Beni Affet Star TV

amaaaaan walla merwecim ne sor ne ben söyleyeyim anlaştık mı :)
berbat bişi olmaya başladı kapatırwerdim sinirimden artık heeee

izlediğim kadarını söyleyeyim,
tunc ferideyi aldı ewine götürdü. sonra ne işse cüneyt we eylül ewe geldi. ferdiecik onları koklaşırken gördü. tabi tunc da ewde.
kemal mimarlık işinden atıldı babası we handanın babası sayesinde. sonra kemal ew tutacakları için hammalık yaparak para kazanmak istedi.
sonra baharlar 550 tl lik elektrüüüük borcunu ödeyemedikleri için elektrik kesildi we mum ışıylaaaan kaldılar ewde :) ne acıklı değil mi :))

kemale de araba carpti hammalik yaparken...
ne bahstsiz insanlar yahuu

Hööffff...Hem izliyorum hem içimi bayıyor bu dizi ben de anlamadım ki niye izliyorum? Bahar'a ayrı bir gıcığım zaten[

Son düzenleme:
Bahar'ın kardeşi dizide en güzel rol yapan rolüne kendini vermiş kişi bence..Ha bence bu kız Kemal'in ablasının adı neydi ya ha Yıldız, Yıldız'ın kocasını elinden almazsa ben de birşey bilmiyorum

e bu tunc bu ferıdeyı nıye evıne aldıkı bı tuhaf vala artı ferdenın yerıne olsam eylulle cuneytı gordugumde cuneytın suratına saplagı ındırır püüüüh yazıklar olsun sana bana ınanmadan etmeden daha40ımız ımadan nısanlandın der yıne saplak ındırırıdım :) mum ısıgı falan acıklı degıl de romantık gıbı geldı bana kemal de varsa tabı :) bu arada baharın kemalle yattıgını annesı ogrendımı hamıle olayı falan var mı :)

@ Hülya bende senin gibi düsünüyorum...

Biraz sacmaliyorlar biraz diyorum da epeyce bir Sacmaliyorlar..

Ferideyle Cüneyt bir Türlü birlesmiyorlar.. sözde hep aksilik cikiyor

Eylül neler yapiyorda bir türlü ortaya cikmiyor birden bire Tunc cikiyor ortaya bakiyoruzda bosu bosuna bakiyoruz :) Her dizide oldugu gibi :)

ahaali nerdesiniz ya :) dzi artık iyice izlenemz oldu ama izliyorum ben

ara ara bakiyorum,mesela dün bahar kapiyi kendi gitti acti sonra gelinlikle sonra kemale aslinda senin beni böyle görmemen gerek ugursuzluk getirir dedi..
oysa kim gelirse gelsin pat diye kapiya kosan kendisi...
birde cüneyte bir odunsuluk seziyorum konusurken agiz yapisi degisik sürekli bir sekil yapiyor,durusu otururken aslinda odun denmez ama degisik...
hele handanin dusta havluyla yarabbim kiz beratin evine tasindi masallah..cok sacma seyler..

deniz yıldızını küfrede küfrede izliyodum..bunu da aynı şekilde izliyorum..mazoşistim zannımca:))

ustelık de handan kemal beratın evınde kaldıgı zaman ıy burdamı kalıyosun nasıl kalırsın dıyodu sımdı beratın evınden cıkamaz oldu resmen kapak attı oraya baharı da saf masum gosterıyolar ama ona saf degıl salaklık denır bence

aynen bahar masallah cok saf iyi niyetli:)
hele o gelinligi nasil biraktilar dükkanda hic akil isi mi,ütületmeye verirken acaba birsey olur mu diyordu
boya kokusu ciksinmismis hay allahim...bari kapasalardi yine kapiyi zaten hangi mahalleyse herkes uyuyor
handan kirsaydi cami öyle alsaydi böyle ac kapiyi git cok sacma olmus..
ay handanin berattan midesi bulanmiyor mu? ya bana pismis gibi geliyor bogazli kazaklarinin o bogazi giymekten iz yapmis gibi gibi...
berata uyuz oluyorum bari handana asik olsada biraz takilsalar..

ay bugün ne güldüm ya :)

"ben en iyisi şu kapıyı salak olduğum için açık bırakayım da geliniğimi parçalasınlar"

bahar we feride saf karakterlerin yegane temsilcileri

handana da üzülmeye başladım, çocukluğuna indi yalnızlıktan ilgisizlikten bu hale gelmiş

feride eylül soyunma kabininin kapısını çalıyor dolu demiyor geri yaa.. ben fenalık geçiriyorum her akşam bu dizi yüzünden..

kızım bile artık saçma sahnelerde " annee bak hiiii! aaaaa! aha aha haaaaa :)) " diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…