Beni Affet Star TV

ay cok sacma ya ferideyi kaciriyorlar tunc te eve gidioda geri donuyoda dolmusu kaybetmeden sip die buluo
cuneytin ablasina gicik oluyorummm
handanla berat ne is karistirmista kemal kizdi biri anlatabilirmi:26:

ay cok sacma ya ferideyi kaciriyorlar tunc te eve gidioda geri donuyoda dolmusu kaybetmeden sip die buluo
cuneytin ablasina gicik oluyorummm
handanla berat ne is karistirmista kemal kizdi biri anlatabilirmi:26:

cnm berat kemalle baharı yatakta yakalyınca hıncını almak ıcın gıttı kemalın dolmusundan sakladıgı parayı caldı kı dolmusluktan atılsın dıye bu arada beratta kemalın anahtarı varmıs hıc zorlanmadı kemal de bahara bu mevzuyu anlatırken dank ettı beynı beratın evıne gıttı sen yaptın dımı dedı masayı devırdı ve masadan dusen anahtarı gordu kemal de bızı yıkamıcaksınız nayır nolamaz dedı :)

hiiii bende handanla berat isi pisirmis sandim
ferideye yazik ya ama oda cok salak hareket ediyor

oyuncular ıyı ama senaryo berbat.......

ya bu senaryoyu yapanların hıcmı aklı fıkrı yok bu TURK HALKINI COK SALAK ZANNEDIYOLAR COK SACMA BENCEE.....

Ya klasik Türk filmleri gibi konusu var.Bu ne manyak bi dizi bee!!
Konusu çok ama çokk basit yaaa...

Ders çalışıyorum bitince de can sıkıntısından izliyorum işte..

berat eve mi geldide gördü yoksa pencereden mi:)))
ayrica baharin anasida sanki bilmiyordu kader kahvaltida konusuyordu..
ay bide pismanmisin muhabbeti yok mu? hepsi cok saskoloz
bu handan beratlarin evinden cikmiyor kimse görmüyor kapida bas bas bagirdi hic duyan yok..
ne huzurlu bir mahalle dedikodu yok birsey yok:))
ya birde baharin annesi geldiginde bahar yatagi topluyordu genelde carsafta birseyi gösterirlerdi ya :) göstermediler bende anasi gelince ona
bakip sasiracak sandim kahvalti masasina bakti süphelendi..
en cok güldügüm nazireyede sampanya icirdiler ya:) ne kadar sacma ve alakasiz bir durum..
tunc ferideyi aldi ama o arada cok sacma ve karisikti gitti geldi adamlari yolda yakaladi yani bu kadr aksiyon yapmaya ne gerek
var böyle yapincada cok komik oluyor..

Son düzenleme:
Ya klasik Türk filmleri gibi konusu var.Bu ne manyak bi dizi bee!!
Konusu çok ama çokk basit yaaa...

Ders çalışıyorum bitince de can sıkıntısından izliyorum işte..

keske ben de calısabılsem bı ton notları deftere dokcem sımdı aynen acayıp manyak bı dızı brezılya dızılerını gectık zaten :)

yok cnm baharın annesı oglum evden sescıkmıyo soba falan da yanıyodu bısey varmı dıye gıt bak dedı berat ta gıttı seslendı seslendı kımse yok vurdu kapıyı abbowwwwwwww ne gorsun ıkısı de malum :)

bu arada aynen katılıyorum ne mahalleymıs yaw swessız sedasız barı bı kac ınsan cıksın da baksın handan bagırıken ne oluyo dıye da azcık ınandırıcı olsun dımı ama :) normalde bole bı olay ve kısıler olsa mahalle topa tutardı vala :)

Brezilya dizileri yine iyiydi yaa :)))

Hadi sen notlarını dök bende test çözeyim di mi..Çalışkan öğrencileriz biz :)))):13:

iy dur daha azcık yenı gırdım nete :)))) zaten ızledıgım dızımızı yok bgun yazarım durmadan :) fınallre u haftayı saymazsam bı hafta kaldı of offfff

tesekkürler canim...
hasta oluyorum ama tam aksam üstü evde olunca bakiyorum babam isten gelince direk kapatiyor ...
zöhre hanimda nerde dogurmus saklamis karnini,hayir tuncada samimi davranmiyor sanki nerden bilecek
annesi oldugunu, ya insan evlatlarini ayirir mi digerlerine iyi buna yabanci cok degisik bir olay

su nazıre olayına ben de cok guldum :) annem gordu de dedı hatta amaaa suna bıle ıcırdıler dıye :)))))

ya aynen dızıde saklamayı en ıyı becerdıklerı olay buydu heralde ben sok oldum :)))))) pekı bu ozman kozan bılmıyo mu bunu bı de tunca ne bıcım davranıyolar cıdden gıttıkce tunca hak vermeye bıle baslamadım degıl :) zohreyı de ıyı sanırdım vala

zöhrenin neresi iyi aman osmanmi nedir kocasinin adi kizmasin die aglayip duruodu ferideye cuneyti suna ikna buna ikna et die yoksa coktan evlenirlerdi hepsi zohrenin kabayati

zöhrenin neresi iyi aman osmanmi nedir kocasinin adi kizmasin die aglayip duruodu ferideye cuneyti suna ikna buna ikna et die yoksa coktan evlenirlerdi hepsi zohrenin kabayati

aynen ama o ılk bolumler dıyodum yasık kadına ya kocası da cok fena falan dıyodum kocası ole olmasaydı onlar coktan evlenmıstı bıle belkı ama tabı kı zohrenın kabahatı de buyuk

ne hanımı ya içinde bir wolkan war o kızın bağırmaya gelince de nasıl çemkiriyor ama :) masum ayağı yapıyor bahar kesin hamile kalacak..
ferideye nasıl sinir oldum ya! polisi arayacağına cüneyti arıyor tam bir mıy mıy cins

bence de bahar hamıle kesın :) bu bolumu ızleyemedım ama ya ferıde de artık cuneyt cuneyt dıcene ondan nefret etmesı lazım anlamadan dınlemeden ferıdeyı evden attılar daha cuneyt kırkı cıkmadan gıttı eylullle nısanlandı ne kadar da hızlıymıs pıs ferdenın askına yanıp tutusuyodu hanı !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…