benden soğumuşş:(

haklısın ya biliyomusun bu aralar hiç dinlemediği şeyleri dinliyo böyle aşk şiirleri aşk şarkıları falan bilmiorum gidişhat nasıl

canım gitmeyi kafasına koyduysa inan bunun bir çözümü yok :umursamaz: en fazla bir kaç gün daha kalır ama sonunda mutlaka gider. bence üzerine gitme gittikçe kaçırırsın onu ters teper. zamana bırak, hem bu arada sakinleşirsin belki biraz..

benimde böyle bir ilişkim olmuştu eskiden , bir ayrılıp bir baruşıyorduk ama hayatımın en doğru kararını ondan ayrılmakta yapmışım. zaten her kavgada biten bir ilişkiden kimseye fayda gelmez.

Sevgilin değilse artık, neden sana sarılmasına seni öpmesine izin veriyorsun? Madem herşey bitmiş iyice koparın aranızdaki ilişkiyi. Ya da birbirinizi seviyorsanız yeni kararlarla devam edin ilişkinize.

canım benimde böle bir ilişkim olmuştu ayrılıp barışıoduk ee bende sıkıldım haliyle hep aynı muhabbet felan dedim en iyisi ayrılmak ve ayrıldımda
yani kafana takma kendi ayrılmak istiorsa bırak ayrılsın sonra belki peşnden koşar
veya sen hayatına yeni birileri girer

arkadasları sana baglı o kopamaz dıorlar ama o benı gorunce gulerek basımın belası geldı yıne dıo guluyo napmam gerek ben kaybetmek ıstemıyorum

şu yazdığından çıkardığım senden soğumamış
sadece seni yarıyor canım
yani biraz burnunu sürtiyim politikası
sen biraz zaman ver ona
ama bu arada da küsmemeye çalış:teselli:

yok arkadaşlar gerçeği öğrendim günlerdir perişanım cevapta yazamadım başkası var ve bitti her şey üzüldüm bende ne kadar sürer kendimi toplamam bilmem çok yanlızım

Allah yardımcın olsun zor bir durum kolay değil biliyorum ama bir şekilde unutuluyor umarım en ısa zamanda atlatırsın..

öyleyse hiç üzülme en azından artık sebebini biliyorsun... baskasını sana tercih eden birisi için mi kendimi toparlamam zaman alır diyorsun.. bi gün ağla iki gün ağla sonra silkelen ve daha güçlü bir sekilde cık karsısına senin onu umursamadığını, unuttuğunu görmek en vurdumduymaz erkeğin ilgisini bile geri getirecektir.. hele birde 5 yılık bir geçmis varsa...

hayırlısı olsun canım.ama uzun bi geçmişiniz var ve emin ol pişman olacak.5 yıl az zaman değil aranızda geçen tartışmalardan usanıp bi anlık boşluğunda başkasına kaymış...ama dikkat et bi anlık boşluk diyorum emin ol o kızda hep seni arayacak hep senden bi özellik arayacak ve en sonunda gene boşluğa düşüp dönmek isteyecek.ama senin için asıl iş burda başlıyor...gelmesini ümit ederek bekleme hayatına devam etmeye çalış.unutmaya başladığına karar vereceksin ve soğukkanlı olduğun için doğru kararlar vereceksin diye umuyorum..rabbim hakkında hayırlı olanı versinopuyorumnanaktan

arkadaslar Allah razı olsun hepinizden çok canım yanıyo anlatamam yüzüme karşı on numara kız geçen hafta gezdik anneside biliyo çok mutluyuz diye yüzüme karşı söyledi yıkıldım o an sadece ağlayabildim ama hıçkırmadan yıkıldım resmen yüzüm kızardı ve gözlerimden yaşlar döküldü ben nolcam dediğimde banane dedi şu an sakinleştiriciyle ayakta duruyorum çökmüş durumdayım

Artık böyle birisiyle birlikte olmadığın için bence sevinmelisin yüzüne karsı bu kadar saygısızca ve acımasızca davranmıs bi adamdan daha ne beklenebilir ki.. insan değer verdiği birini kırmaktan korkar, ayrılmıs olsalar bile... Tecrübelerime dayanak söylüyorum acını sonuna kadar yasa bi yerde okumustum bir uzman aşk acısı çekerken olayı olmamıs gibi davranmayın acınızı görmemezlikten gelmeyin..acınızı yaşayın anlayın dibe vurun ki sıcrama yapabileseniz. güclenebileseniz diyordu.. Balizza ya katılıyorum asla geri dönecek diye ümit etme ve planlarını kendine göre yap

Bana koyan yüzüme karsı bunların söylenmiş olması şu an çok zoruma gidiyor annem ve babamın olmaması birde onun bu şekilde ihjaneti ben ağlarken oturup karsımda tatlı yedi söyliceklerin bittiyse güle güle dedi bana koyan bunlar şu an çok canım yanıyor inanın antidepresana başladım ağlayınca kaybediyorum kendimi yumruklarımı duvara vuruyorum ama acısı çıkmıyor bir türlü içimden ihanetin

terbiyesiz adam
için kımbılır ne kadar yanıyordur
hakkında hayırlısı olsun
bak kendını sakın salma ve yalnız hıssetme
cıkmazda hıssetme
elbettekı cok zor suan yasadıgın fakat gececek canım buna ınan
dunya ondan ıbaret degıl
kımbılır bu bıtıs hangı guzel seylerın baslangıcı olacak
oyle dusun emı
hem sen bu dunyaya onunla gelmedın kı onunla ölesin
kıyamam ya
biz hep burdayız
gel paylas yalnız hıssetme kendını

adam tutup dövdürmek lazım böylelerini gerçekten :umursamaz: ayrılmak isteyebilir, hayatına başka birini almış da olabilir ama bunu sana söyleyiş biçimi nasıl bi saygısızlıktır Allah'ım klava: üzülme cnm kimsenin ahı kimsede kalmaz, sen kendi yolunu çizmeye bak görmüyor musun nasıl bir adam için ağladığını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…