Benden ses çıkmayınca son görülmesini de kapattı

İnternetim kapalıydı whatsaptan aramıştı, şiddet olduğu için ben de geri aramadım. 1-2 aramayla mı yumuyaşayacağım ? Ben suçum yokken bile beni engelleyene kadar arıyordum.
Kendi adına bir gelisme kaydettim bu da bir gelisme diyorsun ama bunun senin tarafından uygulanan bir taktik olduğunu biliyorsun degil mi kumralimsi ?
Ne demis hani Atalar ?
Kaçan kovalanir.
Yani sen kaçan ve kovalanmak isteyen tarafsın ve onu bu şekilde adam edeceğini düşünüyorsun lakin yaniliyorsun.
Ana babasının adam edemediğini sen adam edemezsin.

Bak güzel kardeşim-ablam-arkadaşım.. benim de böyle bir sevgilim vardı, çocuk aşkımdan ölüp bitiyor 2 sene peşimde koştu hadi deneyelim dedim aslında severdim de.. bir gün bana dedi ki sosyal medyanda çok erkek var sil. tamam dedim benim için çokta önemli değil.. 2 tane ortak arkadaşımız kaldı, akşam görüştük ben sana sil demedim mi dedi bende karşımda biri sinirlenince gülüveriyorum.. ben güldüm diye bu bana bir tokat attı öyle sert falan değil ama o el bana kalktı bir kere. olay anında bir şey yapamadım korktum şimdi delirir de evire çevire döver diye. ben eve gittim bir daha o çocukla asla görüşmedim. bende üzüldüm bende kırıldım bende seviyordum ama işin içine şiddet girdi mi orada bir durulacak.
taş çatlasın 1 yıl ağlarsın ama bir ömür ağlamaktan iyidir..

İnternetim kapalıydı whatsaptan aramıştı, şiddet olduğu için ben de geri aramadım. 1-2 aramayla mı yumuyaşayacağım ? Ben suçum yokken bile beni engelleyene kadar arıyordum.
Şiddet mi...
Derin bir nefes alıp size cevap yazmaya çalışayım madem. Şimdi yalanı affedebilirsiniz, aldatılmayı affedebilirsiniz,hakareti affedebilirsiniz ve hatta sizin durumunuzda olduğu gibi şiddeti affedebilirsiniz(!) bu sizin karşınızda ki insanla ilişkinize ve sizin ilişkiden ne beklediğinize bağlı.
Sorunuz, ''şiddete maruz kaldığım nişanlım beni aramıyor ne yapmalıyım'' olsaydı size, ADAM SİZE ŞİDDET UYGULAMIŞ NE ARAMASI derdim ama anladığım kadarıyla siz bunu aşmış ve onu bu büyük hatasına rağmen affedip devam etmek istemişsiniz. O halde uzatmayın, siz arayın.

Ben tokat attı demedim, şiddet dedim. Bu itip kakma vs. olabilir ama sizin dediğiniz gibi tokat değil. Şimdi anlıyorum en ufacık bir şeyi nasıl başka bir yönde insanlara aktarılma olayını. Ben zaten reelde gösterdiğim dişim için bu duruma geldim, sebebini yazmamıştım sanırsam ? Böyle bilmeden kafanızda kurup yorumda bulunmayın rica edicem.

Ben aldatmayı affedebileceğimi söylemedim.

ikinizde de hata var.nişanlanmışsınız , evlenmeye karar vermişsiniz dimi?ne bu çocukca planlar stratejiler hareketler.alttan almak idare etmek zaten yok.olgunlaşmadan evlilik kararı alınmasın.

Ha tamam o zaman itip kaktıysa problem değil tatlım, hatta şiddet bile olmuyor o estağfirullah, eniştenin günahına girmeyelim, olur böyle itişip kakışmalar yorumumdaki ironiyi anlamamışsın, biz seni düşünüyoruz, kendini küçültme diyoruz ama benenahh

bence döner bak yüzde 100 garanti veriyorum.. senin gibi şiddet görüp, kaçan kovalanır taktiği uygulayanı nerede bulacak yahu deli misin? sen biraz daha kas, bak kapında kul olmazsa bende neyim.. sonrada gelsin "ama söz vermişti yine şiddet gördüm " konuları..

Niye dönsün istiyorsun? Daha çok dayak yemek için mi?
Perşembenin gelişi çarşambadan belli işte. Adam seni dövüp yüzüzne yüzüğünü fırlatmış.
Mazoşist misin sen?

Valla kumral kendini kandiriyorsun anladım anladım da bizi kandırma.
Sen bu adam sana dönmese de ona kendin bir zaman sonra dönecek ya da dönme yollari arayip dondurecektin.
Bak sana diyorum biz sana demiştik diyecegiz inan buna.

Daha fazla lackalastirmayin evlencekseniz. Bence bi kez bittiyse bitmistir gerci ama..

aa lütfen bir daha böyle güzel seven bir adamı nerde bulacak

Arkadaşlar, ablalar siz bir kadın olarak bu hareket size yapılsa karşı tarafın pişman olduğunu görmek istemez misiniz ? Bu hareketin karşısında kendinize bir özür bir çaba görmek istemez misiniz Allah aşkına. Ben tekrar barışmak veya eskisi gibi olmak için asla sormadım bunu. Bir kadın olarak neden böyle bir şey yaşayıp böyle bitmesini mi oturup izleyeyim.

Az önce demedin mi, beni aradı açmadım, o olaydan sonra özür diledi diye. Tamam özür dilemiş, aramış açmamışsın, kendince intikamını almışsın. Ömür boyu kapında yalvaracak değil, zaten onda o kapasite olsa sana böyle davranır mıydı? Pişman olsa ne, olmasa ne bu durumda?

Ben aldatmayı affedebileceğimi söylemedim.

Sen kendini kandırmaya devam et olur mu? Biz artık inanmıyoruz sana bunu bil. Aç eski konularını oku. Onlarca kez aynı şeyler sana söylenmiş ama sen hala konu açıyorsun.

Siz benimle dalga mı geçiyorsunuz acaba ? Özür dilemesini isterim dedim, özür diledi demedim. Sadece aradı dedim açmadım ve geri dönmedim dedim hepsi bu.

Sen kendini kandırmaya devam et olur mu? Biz artık inanmıyoruz sana bunu bil. Aç eski konularını oku. Onlarca kez aynı şeyler sana söylenmiş ama sen hala konu açıyorsun.
Tamam ederim. İnşallah sizin başınıza kınadığınız şey gelmez, inşallah bu durumu siz yaşamazsınız. Bir insanın bu kadar üstüne gelinmez ama

Siz benimle dalga mı geçiyorsunuz acaba ? Özür dilemesini isterim dedim, özür diledi demedim. Sadece aradı dedim açmadım ve geri dönmedim dedim hepsi bu.
Bizde diyoruz ki, özür dilese ne, dilemese ne bu davarın? Neyi değiştirecek, madem barışmak istemiyorsun? Pof, neyse sana laf anlatmaya çalışıp daha fazla narin parmaklarımı yoramayacağım tatlım, kafan pırıl pırıl. Merak etme dönerse senindir, kebapsa onun

Tamam ederim. İnşallah sizin başınıza kınadığınız şey gelmez, inşallah bu durumu siz yaşamazsınız. Bir insanın bu kadar üstüne gelinmez ama

Nişanlın gibi insanlar karşıma çıkabilir haklısın. Ama senin durumuna asla düşmem emin olabilirsin.

Bak ben senden yaşça büyüğüm. Seni tanımam etmem. Neden seninle uğraşmak gibi bir çabam olsun ablacım? Ben üstüne gelmek için yazmıyorum aksine senin için üzülüyorum. Senin için tüm bu çabam emin ol. Yoksa bana neki senden... tek derdim geleceğini mahvetme aklı selim ol ve öyle nesiller yetiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…