Beni Affet Star TV

aynen vala bu dızıyı ızlerken sınır krızlerı gecırıyorum bol bol ferıdenın kulakları cınlıyodur kesın:)

feride kötü yola düşerse çok sevinicem :) artık bişeyler olsun yani demi! kemal bahar sümsüğünü terketsin bir de

zaten bu gıdısle kotu yola dustu duscek gıbı bı durumu var ferıdenın ama bence o tuncn sevgılısı ferıdenın ablası cevsenlerı aynı dızı cok degısık bı hal alcak ama bakalım :)

ewet ablası.. ne zaman öğrenecekler belirsiz..

ne olacak bence biliyon mu :) tunc eylül ü kıskanmaya başladı. eylül tamamen cüneyte kaydı ya.. kaybetme korkusu başladı.. ferideyi tekrar nasıl bir yol çizecekse cüneyte tekrar yaklaştıracak :)

aynen ole kendı kazdıkları kuyuya kendılerı duscek :) tunc da mal bılıyodu bunların olcagının kendı dedı kıza cuneytı ayart dıye sımdı de kıskanclık yapıyo bu dızıde bı tane akıllı yok kı:)

aynen öyle :) tunc ezikliği için intikam için oyunlar yapıyor ama yine ezik beee :)
he bu arada o osman baba we handan da nasıl bir şeytan ya! handan tam bir hasta karakter rolünü de güzel yapıyor zilli :) gözlerini pörtletiyor ben korkuyorum

.) evet vala ama bence bahar handandan kat kat guzel ve de tabı o da mal da olsun artık alıstırdılar bızı nasılsa :)

birde eylül neden kozanlardan intikam alarak kardesini bulacak anlamdim..
daha önceleri de okuldan geldigimden görüyordum,eylül yakacam burayi filan diye gitmisti tunc tuttu
yani sebep ne ki?

iyi de bilmiyor ki feridenin kardeşi olduğunu.. bilse tuncla işbirliği yapar mı

yok bastan beri eylül ün onlara karsi bi öfkesi var ya ben onu anlamadim..
bir bölümde orda agliyodu kardesime yaptiklarini ödetecem diye yani eylül neden onlara öfkeli demek istedim

birde eylül neden kozanlardan intikam alarak kardesini bulacak anlamdim..
daha önceleri de okuldan geldigimden görüyordum,eylül yakacam burayi filan diye gitmisti tunc tuttu
yani sebep ne ki?

kızlar ılk bolumde az bıraz gosterdıler sanırım bu eylullerın evının yanmasına sebep olmus aılesı kurtulamamıs eylul ve kardesı sag kalmıs sadece evlerı harap olmus resmen yanı anlıcanız bu ozman kozandan korkulur :)

yok bastan beri eylül ün onlara karsi bi öfkesi var ya ben onu anlamadim..
bir bölümde orda agliyodu kardesime yaptiklarini ödetecem diye yani eylül neden onlara öfkeli demek istedim

merwenin dediği gibi ewlerini yanmasına sebep olmuş kozanlar we tunc da bir intikam peşindeyken eylül e gaz werip birlikte intikam almaya karar werdiler.. ama eylül bilmiyor işte feridenin kardeşi olduğunu :26: ama tunc biliyor söylemiyor pislük

yine sacmaliklarin oldugu bir bölümdü:)

nerden baslasam bilemedim,
tunc eylülü engelemek icin ailesini ortaya atti,ama ne hikmetse duydu ( sadece tunc ve eylül gizli ya da kendilerine karsi konusmlari duyabiliyor) kosa kosa mutfaga gidip vikisle gözlerini yasarti agladi babam izin vermiyor amerikaya dön filan dedi,cüneyt ve babasi biz gidelim bir tanisalim diyince yok o gelsin cok görmek istiyorsa dedi hemen evet size söz yapalim dediler.. feridecim hemen yan odada o kadr satma isini konsutular hic duymadi ama bugün duydu sonra plan yapti kacti cüneytlere gitti eylülle cüneyti öpüsürken gördü..
kader de yildizin basina is acacak kocasini iyden iyiye gözüne kestirdi,yildizin kiyafetlerini giymisti eve geldiler agaldi filan salak yildiz cok iyi ya teselli etti o hala fermanin icine dusecekti..
veee bence bugünün en sacma olayi baharin dogum günü vardi anneside cok iyi kadin ya kemal evde kalsin dedi dolmusta kaldigina üzülmüs ama ne hikmetse öyle bir mahallede tek basina cocuklarini yetisiren kadin bir tanidigina yardim icin gitti hastaymis,karderide götürdü kemal ve bahar evde yalniz kaldilar...cok sacmalikalr var bu mahalle öyle modern ki adam evden cikmiyor kizla kaliyor kimse dedikodu bile yapmiyor..perde acik acik dedigim güneslik cekili degil disardan seyret herseyi handan da seyretti dans ederken
hayir illa yatiracaklar diye böyle yapmalari gicik..yattilar mi bakmadim ama o ara yakinlasiyorlardi..
herkes cok serbest ya gicik oluyorum..herkes ya cok iyi ya da cok kötü..böögh geldi yani yildinizin kadere karsi iyiliginden,kocasindan kacmasindan,tunc ve eylülün hep ilerlemesinden feridenin ortalikta bi onun elinde bir bunun elinde gezmesinden skildim..ay su beratta ne itici ne cirkin bi adam ya kafasi kirik handanla onun planlar yapiyorlardi bende böyle ara ara baktim ama sanirim bisy olmadi baska

ewet kemalle bahar yattılar ben artık bu diziye we senaristlere sinir olmaya başladım.. çorba yaptılar ya! bir de zööhre nin sırrı beni gülme krizine soktu geçen! tunc onun oğluymuş, osman ın kardeşi felçli kadınla arasında bir sırmış daaaaa! peki hangi ara doğurmuş zöhre tunc u?? nasıl bir saçmalık yaa..
handan ın soldaki ses, şeytan rolü oynaması artık sıktı be yaaa! berat ı ayartmaya çalışıyor tam beşinci boyut oldu bu sahneler yani sürekli berat a dediğimi yaptın mı diyor ama dediği birşey yok enteresan olan!
ferideeeee yawrum beni safım salak insan o kaçma şekilleri öldürecek beni! kapıyı açmaya çalışıyor, uyuz uyuz botu giymeye çalışıyor!
eylül viks gözüne sürdü, kokusunu niye cüneyt anlamadı
feride yine yakalandı bu sefer hayatını değiştirecekler onun !

kime yakalandi feridecik,su baharla kemal da ya anansida deli mi ne yalniz birakiyor...
o kokuyu bende düsündüm dibine kadar girdi cüneyt kokuyu almadi hem eylül yeni tasindi oraya gecen kahve icin kupa ariyordu
yerini bilmiyordu ama hemen viks ortalikta buldu bravo valla

tesekkurler yazdıgın ıcın :)

ya hakıkaten zohrenını okey bole bı sırrı vardı madem tunc onun ogluydu da yaw o senın oglun ne dıye gızlıyo kı hala mal mal bakıyo tunca tunc kunuyu actıgı zaman yazık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…