arkadaslar Allah razı olsun hepinizden çok canım yanıyo anlatamam yüzüme karşı on numara kız geçen hafta gezdik anneside biliyo çok mutluyuz diye yüzüme karşı söyledi yıkıldım o an sadece ağlayabildim ama hıçkırmadan yıkıldım resmen yüzüm kızardı ve gözlerimden yaşlar döküldü ben nolcam dediğimde banane dedi şu an sakinleştiriciyle ayakta duruyorum çökmüş durumdayım
Bana koyan yüzüme karsı bunların söylenmiş olması şu an çok zoruma gidiyor annem ve babamın olmaması birde onun bu şekilde ihjaneti ben ağlarken oturup karsımda tatlı yedi söyliceklerin bittiyse güle güle dedi bana koyan bunlar şu an çok canım yanıyor inanın antidepresana başladım ağlayınca kaybediyorum kendimi yumruklarımı duvara vuruyorum ama acısı çıkmıyor bir türlü içimden ihanetin
hepiniz haklısınız yaa hepiniz ama inanın sevmek böyle birşey bana senınkı takıntı dyenlerde oldu peki benımkı takıntı olsa bile böyle için için ağlarmıyım önume çıkan onca erkeği itermiyim elımın tersıyle ben gururumu ayaklar altına aldırdım ama görüyorum deymezmiş ama bana adam dioki ben gayet mutluyum huzurluyum 4sene sana nasıl katlandım bilmıorum dıo ama ben mutlu olabılmesı için elımden gelenı yaptın sen tam bir baş belasısın dıyor yeni sevgilisinin adı sunaymış sunayımla çok mutluyuz onunla maltepeye gittik biliyormusun çok huzurluyuz diyor ama bunları neden bana karsı soyluyo bide utanmadan tatlı yesene çok güzel olmuş diyor çıldırmamak elde değil
Bilmiyorum yalan değil sanki ama askere gidecek arar mı bilemem onu çok özlüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?