- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
İnternetim kapalıydı whatsaptan aramıştı, şiddet olduğu için ben de geri aramadım. 1-2 aramayla mı yumuyaşayacağım ? Ben suçum yokken bile beni engelleyene kadar arıyordum.E adam aramış zaten siz açmamışsınız telefonu? Bazen erkeklere hak veriyorum...
Kendi adına bir gelisme kaydettim bu da bir gelisme diyorsun ama bunun senin tarafından uygulanan bir taktik olduğunu biliyorsun degil mi kumralimsi ?İnternetim kapalıydı whatsaptan aramıştı, şiddet olduğu için ben de geri aramadım. 1-2 aramayla mı yumuyaşayacağım ? Ben suçum yokken bile beni engelleyene kadar arıyordum.
Neden burada bir konu açtığım zaman benim umuduma (iyi ya da kötü) saldırıya geçiliyor. Ben de düşünebiliyorum yani şiddet uygulayan birisine dönülmeyeceğini, eskisi gibi olmayacağını. Acabe bunları bildiğim halde neden yazdım buraya ? Anılarım olduğu için olabilir mi, bu kadar senemi ona harcadığım için olabilir mi, başkasıyla gördüğüm zaman dayanamayacağım için olabilir mi ? Eskiden olsam kaç kere arardım ederdim, şu an bunu yapmıyorım. Pişman olduğunu görmek istiyorum.
Şiddet mi...İnternetim kapalıydı whatsaptan aramıştı, şiddet olduğu için ben de geri aramadım. 1-2 aramayla mı yumuyaşayacağım ? Ben suçum yokken bile beni engelleyene kadar arıyordum.
Ben tokat attı demedim, şiddet dedim. Bu itip kakma vs. olabilir ama sizin dediğiniz gibi tokat değil. Şimdi anlıyorum en ufacık bir şeyi nasıl başka bir yönde insanlara aktarılma olayını. Ben zaten reelde gösterdiğim dişim için bu duruma geldim, sebebini yazmamıştım sanırsam ? Böyle bilmeden kafanızda kurup yorumda bulunmayın rica edicem.Tatlım neden sana yol gösteren arkadaşlara tripli yorumlar yapıyorsun? Bana şiddet gösterdi, yüzüğü yüzüme fırlattı, beni terketti diyorsun. Ne gibi yorumlar duymak istersin? Tokat attıysa bide diğer tarafını dönde orayada atıp rahatlasın, sonra ayaklarına kapan af dile. Çünkü vazgeç diyenlere hakaret etmişler gibi çıkışıyorsun. Burda gösterdiğiniz dişinizi bide reel hayatta gösterseniz kimse sizi ezemez.
Yine mi ?
Hani sen ayrilmistin?
Hoş o zaman da yine böyle bir konu açacağını biliyordumya neyse.
Bu kk'da iflah olmayacak ve biz sana demiştik diyecegim üyelerden birisi de sensin.
Ben aldatmayı affedebileceğimi söylemedim.Şiddet mi...
Derin bir nefes alıp size cevap yazmaya çalışayım madem. Şimdi yalanı affedebilirsiniz, aldatılmayı affedebilirsiniz,hakareti affedebilirsiniz ve hatta sizin durumunuzda olduğu gibi şiddeti affedebilirsiniz(!) bu sizin karşınızda ki insanla ilişkinize ve sizin ilişkiden ne beklediğinize bağlı.
Sorunuz, ''şiddete maruz kaldığım nişanlım beni aramıyor ne yapmalıyım'' olsaydı size, ADAM SİZE ŞİDDET UYGULAMIŞ NE ARAMASI derdim ama anladığım kadarıyla siz bunu aşmış ve onu bu büyük hatasına rağmen affedip devam etmek istemişsiniz. O halde uzatmayın, siz arayın.
Ha tamam o zaman itip kaktıysa problem değil tatlım, hatta şiddet bile olmuyor o estağfirullah, eniştenin günahına girmeyelim, olur böyle itişip kakışmalarBen tokat attı demedim, şiddet dedim. Bu itip kakma vs. olabilir ama sizin dediğiniz gibi tokat değil. Şimdi anlıyorum en ufacık bir şeyi nasıl başka bir yönde insanlara aktarılma olayını. Ben zaten reelde gösterdiğim dişim için bu duruma geldim, sebebini yazmamıştım sanırsam ? Böyle bilmeden kafanızda kurup yorumda bulunmayın rica edicem.
Niye dönsün istiyorsun? Daha çok dayak yemek için mi?
Perşembenin gelişi çarşambadan belli işte. Adam seni dövüp yüzüzne yüzüğünü fırlatmış.
Mazoşist misin sen?
Valla kumral kendini kandiriyorsun anladım anladım da bizi kandırma.
Sen bu adam sana dönmese de ona kendin bir zaman sonra dönecek ya da dönme yollari arayip dondurecektin.
Bak sana diyorum biz sana demiştik diyecegiz inan buna.
Daha fazla lackalastirmayin evlencekseniz. Bence bi kez bittiyse bitmistir gerci ama..
Kendi adına bir gelisme kaydettim bu da bir gelisme diyorsun ama bunun senin tarafından uygulanan bir taktik olduğunu biliyorsun degil mi kumralimsi ?
Ne demis hani Atalar ?
Kaçan kovalanir.
Yani sen kaçan ve kovalanmak isteyen tarafsın ve onu bu şekilde adam edeceğini düşünüyorsun lakin yaniliyorsun.
Ana babasının adam edemediğini sen adam edemezsin.
aa lütfen bir daha böyle güzel seven bir adamı nerde bulacak
Az önce demedin mi, beni aradı açmadım, o olaydan sonra özür diledi diye. Tamam özür dilemiş, aramış açmamışsın, kendince intikamını almışsın. Ömür boyu kapında yalvaracak değil, zaten onda o kapasite olsa sana böyle davranır mıydı? Pişman olsa ne, olmasa ne bu durumda?Arkadaşlar, ablalar siz bir kadın olarak bu hareket size yapılsa karşı tarafın pişman olduğunu görmek istemez misiniz ? Bu hareketin karşısında kendinize bir özür bir çaba görmek istemez misiniz Allah aşkına. Ben tekrar barışmak veya eskisi gibi olmak için asla sormadım bunu. Bir kadın olarak neden böyle bir şey yaşayıp böyle bitmesini mi oturup izleyeyim.
Ben aldatmayı affedebileceğimi söylemedim.
Arkadaşlar, ablalar siz bir kadın olarak bu hareket size yapılsa karşı tarafın pişman olduğunu görmek istemez misiniz ? Bu hareketin karşısında kendinize bir özür bir çaba görmek istemez misiniz Allah aşkına. Ben tekrar barışmak veya eskisi gibi olmak için asla sormadım bunu. Bir kadın olarak neden böyle bir şey yaşayıp böyle bitmesini mi oturup izleyeyim.
Siz benimle dalga mı geçiyorsunuz acaba ? Özür dilemesini isterim dedim, özür diledi demedim. Sadece aradı dedim açmadım ve geri dönmedim dedim hepsi bu.Az önce demedin mi, beni aradı açmadım, o olaydan sonra özür diledi diye. Tamam özür dilemiş, aramış açmamışsın, kendince intikamını almışsın. Ömür boyu kapında yalvaracak değil, zaten onda o kapasite olsa sana böyle davranır mıydı? Pişman olsa ne, olmasa ne bu durumda?
Tamam ederim. İnşallah sizin başınıza kınadığınız şey gelmez, inşallah bu durumu siz yaşamazsınız. Bir insanın bu kadar üstüne gelinmez amaSen kendini kandırmaya devam et olur mu? Biz artık inanmıyoruz sana bunu bil. Aç eski konularını oku. Onlarca kez aynı şeyler sana söylenmiş ama sen hala konu açıyorsun.
Bizde diyoruz ki, özür dilese ne, dilemese ne bu davarın? Neyi değiştirecek, madem barışmak istemiyorsun? Pof, neyse sana laf anlatmaya çalışıp daha fazla narin parmaklarımı yoramayacağım tatlım, kafan pırıl pırıl. Merak etme dönerse senindir, kebapsa onunSiz benimle dalga mı geçiyorsunuz acaba ? Özür dilemesini isterim dedim, özür diledi demedim. Sadece aradı dedim açmadım ve geri dönmedim dedim hepsi bu.
Şiddet gördün ve hala düşünüyor musun?Acaba hala düşündüğüm için olabilir mi ?
Tamam ederim. İnşallah sizin başınıza kınadığınız şey gelmez, inşallah bu durumu siz yaşamazsınız. Bir insanın bu kadar üstüne gelinmez ama
Ben örnek verdim, onca söylediğim şey arasında ve size anlatmak istediğim esas şey yerine buna takılmanız ayrı bir konuBen aldatmayı affedebileceğimi söylemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?