Benden zevk almıyor mu?

YesilArmut

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2019
121
86
13
31
Evlendik biz. Ama eşimin geç gelme sorunu devam ediyor ve genelde el ile bitiriyor. Vajinal ilişkide sonunu getirdiği nadir oluyor oda ben zorladığım ve laf soktuğum için. Kendisine söylediğimde hayır benim için gayet zevkli hoşuma gitmese neden evleneyim seninle dedi. His kaybı olabilir ergenlik dönemlerime göre dedi. Ama benim hoşuma gitmiyor istiyorum ki benimleyken dayanamasın falan :)

Erken boşalma gibi geç boşalma da tedavi edilmesi gereken bir rahatsızlık.
Sizle alakası yoktur muhtemelen, işte rahatsızlık yani.
Ha bu arada kullandığı ilaç varsa, fazla alkol ve sigara tüketimi, antidepresan ilaçlar vs, vücudu uyuşmaya alışıksa bu da tetikliyor.

Şu cümle bütün duygularıma tercüman olacağına inanıyorum.
"Süper kahraman bir kocan var, Kostümünü ütülemekten şikayet ediyorsun"

Şu cümle bütün duygularıma tercüman olacağına inanıyorum.
"Süper kahraman bir kocan var, Kostümünü ütülemekten şikayet ediyorsun"

Hımm.. Oda öyle söylüyor bütün kadınlar bunu ister neden şikayet ediyosun diyor ama ben karşılıklı tatminden yanayım zaten belli bi süre sonra sıkılıyorum ve oda gelmeyince beni beğenmediğini düşünüyorum moralim bozuluyo sıkıldıgımı belli ediyorum oda anlıyo iyice kopuyoruz. O zevk alsa ben daha çok alıcam öyle yani :)

ne kadar sürüyor, daha önceki konularınızdan anladığım kadarıyla daha önce de cinsel yaşamınız vardı, önceden de böylemiydi eşiniz?

ne kadar sürüyor, daha önceki konularınızdan anladığım kadarıyla daha önce de cinsel yaşamınız vardı, önceden de böylemiydi eşiniz?
evet öyleydi. en erken 40 dakika sürüyor. Ciddi bi zaman kaybı benim için, hani arada bir olsa kabul edilebilir belki..artık ilişki esnasında şuan okudugum kitabı bitirebilirdim diye düşünüyorum yada hobilerimle ugraşabilirdim vs ama onun umrunda değil

40 dk ne güzel işte ya, defalarca orgazm olabilirsiniz, o anın tadını çıkarmaya bakın, zevke odaklanın sadece

40 dk mı ?? İyiymiş valla... Normali 15-20 dk kabul edilir ön sevişme hariç diye biliyorum.

Bizimde uzun surer size benzer iliski durumum var. Evet bnde benden haz almiyor mu diye dusunuyorum zaman zaman. Bence ergenlikten gelen aliskanliklariyla sonlandirmak istiyorlar. Ustelemiyorum cok artik uzayinca tadi kaciyor tabiki ama rol yapiyorum

Siz benim bi eski sevgilimle mi evlendiniz acaba
Bazı erkeklerde var o sorun, ıslak yerde boşalamıyolarmış. Elle alışmışlar. Siz asıl bebek istediğinizde ne yapacağınızı düşünün
Benim eşim de eskiden arada erken boşalırdı şimdi anca yorgunsa hızlıca bitirip uyuyo çok uzadı boşalma süresi, ama biz 13 yıllık evliyiz.
Boşalmanın, erken boşalmanın fln çok zevk almakla alakası yok ki çok heyecanlanmakla alakası var bence ?

En erken 40 dakika mı...
Neredeyse futbol maçının 1 devresi kadar

lisedede üniversitede aktif bi hayatı oldugunu biliyorum aslında yani osbirci ergenlerden değildi şimdi o kızları düşünüyorum acaba onlarda nasıldı falan diye
hahahah o nasıl bişey ya ıslak yerde boşalamamak ilk defa duydum demekki benden heyecanlanmıyo
Pozisyon değiştiriyor musunuz?
evet ama sanırım aynı pozisyonda devam edince daha çabuk geliyomuş erkekler o yüzden en fazla 2-3 pozisyon
En erken 40 dakika mı...
Neredeyse futbol maçının 1 devresi kadar
evet futbol dinlediğimde olmuştur bu zamanlarda kim kaçıncı dakikasında gol atmış bilirim

Al benimkisi de böyle. En son orala dönüyoruz.
Benden önce de hep aktif cinsel hayatı varmış. Ben buna bağlıyorum. Artık sıradan geliyor

Al benimkisi de böyle. En son orala dönüyoruz.
Benden önce de hep aktif cinsel hayatı varmış. Ben buna bağlıyorum. Artık sıradan geliyor
Aynnnenn aynen sanırım öyle ama benim ilk ilişkim onunlaydı aynı hisleri ondan görememek insanı kıran sanırım . Ama çokta istekli yani hani sıradan geliyo diye umursamazlık yapmıyor en azından böyle avunuyorum :)

40 dk uzun bir süre miymiş ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…