri sizi daha mutlu edecektir başka heyecanların peşine düşmeyin derim olan size olur o 23 yaşındaki şahsa hiçbişe olmaz...

O 23 değil de bir 28 30 olsaydı ve diğer şartlar da uygun düşseydi,güven bir şekilde oluşsaydı olabilirdi derdim.Benim de öyle O 28 ben 35.Dezavantajı ben hayata evliliğe hazırım o değil..Yoksa güven oluştu bende..
23, erkekler için fikir değiştirebileceği erken bir yaş..Bana burdan güven vermedi..Yetinmeyi bilen mitevazi erkekler olur,hele böyle de değilse hiç başlamamışken bulaşma derim..

seviyorsan gerçekten ne önemi var böyle yaş farkı olan ve evlenenler mutlu oluyorlar var bunun örnekleri hiçbir önemi yok siz sadece sevip oluru var mı ona bakın bence yaş çok önemsiz toplumun saçmalıklarından biri işte :)

eşimle aramda 5 yaş var hiç sorun olmadı, dışardan yaş farkı belli olmuyor belki ondan, aklı havalarda gezmiyorsa, sorumluluk sahibiyse olur, gönül işlerinde kıstaslar olmamalı diye düşünüyorum.

Benim eşim şu anda 27 yaşında. Baba olduğunda 23 yaşındaydı. O zaman ki olgunluğuyla şimdiki hali aynı. Hatta onu ilk tanıdığımda da aynı olgunluğa sahipti. Bence bu kişilikle alakalı bir durum. Siziin bahsettiğiniz kişi de aynı şekilde olabilir.

Ben de 30 yaşındayım ve 23 yaşındaki aklımla şimdiki aklımı kıyaslayınca asla bu işe girme derim.

30 yaş bir kadın için, belli bir vizyonu belli bir bakışaçısı olan, artık hayattan ne istediğini bilen karakteri oturmuş bir yaştır. 23 yaşında bir erkekle ne paylaşacaksınız? sizi üzebilir.

eşimle aramda 4 yaş var sevgili olduğumuzda yani 2006da, ben 25 o 21 di evlendiğimizde 2011 di şu anda 2014 teyiz 2 yaşında oğlumuz var..çok mutluyuz...yaş erken olduğundan fikirlerin değişmeyeceğinden emin olmak için süreç gerekli diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…