Benden Uzaklaştı Yardııım.

Bir sure gorusmeme fikri en iyisi..
Problemi tam olarak bilmiyor, cozumu bilmiyor.. Sende suan mutsuzsun degil mi? Enkaz haline gelmis bir adam var karsinda ve sen de onunla mutlu olamazsin.. Sen onca yasanan kavgadan sonra bile hala onu sevip gorusmek isterken, o uzaklasmis.. Artik tahammulum yok boyle gucsuz adamlara.. Yaptigi resmen ergen tribi gibi birsey. Birak ne hali varsa gorsun. Seni uzmeye hakki yok.. Onun duygularini sen sekillendiremezsin, o ne isterse onu yasayacak. Onunla ilgilensen sicak davransan da geri teper, uzaklassan da ne olacagini bilmiyormus. Kendi iyiligin icin uzaklas derim. Yok yere ozguvenin sarsilmasin..

Seni seviyorum ama senden uzaklastimda ne demek ? Dalga mi geciyor seninle bu. Bence eger seni sevseydi böyle bi uzaklasmak olsa bile bunu icinde tutar sana söylemez ve kendi düzeltmeye calisirdi.
Benimde sana tavsiyem birak gitsin. Ama tabi sen bilirsin canim insallah dogru karar verirsin.

11 aydır birlikte olduğumuz bi sevgilim var ve bu zamandır beni nasıl sevdiğini sürekli gösterdi ve emindim beni gerçekten çok sevdiğine aramızda iyiydi sürekli kavga ederdik ama hemen düzelirdi aramız bugün bana senden uzaklaştım yüzünü bile görmek istemiyorum seviyorum ama düzelemiyorum seninde bi suçun yok ama kendimdede bişey bulamıyorum kavga ettiğimiz zaman konuşup barışmak istemiyorum dedi. Bikaç zamandır fark ediyordum zaten ben dışarı çıkalım dediğimde gelmez başkası çağırınca gider sürekli sızlanırdı yanımda. Bugün söyledi ama bide seni seviyorum bana yardım et düzelt şu hissettiklerimi dedi hiçbişey diyemedim ne yapabilirimki istersen bi süre görüşmeyelim kafanı dinle dedim onada daha cok soğursam ya seni özlemezsem nolcak falan dedi napcağmı bilmiyorum bi akıl verin ilk defa böyle olduk :(

Ay yapmayın...
Utanmadan yüzünü görmek istemiyorum diyen adam için neyin çabasını vereceksiniz?
En güzeli; kapıyı göstermektir.
Olmaz ki canım kaç aylık sevgilisine insan biraz olsun saygı gösterir, ayrılığın da adabı var!
Çok ayıp sevgilinizin yaptığı çok!!!

Back
X