Bendim

Hepinize hayırlı geceler .
Az önceki konuya yorum yapmıştım .
Aslında ordaki anlattığım kadın benim , adam da benim kocam ( artık nasıl adam ve kocaysa ) .
Evet sancım geceden başlamıştı , sabah nişanımı gördükten sonra uyandırdım , hadi dedim uyan çok sancım var nişanım da geldi , bana " çayı koy kahvaltıyı hazırla , kahvaltıdan sonra hastaneye gideriz " dedi . Salak gibi çayını kahvaltısını hazırlayıp yemesini bekledim .
Şimdiki aklım o zaman olsaydı yapmazdım , sancımın acısından dişlerimi sıka sıka o kahvaltıyı hazırlamazdım .
Çocuk da yapmazdım ve artık herşey için çok geç .
İçimi dökmek istedim arkadaşlar , sizler yapmayın , gerekiyorsa yüzünü gözünü çırmalayın ama yapmak istemediğiniz şeyleri yapmayın .
Aslında yazacak dökecek çok da neyse ...
Hepiniz sağlıcakla kalın Rabbim huzurunuzu mutluluğunuzu hiç bozmasın .
Sevgiler saygılar .
Bok yesinler .

Hepinize hayırlı geceler .
Az önceki konuya yorum yapmıştım .
Aslında ordaki anlattığım kadın benim , adam da benim kocam ( artık nasıl adam ve kocaysa ) .
Evet sancım geceden başlamıştı , sabah nişanımı gördükten sonra uyandırdım , hadi dedim uyan çok sancım var nişanım da geldi , bana " çayı koy kahvaltıyı hazırla , kahvaltıdan sonra hastaneye gideriz " dedi . Salak gibi çayını kahvaltısını hazırlayıp yemesini bekledim .
Şimdiki aklım o zaman olsaydı yapmazdım , sancımın acısından dişlerimi sıka sıka o kahvaltıyı hazırlamazdım .
Çocuk da yapmazdım ve artık herşey için çok geç .
İçimi dökmek istedim arkadaşlar , sizler yapmayın , gerekiyorsa yüzünü gözünü çırmalayın ama yapmak istemediğiniz şeyleri yapmayın .
Aslında yazacak dökecek çok da neyse ...
Hepiniz sağlıcakla kalın Rabbim huzurunuzu mutluluğunuzu hiç bozmasın .
Sevgiler saygılar .
Umarım bugünün ve yarının daha güzel olur :KK200::KK42:

İnsanın bazen normal bir anda bile beyni durabiliyor ve mantıklı düşünemiyor. Sizin de öyle olmuş ki siz sancı içindeymişsiniz, mantıklı düşünememeniz çok doğal. Hayır hemen gidelim diyememişsiniz. Eşiniz gibi çok fazla insan tanıyorum ben de maalesef. Eşinizle başka problemleriniz var mı bilmiyorum ama kötü niyetinden değil de nerde nasıl davranması gerektiğini bilemeyen, küçük çocuk gibi böyle acil durumlarda saflaşan, mantıksız insanlardan bahsediyorum.

Umarım çocuklarınız bakımından yüzünüz hep güler.

Sey ben sanirim konuyu tam anlayamadim
Burada vurgulamak istediginiz esiniz siz sanci cekerken sizden cay istemesimi yoksa kotu dogummu oldu kotu sonuclandi
Kbakmayin gercekten anlayamadim diye soruyorum

nasil bu kadar rahat olur adam ya? ben suyum geldi diyince kocam o saniye doguracagim gibi paniklemişti. bu adam nasil biliyor dogumun gidisatini da kahvaltiya vakit oldugunu kestirebiliyor.

gecmis olsun konu sahibi. kendini cok sorgulama. hayatta hepimizin var bazi pismanliklari.

Konuyu biri özetleyebilir mi?
Bugün bir konu açıldı bdv de.

Yarin doğum yapacak olan bir arkadaşımızdan eşi çay istemiş. O da gönül koymuş. Hani yarın bir operasyon geçireceğim tavri böyle mi olmalıydı şeklinde yakındı.

Bu konu sahibi arkadaş da o konuya istinaden kendi başına gelen trajediyi anlatmış. Mozika sığırı olan eşi; kadın doğum sancısı içindeyken kahvalti hazırlamasını buyurmuş. Konu sahibi arkadaşımız da o zamanın cahilliği ile akil edememiş hazirlamis.

Şimdi pişman.

Bizimle onu paylaşıyor.

Mevzu bu.

Bencil erkeklerden nefret ediyorum
Bencil dersem ne kadar da sığ kalacak. Bu adam bir bencilden çok daha fazlası.

Allah herkesi kendisi gibi insanlarla karşılaştırsın.

Allah iki yakasını biraraya getirmesin diyeceğim de yine konu sahibine dokunacak. Onu diyemiyorum

Allah yardımcınız olsun benim gibi değer görmediğiniz bir evliliğe hapsolmuşsunuz. Benim eşim doğumuma gelmedi bile. Doğumdan 2 saat sonra ziyaretçi gibi bebeğe bakıp köyündeki bilmem kimin düğününe gitmiş beni taburcu olacağımda almaya gelmişti. Ve bu 8 senelik evliliğim boyunca bana yaşattıkları ve hissettirdikleri arasında küçücük bir ayrıntı.
Ya bu nasıl oluyor anlamıyorum. Her gitmek istediğimde kendi ailem bile idare et, erkekler böyledir, zamanla düzelir, bizde aynılarını yasadık vs vs yıllarca direncimi kırdılar. Simdi "bu adam olmaz boşan" diyorlar bu sefer de ben " ya düzelirse" diyorum. Cocukları bahane ediyorum. İleride yaşayabileceğim maddi sorunları bahane ediyorum. Ama bunlar bahanem. Ben gidemiyorum. Hergün gitmeyi hayal ediyor ama hiçbir zaman gidemiyorum. Yıllar içinde nasıl bu kadar sindiririm, güçsüzleştirildim, kendimden koptum, herşeyden vazgeçtim. Hangi ara aslında hiç sevilmediğim ve sevmedigim bir adamın düzelebilme ihtimaline! kendimi adadım, görevim bildim bilmiyorum.

Allah yardımcınız olsun benim gibi değer görmediğiniz bir evliliğe hapsolmuşsunuz. Benim eşim doğumuma gelmedi bile. Doğumdan 2 saat sonra ziyaretçi gibi bebeğe bakıp köyündeki bilmem kimin düğününe gitmiş beni taburcu olacağımda almaya gelmişti. Ve bu 8 senelik evliliğim boyunca bana yaşattıkları ve hissettirdikleri arasında küçücük bir ayrıntı.
Ya bu nasıl oluyor anlamıyorum. Her gitmek istediğimde kendi ailem bile idare et, erkekler böyledir, zamanla düzelir, bizde aynılarını yasadık vs vs yıllarca direncimi kırdılar. Simdi "bu adam olmaz boşan" diyorlar bu sefer de ben " ya düzelirse" diyorum. Cocukları bahane ediyorum. İleride yaşayabileceğim maddi sorunları bahane ediyorum. Ama bunlar bahanem. Ben gidemiyorum. Hergün gitmeyi hayal ediyor ama hiçbir zaman gidemiyorum. Yıllar içinde nasıl bu kadar sindiririm, güçsüzleştirildim, kendimden koptum, herşeyden vazgeçtim. Hangi ara aslında hiç sevilmediğim ve sevmedigim bir adamın düzelebilme ihtimaline! kendimi adadım, görevim bildim bilmiyorum.
Konu sahibine ayrı, size ayrı üzüldüm. Merhamet bir insana yakışan en güzel şeydir. Sizi hastalıkta yalnız bırakan birine neden boşa kürek çekmek? Maddiyat çalışmak isteyen, kararlı olan kadınlar için bir bahane değil. Ayrılıktan sonrası için korkuyorsunuz belki de ama bir cesaret daha güzel hayatı getirebilir.
..

Back
X