vala ya ben her gun takıp edıyorum sahsen :) dızı bı kere cok kısa suruyo bence artı ferıde salagın malın gerının onde gıdenı o kesın .)
ewet ablası.. ne zaman öğrenecekler belirsiz..
ne olacak bence biliyon mu :) tunc eylül ü kıskanmaya başladı. eylül tamamen cüneyte kaydı ya.. kaybetme korkusu başladı.. ferideyi tekrar nasıl bir yol çizecekse cüneyte tekrar yaklaştıracak :)
aynen öyle :) tunc ezikliği için intikam için oyunlar yapıyor ama yine ezik beee :)
he bu arada o osman baba we handan da nasıl bir şeytan ya! handan tam bir hasta karakter rolünü de güzel yapıyor zilli :) gözlerini pörtletiyor ben korkuyorum
iyi de bilmiyor ki feridenin kardeşi olduğunu.. bilse tuncla işbirliği yapar mı
birde eylül neden kozanlardan intikam alarak kardesini bulacak anlamdim..
daha önceleri de okuldan geldigimden görüyordum,eylül yakacam burayi filan diye gitmisti tunc tuttu
yani sebep ne ki?
yok bastan beri eylül ün onlara karsi bi öfkesi var ya ben onu anlamadim..
bir bölümde orda agliyodu kardesime yaptiklarini ödetecem diye yani eylül neden onlara öfkeli demek istedim
yine sacmaliklarin oldugu bir bölümdü:)
nerden baslasam bilemedim,
tunc eylülü engelemek icin ailesini ortaya atti,ama ne hikmetse duydu ( sadece tunc ve eylül gizli ya da kendilerine karsi konusmlari duyabiliyor) kosa kosa mutfaga gidip vikisle gözlerini yasarti agladi babam izin vermiyor amerikaya dön filan dedi,cüneyt ve babasi biz gidelim bir tanisalim diyince yok o gelsin cok görmek istiyorsa dedi hemen evet size söz yapalim dediler.. feridecim hemen yan odada o kadr satma isini konsutular hic duymadi ama bugün duydu sonra plan yapti kacti cüneytlere gitti eylülle cüneyti öpüsürken gördü..
kader de yildizin basina is acacak kocasini iyden iyiye gözüne kestirdi,yildizin kiyafetlerini giymisti eve geldiler agaldi filan salak yildiz cok iyi ya teselli etti o hala fermanin icine dusecekti..
veee bence bugünün en sacma olayi baharin dogum günü vardi anneside cok iyi kadin ya kemal evde kalsin dedi dolmusta kaldigina üzülmüs ama ne hikmetse öyle bir mahallede tek basina cocuklarini yetisiren kadin bir tanidigina yardim icin gitti hastaymis,karderide götürdü kemal ve bahar evde yalniz kaldilar...cok sacmalikalr var bu mahalle öyle modern ki adam evden cikmiyor kizla kaliyor kimse dedikodu bile yapmiyor..perde acik acik dedigim güneslik cekili degil disardan seyret herseyi handan da seyretti dans ederken
hayir illa yatiracaklar diye böyle yapmalari gicik..yattilar mi bakmadim ama o ara yakinlasiyorlardi..
herkes cok serbest ya gicik oluyorum..herkes ya cok iyi ya da cok kötü..böögh geldi yani yildinizin kadere karsi iyiliginden,kocasindan kacmasindan,tunc ve eylülün hep ilerlemesinden feridenin ortalikta bi onun elinde bir bunun elinde gezmesinden skildim..ay su beratta ne itici ne cirkin bi adam ya kafasi kirik handanla onun planlar yapiyorlardi bende böyle ara ara baktim ama sanirim bisy olmadi baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?