- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Hayır dayak yiyeceğin içinDönmedi diye mi üzülürüm
Siz öyle yapmazsınız. Ben de umut bekleyen birini nasıl bu umutlarını bu şekilde kırma kafasınıza aniden kestirip atma kafasına ulaşmanızı merak ediyorum.
Döner dönmez onu bilmiyorum ama size şiddet uygulayıp da bununla ilgili en ufak bir adım atmayan bir insanın dönmesi kısa zamanlık mutluluk verse de ileride sizi mutsuz edecek, onu söylüyorum. Şiddet görüp ilişkiye devam ettiğimiz zaman yavaşyavaş kendimize saygımızı kaybediyoruz ve bu tarz bir ilişkiyi normalleştirmiş oluyoruz.Şöyle düşünün, dışarıda biri size dayak atsa, bir daha konuşur musunuz onunla? Bu dayak atan kişi sevgilimiz, eşimiz olduğumuz zaman da aynı şekilde düşünmeliyiz. Öz saygıyı korumak ve ileride olacak çocukları da düşünmek için bu tarz ilişkiler içinde olmamalıyız diye düşünüyorum.Peki bu kişi kafasına dank edip döner mi
Siz öyle yapmazsınız. Ben de umut bekleyen birini nasıl bu umutlarını bu şekilde kırma kafasınıza aniden kestirip atma kafasına ulaşmanızı merak ediyorum.
Bana şiddet gösterip yüzüğü attı.
Ama öyle demiyordu aramız iyiyken, seni ben hiç bırakabilir miyim diyordu. Bu anılar aklıman çıkmıyor. Kaç yılımızı vermişiz yani, birden nasıl unutabilirim ? Sadece pişman olduğunu görmek istiyorum.Bazen bir tokat insanı kendine getirir. Bu benim haddim değil tabiki ama umarım çevrenizde vardır böyle gözünüzü açacak biri. Kendinizi ateşe atıyorsunuz farkında mısınız?
Ne yapmış olursanız olun elin adamı hangi hakla size tokat atabilir, ne haddine?
Neyin umudu bu gelecekteki yumrukların, açılacak yeni konuların mı? Sevilmiyorsunuz, zorlamayın.
Ayrıldıktan sonra geldi yalvardı, tertemiz sayfa açalım dedi, kabul etmedim, sonra tekrar tekrar aradı. Son olarak görüşme olmuştu, ilerledik ve son zamanlarda böyle olmaya başladı yine. İyi siz de sevinin o halde iflah olmayacağım diye.Yine mi ?
Hani sem ayrilmistin?
Bu kk'da iflah olmayacak ve biz sana demiştik diyecegim üyelerden birisi de sensin.
Valla kumral kendini kandiriyorsun anladım anladım da bizi kandırma.Ayrıldıktan sonra geldi yalvardı, tertemiz sayfa açalım dedi, kabul etmedim, sonra tekrar tekrar aradı. Son olarak görüşme olmuştu, ilerledik ve son zamanlarda böyle olmaya başladı yine. İyi siz de sevinin o halde iflah olmayacağım diye.
Ama öyle demiyordu aramız iyiyken, seni ben hiç bırakabilir miyim diyordu. Bu anılar aklıman çıkmıyor. Kaç yılımızı vermişiz yani, birden nasıl unutabilirim ? Sadece pişman olduğunu görmek istiyorum.
Neden burada bir konu açtığım zaman benim umuduma (iyi ya da kötü) saldırıya geçiliyor. Ben de düşünebiliyorum yani şiddet uygulayan birisine dönülmeyeceğini, eskisi gibi olmayacağını. Acabe bunları bildiğim halde neden yazdım buraya ? Anılarım olduğu için olabilir mi, bu kadar senemi ona harcadığım için olabilir mi, başkasıyla gördüğüm zaman dayanamayacağım için olabilir mi ? Eskiden olsam kaç kere arardım ederdim, şu an bunu yapmıyorım. Pişman olduğunu görmek istiyorum.neyin umudundasınız? adam size şiddet! uygulamış bakın şiddet! kırmızı çizgiler vardır aldatılma gibi şiddet gibi hakaret gibi bunları yaşarsanız arkanıza bakmamanız gerekir ama siz hala aniden kestirip atma kafası diyorsunuz..
daha nişanlıyken size bunu yapan evlenince neler yapar?
bir de bakın derdiniz var buraya konu açıyorsunuz, insanlar size yol gösteriyor. ben buraya başıma bir olay geldiğinde konu açıyorum çünkü o dönemlerde sağlıklı-mantıklı düşünemiyorum.. neden size doğru yolu gösteren insanlara hemen saldırıya geçiyorsunuz?
Tamam işte zaten birsürü yılını heba etmişsin davarın birine, bide geri kalan ömrünü mü vereceksin? Bizimde anlatmaya çalıştığımız oNeden burada bir konu açtığım zaman benim umuduma (iyi ya da kötü) saldırıya geçiliyor. Ben de düşünebiliyorum yani şiddet uygulayan birisine dönülmeyeceğini, eskisi gibi olmayacağını. Acabe bunları bildiğim halde neden yazdım buraya ? Anılarım olduğu için olabilir mi, bu kadar senemi ona harcadığım için olabilir mi, başkasıyla gördüğüm zaman dayanamayacağım için olabilir mi ? Eskiden olsam kaç kere arardım ederdim, şu an bunu yapmıyorım. Pişman olduğunu görmek istiyorum.
Ayrıca sevinip sevinmeme meselesi mi bu sence ?Ayrıldıktan sonra geldi yalvardı, tertemiz sayfa açalım dedi, kabul etmedim, sonra tekrar tekrar aradı. Son olarak görüşme olmuştu, ilerledik ve son zamanlarda böyle olmaya başladı yine. İyi siz de sevinin o halde iflah olmayacağım diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?