benden soğumuşş:(

hepiniz haklısınız yaa hepiniz ama inanın sevmek böyle birşey bana senınkı takıntı dyenlerde oldu peki benımkı takıntı olsa bile böyle için için ağlarmıyım önume çıkan onca erkeği itermiyim elımın tersıyle ben gururumu ayaklar altına aldırdım ama görüyorum deymezmiş ama bana adam dioki ben gayet mutluyum huzurluyum 4sene sana nasıl katlandım bilmıorum dıo ama ben mutlu olabılmesı için elımden gelenı yaptın sen tam bir baş belasısın dıyor yeni sevgilisinin adı sunaymış sunayımla çok mutluyuz onunla maltepeye gittik biliyormusun çok huzurluyuz diyor ama bunları neden bana karsı soyluyo bide utanmadan tatlı yesene çok güzel olmuş diyor çıldırmamak elde değil

yorumumu değiştirdim çünkü artık gerçekten bitmiş
başkası olduğunu sonradan gördüm

Son düzenleme:
sevgilin cok tutarsiz biriymis tüm yorumlari okuyamadim ama birak gitsin böyle birine üzülmeye bile degmez bir gün gelecek ne bicim birini sevmisim cok körmüsüm diceksin ins kolay atlatirsin

Biliyor musunuz?
Bu karakterdeki bir adamı unutmanız,silmeniz daha kolay..
Çünkü size hep kötü anlar hatırlatacak her onu düşündüğünüz an..
Sizi bu kadar çok üzen bir adamı iyi biriydi diye düşünmeniz mümkün değil ki..
Şu an acınız çok taze anlıyorum..
Ama sizin için çok hayırlı olmuş bence..
Gerçek mutluluğu yakalayacağınız günler çok yakında..

ınşallah ama güzel anılar beni zorlayan ister istemez ısrarla aklıma gelıyor gülümsetiyor bazen ama acı çekıyorum hemde çok canım çok yanıyorrr anlatamayacagım kadar

benım 5 yılıık bır ilişkim var ayrılıklarımızda oldu olmaz dedıgımız seyler oldu hayatlarımıza baskalarıda gırdı ıkımızde yaptık bunu sonra bırbırımıze gerı donduk.(yasamdan önce asla kabul edemem derdım.oda aynı sekılde) sımdı ıse aramız ıyı degıl benı o bende onu sıkayet edıorum ıse gıremedı sıkıntıları var. benım aılem ıstemıor zaten.para olmayınca malesef mutluluta oluyo arkadaslar sanırım.sureklı napalım dıe bana soruyor sınır oluyorum.yemk yıyelım dıyorum ban ne yıyelım nerde yıyelım.napalım dıyorum.sen napmak ıstıyorsun dıor sınır oluyorum sankı erkek benım yaa.ne solesem bana soruyo tekrar.

ya bana başka biri var hikayesi yalanmış gibi geldi... daha kısa bir süre önce ayrıldığı için vicdan azabı çekip sana sarılan adam; karşında tatlı yiyerek yeni sevgilisiyle mutlu anlarını paylaşmaz...

en öküz erkek bile bunun çok can yakacağını bilir ... ama bu yazdıklarım sana umut olmasın sakın; yaptıkları ayrılığı kabul etmen için ; son çaresi bence... o istemiyorum dedikçe sen bitmesin demişsin... ama o bu konuda çok kararlı...

yapacak birşey yok... sadece ayrılığı kabul et ; zamana ihtiyacın var... emin ol zamanla acın azalacak...
yeni birine dair umutların da olacak; hiç merak etme ...

Mav başka konu açarsan sevinirim. ınan sorunlarım bana yetiyor belki sana yardım edecek ınsanlarında kafası karısmamıs olur

mutusuz kız sana yardım edeyım ozamn askere gıdecek ınsan ayrılsada askerde mutlaka arar ama mutlaka önemlı olan geldıkten sonrası bak ben ıkı kere aske yolu bekledım bılıomusun ıkınınde bozulma sebebı gelınce olan ıssızlık sorunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…