benım 5 yılıık bır ilişkim var ayrılıklarımızda oldu olmaz dedıgımız seyler oldu hayatlarımıza baskalarıda gırdı ıkımızde yaptık bunu sonra bırbırımıze gerı donduk.(yasamdan önce asla kabul edemem derdım.oda aynı sekılde) sımdı ıse aramız ıyı degıl benı o bende onu sıkayet edıorum ıse gıremedı sıkıntıları var. benım aılem ıstemıor zaten.para olmayınca malesef mutluluta oluyo arkadaslar sanırım.sureklı napalım dıe bana soruyor sınır oluyorum.yemk yıyelım dıyorum ban ne yıyelım nerde yıyelım.napalım dıyorum.sen napmak ıstıyorsun dıor sınır oluyorum sankı erkek benım yaa.ne solesem bana soruyo tekrar.
hepiniz haklısınız yaa hepiniz ama inanın sevmek böyle birşey bana senınkı takıntı dyenlerde oldu peki benımkı takıntı olsa bile böyle için için ağlarmıyım önume çıkan onca erkeği itermiyim elımın tersıyle ben gururumu ayaklar altına aldırdım ama görüyorum deymezmiş ama bana adam dioki ben gayet mutluyum huzurluyum 4sene sana nasıl katlandım bilmıorum dıo ama ben mutlu olabılmesı için elımden gelenı yaptın sen tam bir baş belasısın dıyor yeni sevgilisinin adı sunaymış sunayımla çok mutluyuz onunla maltepeye gittik biliyormusun çok huzurluyuz diyor ama bunları neden bana karsı soyluyo bide utanmadan tatlı yesene çok güzel olmuş diyor çıldırmamak elde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?