Benden sonraki sevgilisiyle yatmış..

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.514
7.435
83
Selamlar 😘 arkadaşımın sorusudur lütfen ona göre cevaplarsanız :)

2 senelik ilişkim vardı onu çok seviyordum :( çok ağır biri.. bi ara ayrıldık ailemle ilgili yalan yakaladı çok sinirlendi ayrıldık iş esnasında bir kızla tanışmış 1 ay sevgili oldular çok acı çektim sonra ayrıldılar biz yeniden konuştuk yani ben yazdım kız araya girmeye çalıştı araya girdi kötü olaylar oldu. 2 ay geçti şimdi kızla yeniden barışmış (bunu bana en yakın arkadaşı dedi) eskiden sadece öpüşmüşler ama şimdi düzenli olarak cinsel ilişki yaşıyorlarmış gezip tozup kahve İçmeler gezmeler el ele yürümeler en yakın arkadaşıyla tanıştırmalar hatta kızın arkadaşlarını alıp beraber takılmalar.. ama ben kızı kullandığını düşünüyorum.. canım çok açıyor kullanıyor mu onu seviyor mu bilmiyorum:( nolur bir akıl verin

2 senelik ilişkim vardı onu çok seviyordum :KK43: çok ağır biri.. bi ara ayrıldık ailemle ilgili yalan yakaladı çok sinirlendi ayrıldık iş esnasında bir kızla tanışmış 1 ay sevgili oldular çok acı çektim sonra ayrıldılar biz yeniden konuştuk yani ben yazdım kız araya girmeye çalıştı araya girdi kötü olaylar oldu. 2 ay geçti şimdi kızla yeniden barışmış (bunu bana en yakın arkadaşı dedi) eskiden sadece öpüşmüşler ama şimdi düzenli olarak cinsel ilişki yaşıyorlarmış gezip tozup kahve İçmeler gezmeler el ele yürümeler en yakın arkadaşıyla tanıştırmalar hatta kızın arkadaşlarını alıp beraber takılmalar.. ama ben kızı kullandığını düşünüyorum.. canım çok açıyor kullanıyor mu onu seviyor mu bilmiyorum:KK43: nolur bir akıl verin
kızla yattıgını ınsanlar nerden bılıyor ?
bırıyle ılıskı yasayınca boyle ortalıkta ben sunla yattım dıye anlatan ahlaksızdır oyle bır ahlaksız ıcın nıye acı cekılır ayrıca bıtmıs gıtmıs ılıskı kımle ılıskı yasadıgından kıme ne

kızla yattıgını ınsanlar nerden bılıyor ?
bırıyle ılıskı yasayınca boyle ortalıkta ben sunla yattım dıye anlatan ahlaksızdır oyle bır ahlaksız ıcın nıye acı cekılır ayrıca bıtmıs gıtmıs ılıskı kımle ılıskı yasadıgından kıme ne
Kız çok fena bir kavga esnasında çocuğun en yakın arkadaşını arayıp söylemiş çocukta bana tabi...

Kullanmak ne alaka? Cinsel ilişki yaşayan herkes kullanılıyor mu? Arkadaşınızı hiç ilgilendirmez bu durum kızın aklı var kendi kararı. Arkadaşınız ne sıfatla yorum yapıyor? İlişki bittikten sonra ister çocuk yapar, ister nikah kıyar kimseyi de ilgilendirmez
Ben fikrimi söyledim.. çünkü bahsettiğim kişi hemen birini sevicek biri değil

Ben fikrimi söyledim.. çünkü bahsettiğim kişi hemen birini sevicek biri değil

Yoo ne alaka? Bahsettiğiniz konu isterse kardeşiniz olsun en yakın arkadaşınız olsun en iyi tanıdığınız insan olsun yine de keskin yorum yapılamayacak bir konu. Gönül işleri belli olmaz. Belki ilk görüşte çok aşık oldu, belki aşık değil ama yaşadığı ilişkiden mutlu kendisine iyi geleceğini düşünerek sevgili oldular. Gerçekten sevip sevmediği hakkında arkadaşınızın yaptığı yorum ne kadar yanlışsa sizin de yanlış. Ortada sizi ilgilendiren bir durum yok. Hele ki kullanıyor gibi ağır bir yorumu yapmanız hoş değil

2 senelik ilişkim vardı onu çok seviyordum :KK43: çok ağır biri.. bi ara ayrıldık ailemle ilgili yalan yakaladı çok sinirlendi ayrıldık iş esnasında bir kızla tanışmış 1 ay sevgili oldular çok acı çektim sonra ayrıldılar biz yeniden konuştuk yani ben yazdım kız araya girmeye çalıştı araya girdi kötü olaylar oldu. 2 ay geçti şimdi kızla yeniden barışmış (bunu bana en yakın arkadaşı dedi) eskiden sadece öpüşmüşler ama şimdi düzenli olarak cinsel ilişki yaşıyorlarmış gezip tozup kahve İçmeler gezmeler el ele yürümeler en yakın arkadaşıyla tanıştırmalar hatta kızın arkadaşlarını alıp beraber takılmalar.. ama ben kızı kullandığını düşünüyorum.. canım çok açıyor kullanıyor mu onu seviyor mu bilmiyorum:KK43: nolur bir akıl verin
Sizi ilgilendirmez bence sizde artık önünüze bakın

Kullanmak için beraberlik yaşıyor olsa geri mi dönecek arkadaşın? Beni sevse başkasına gitmezdi zaten diye düşünürdüm. Hoş arkadaşın da yalan söylemiş bitme sebebi de bu. Nereden bakarsan bak elde kalıyor.

Back
X