Benden sıkılmış mıdır acaba ?

gunde 3-4 kere mi? :oha: ben hayatta konusacak konu bulamam o kadar. hele ki erkeklerin bulmasi daha zor. ben annemi ve babami birer kere ariyorum haftada. konusacak konu biriksin diye :) yani gun icinde mesajlasilir ama bence bu kadar arayinca ne konuscam diye ben de stres olurdum. bir de erkekler hislerinden vs konusmayi sevmezler cok. e cevreler de farkli sizin anlattiginiz olaydaki kisileri anlamaz vs. bence sorun yok. hatta siz aramayin bir sure eksikligini hissetsin bakalim ve o sizi arasin.

gunde 3-4 kere mi? :oha: ben hayatta konusacak konu bulamam o kadar. hele ki erkeklerin bulmasi daha zor. ben annemi ve babami birer kere ariyorum haftada. konusacak konu biriksin diye :) yani gun icinde mesajlasilir ama bence bu kadar arayinca ne konuscam diye ben de stres olurdum. bir de erkekler hislerinden vs konusmayi sevmezler cok. e cevreler de farkli sizin anlattiginiz olaydaki kisileri anlamaz vs. bence sorun yok. hatta siz aramayin bir sure eksikligini hissetsin bakalim ve o sizi arasin.

3 4 kere derken zaten toolasan yarim saati sürmez bütün tel konuşmaları.ama haklisin iz çevre farklı olduğu için anlatınca da çok da etki etmiyor :( ben zaten aramıyorum ne zaman kendisi ararsa uzun süre oldu görüşmeyeli 4 ay oldu görüşmeyeli :( insan farklı birseyleerin olmasını istiyor sık sık arasin arama sa da aradığında bir güzel söz iltifat falan olsun bunlar da çok nadir oluyor. Hayırlısıolsun ne diyeyim :işsiz:

Sıkmadım önceleri haftada 2 kere telle konuşuyorduk sıka sıka hergün aramasını sağladım. Ciddi anlamda problem benim için. Ben konuşmak istiyorum uzun uzun geceleri amaa olmayınca üzülüyorum :KK43:
Bosver sende sık disini kısa kes her konusmayı , belki o özlemeye konusmaya hasret kalır kendisi cok konusmak ister sendeki isteksizligi görünce.. Cunku nekadar totosunu kaldırırsan okadar ilgisiz kalırsın..

Bosver sende sık disini kısa kes her konusmayı , belki o özlemeye konusmaya hasret kalır kendisi cok konusmak ister sendeki isteksizligi görünce.. Cunku nekadar totosunu kaldırırsan okadar ilgisiz kalırsın..

Valla isteksiz olunca da ne oldu bi sorun mu var gibi sorular soruyor öyle tartışmaya gidiyor konu. Daha çok sarpa sarıyor mevzu ay yazarken bile içim sıkıldı :(

bence altında başka bişi olabilir.
sesi gitse ne olacakmış yani insan sevdiğyle konuşmak ister ne var bunda ?

bence altında başka bişi olabilir.
sesi gitse ne olacakmış yani insan sevdiğyle konuşmak ister ne var bunda ?
Evet ne var bunda ? Bi seyini görmedim şüphe duyulacak günahını alamam ha altında başka bir şey varsa da bu er geç ortaya çıkar

Merhaba arkadaşlar enim erkek arkadaşımla uzak mesafeli bi iliskimz var. Hafta içi 3 4 kez konuşuyoruz hafta sonu da 2 kere konusuyoruz. Sorun şu: ben daha çok konuşmak isterim zaten akşamları geceleri konuşmuyoruz gündüz konuşuyoruz :-( kapatma diyorum é konu bitti kapatıyorum zaten diyor. Biraz sacma sapan konuşalım , gulelim diyom É zaten saçma sapan konusuyorz çoğu zaman. Senden sıkılmam ister misin ne zaman arasam kapatmak sorun oluyor öyle olunca da aramak içimden gelmiyor diyor. Uzaktayız böyle birşeyler paylaşılır daha ben geceleri sana hayallerimizi yarın napacağız gibi şeyler konuşamıyoruz diyorum yine é yeteri kadar konuşuyoruz ben sıkıldığımda kapatmak isterim rahat bir sekilde bahane bulmak istemiyorum ...... falan filan bu gibi sorunlar oluyor.

Belki gereksiz bir konu olmuş olabilir ama Bu sorun ara ara oluyor ve ben konu uzamasın biliyorum ki yine istediğim gibi sonuclanmayacaj diye konuyu uzatmiyorum ama ara ara oluyor.

Konuşacak konu ne olabilir başka ya da ne biliyim né yapabilirim. Lütfen yorumlarınız kırıcı olmasın. Teşekkür ederim okuduğunuz için.
bizde uzağız bizde de konu problemi çookk oluyor .arada bende senin gibi saçmalayalım ne olacak diyorum.erkeklerin doğasında var bu :)

Evet ne var bunda ? Bi seyini görmedim şüphe duyulacak günahını alamam ha altında başka bir şey varsa da bu er geç ortaya çıkar

bor şeyini görmemeniz normal çünkü adam km lerce uzakta

Back
X