amaaaaan walla merwecim ne sor ne ben söyleyeyim anlaştık mı :)
berbat bişi olmaya başladı kapatırwerdim sinirimden artık heeee
izlediğim kadarını söyleyeyim,
tunc ferideyi aldı ewine götürdü. sonra ne işse cüneyt we eylül ewe geldi. ferdiecik onları koklaşırken gördü. tabi tunc da ewde.
kemal mimarlık işinden atıldı babası we handanın babası sayesinde. sonra kemal ew tutacakları için hammalık yaparak para kazanmak istedi.
sonra baharlar 550 tl lik elektrüüüük borcunu ödeyemedikleri için elektrik kesildi we mum ışıylaaaan kaldılar ewde :) ne acıklı değil mi :))
kemale de araba carpti hammalik yaparken...
ne bahstsiz insanlar yahuu
Kader için izliyorum vallahi, çok tatlı bir kız
ahaali nerdesiniz ya :) dzi artık iyice izlenemz oldu ama izliyorum ben[/QUOTE
ızleyen bırı daha var :))
ara ara bakiyorum,mesela dün bahar kapiyi kendi gitti acti sonra gelinlikle sonra kemale aslinda senin beni böyle görmemen gerek ugursuzluk getirir dedi..
oysa kim gelirse gelsin pat diye kapiya kosan kendisi...
birde cüneyte bir odunsuluk seziyorum konusurken agiz yapisi degisik sürekli bir sekil yapiyor,durusu otururken aslinda odun denmez ama degisik...
hele handanin dusta havluyla yarabbim kiz beratin evine tasindi masallah..cok sacma seyler..
ustelık de handan kemal beratın evınde kaldıgı zaman ıy burdamı kalıyosun nasıl kalırsın dıyodu sımdı beratın evınden cıkamaz oldu resmen kapak attı orayabaharı da saf masum gosterıyolar ama ona saf degıl salaklık denır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?