- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Selam arkadaşlar biliyorsunuz nişnalımla kavga ve yüzüğü atmıştı suratıma, ailesinden birisiyle konuşmuştum o sana kesinlikle döner, pişman olur, özürler diler demişti. ilk olarak resimlerimizi falan gizlilik ayarı yaptı, ailesinden olan boşvee ilk olarak böyle yapmıyor sana dönecek demiiti.. Ben hiç görmediği bir fotoğraf manzara fotoğrafı attım nişnalım 2 kere beni aradı ve açmadım, geri de dönmedim. Annesi ameliyat olmuştu geçmiş olsun mesajı attım ve sağol cevabı aldım. Şimdi 1 hafta geçti ve son görülmesini gizledi, durumlarıma bakıyor. Arkadaşlarım dikkat çekmek için yaptı diyorlar, sizce ???
Ablacım bana şiddet gösteren birisine böyle davrandım, ailesinden başka üyelerini aradım.Ne için yapıyor bilmiyorum ama yaptığınız davranış doğru değil onu biliyorum .
Adama fotoğraf atıyorsunuz , arıyor ama açmıyorsunuz . Sebep ?
Ayrıca kayınvalideniz olacak (hatta nişanlandığınız için olmuş) birine sadece telefonda bi mesaj ile geçmiş olsun mesajını layık görüyorsanız , cevap olarak ta ‘sağol’ tam cuk oturmuş yani . Ha zaten herşey bittiyse amacının ne olduğunun bir önemi Yok . Eğer blöf yapıyorsanız , yapmayın . Ava giderken , avlanırsınız .
Acaba hala düşündüğüm için olabilir mi ?Suratina yüzuk atan birinin neden dönmesini bekliyosunki?
Bende istemezdim, bu zamana kadar dediğiniz gibi hep ben yaptım ama şu an bu durumdayım maalesef...Evlenmeye niyetiniz varsa böyle oyunlardan ve gizli dövüşlerden vazgeçin ikinizde. Ya ilişkinizi bitirin yada karşılıklı oturup çözün. Böyle tarot kartı okur gibi nereye kadar?
Olmamali gururlu olmakta fayda var.tabi sen bilirsinAcaba hala düşündüğüm için olabilir mi ?
Bana şiddet gösterip yüzüğü attı.Direk arayıp bir akşam yemeğine çıksanız,iki medini olgun insan gibi konuşsanız da
Bu yorucu oyunları oynamasanız
Canım o zaman bu ısrar ne için ? Hem diyorsun şiddey gösterdi hem de öyle mi böyle mi ?Ablacım bana şiddet gösteren birisine böyle davrandım, ailesinden başka üyelerini aradım.
Keşke :/ Gururlu olup adım atmıyorumOlmamali gururlu olmakta fayda var.tabi sen bilirsin
Hımmm şiddet olayını bilmiyordumBana şiddet gösterip yüzüğü attı.
Bana şiddet gösterip yüzüğü attı.
Siz öyle yapmazsınız. Ben de umut bekleyen birini nasıl bu umutlarını bu şekilde kırma kafasınıza aniden kestirip atma kafasına ulaşmanızı merak ediyorum.Sana daha evlenmeden önce şiddet gösteren birinin dönmesini mi bekliyorsun? Nişanlın senden daha akıllıymış hiç değilse terketmiş seni. Olur da sevgili(!) nişanlın sana dönerse sakın çocuk yapma olur mu?
Bu kafaya nasıl ulaşıyorsunuz merak ediyorum cidden.
Dönmedi diye mi üzülürümHımmm şiddet olayını bilmiyordum
Bence böylesi daha iyi ozaman
Bence dönmesin zaten,sizde beklemeyin
Daha çok Üzülürsün sonra
Peki bu kişi kafasına dank edip döner miOlayın içinde şiddet varsa rica ediyorum bu ilişkiye devam etmeyin. Biliyorum çok zor ama diğer türlü bu alışkanlık haline gelecek ve siz hayatınız boyunca mutsuz olacaksınız. Eski bir ilişkisinde şiddet görmüş biri olarak söylüyorum, bunun çözümü ilişkiyi bitirmekten geçiyor. Sizden af bile dilememiş şiddetten dolayı. Bu tarz bir ilişki size anlık mutluluklar verse de günden güne sizi bitirecektir, emin olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?