benden soğumuşş:(

üstüne gitmemen en doğrusu

hem sen hem o düşünür

başka şeylerle oyalan

mantıklı bakmaya çalış olaylara en doğru kararı verebilmek için

Geri kazanmaya çalışmanız için hatalı olan taraf siz olmalısınız...
Diyelim ki hatalısınız neden kızmıyor da sarılıp öpüyor ama "aşk olmaz" diyor... (Aman "sevgisinden" demeyin, seven adamın içinden gelmez soğuduğu kadına "sırnaşmak"...) Bu ne garip bir haldir, zaafınızı kullanarak size yaklaşıyor bir yandan da umutlanmamanızı söylüyor. Sorun ayrılıp barışmaların ilişkinizi düşürdüğü durumsa siz de onun kadar bıkkın olmalısınız. O "faturayı size kesmiş" eğlence boyutundan devam ediyor hadiseye... Kafası karışık ve dengesiz bir ruh hali var ortada, geri kazanmaya çalıştığınız bu dengesiz insan mı?

öyle ayrıl barış ayrıl barış sıkılır tabii,
çok kafa yormakla olacağını bilsem sabaha kadar düşün derim ama bence kendi haline bırak dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır zaten...

hayır canım hepimizde olmamıştır ayrıl barışlar...
ilişkimizin başında aşkım demişti ki ne olursa olsun ayrılıp lafı ağızdan bir kere çıkar çıkarsada geri dönüşü yoktur. Söyleyeceğimizde iyi düşünerek söylemeliyiz demişti. Allahıma çok şükür bir kere bile söylemeden evlendik.... siz işi laçkalaştırmışsınız. çocuk oyuncağımı bu ayrıl barış. bence naz yapıyor sana burnun sürtsün diye. üstüne düşme düzelir....

ayrılıp barıştıkça bence de ilişkiler laçkalaşır
ayrıca şuan senden ve sevginden emin olduğu için de
hem zaafını kullanıyor,hem de seni elinde tutmak istiyor
biliyorum çok zor ama sen ondan uzak kal biraz
akıllansın,akıllanın elinizdekinin değerini bilin

kavga ederken iki kere düşünmek gerek aslında. git gel git gel olmuyor yıpranıyor insan. ayrılık lafı ağızdan bir kere cıkmalı oda cok ıyı düşünülmeli. şimdi sen ayrılığı düşündükçe öldüm bittim onsuz ne yaparım dıyorsundur . merak etme alışırsın :lepi: onsuzda nefes aldığını görünce iyi ki gitmiş bile dersin .

Ayrıl barıs da ne demek?
Birbirini gercekten seven iki kisi öyle her estiginde ayrılıp barısmaz, lackalasmıs iyice.

Bence biraz bekle üstüne düsme fazla, kesin naz yapıyordur diger ayrılıklar gibi buda düzelir arkadasım.

Ama bir öneri, askı sevgiyi saygıyı bu kadar kücümsemeyin nolur, her ufacık seyde hoppaa haydı yine ayrılalım demeyin. lmaz:

kendini kullandırma, soğuk kanlı gözük uzak dur biraz kaçan balık kovalanır o seni tanıdığı için böyle rahat
Zaten şu ayrıl barış işini de hiç anlamam doğrusu 3 sene olmuştur ne o ne ben ağzımızdan bi kere çıkmadı
bilirizki söylersek geri dönüşü yoktur. doğrusu da bu olmalı bence

Olmaz diyorsa yapabileceğin ne kalır ki geriye???
Başka şeylerle ilgilenmeye çalış.Napılır ki başka? Tek taraflı yürümüyor bu işler.

ee yanı senı ıstemeyenı ıstemene gerek yok hem erkekler oyle sevıyorum bıtmesın nolr gıbı seylerı sevmezler bırak ne halı varsa gorsun belkı bıraz yalnız kalmaya ıhtıyacı vardır

soğudum diyen adama ne diye kendini öptürüyosun sen de? biraz ağır ol canım.. sen birak kendini çek, belki ısınır beyzade...

kes tüm ilişkini.. isterse döner.. dönmezse istemiyor demektir.. istemeyen insana ne yapabilirsn ki...

bence kesınıklee zamana burak dun nısanlım erkek doktora gıttım dıye ayrıldım senden dedı cok kıskanc cunku olur dedım ben sımdı babanı arıyorum gelsınler soyleyım bıtsın dedım sonraa tutustu bıraz kızdı ensonunda bugunu unutalım ozur dılerım dedı yaa erkeklerın ustune gıdınce ılgılenınce kendını bısey zannedıyo valla bak sımartmıycaksın bıttı sıyosa tamam de bekle bırsure zaten sevıyosa doner sevmıyosada kendı bıllır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…