Beni aldatırsan seni öldürürdüm diyen erkek

Hanımefendi yapmayın. Aldatmadan kast ettiği ne? Yatakta basmak mı? Onda dahi insan olanın kapıyı çarpıp çıkması lazım. Hiç kimse başka bir insanın canını alamaz, almakla tehdit ederek sindiremez.

Peki şunu söyleyin, iş arkadaşınız bir erkekle çıkıp dedikodu yapmıyor musunuz, whatsapp geyik gruplarınız yok mu kızlı erkekli öyle boş boş konuştuğunuz? Bunlar gayet normal, insanlar sosyal varlıklar. Birileriyle arkadaş olurken cinsiyetine bakmıyorum ben pek. Normali de bu. Peki nişanlınız bunları da aldatma sayar ve bir anda söylediği gibi sinirlenip sizi öldürmeye kalkarsa?

Yukarıda yazmışsınız, size veya annesine küfredilirse dövermiş, yani şiddet uygulama eğilimi var demektir. Yapmayın, ama annesine küfredildi diyerek normalleştirmeyin Allah aşkına. Asıl olgunluk, tevazudan gelir.
Nişan yüzüğünü parmağınızdan çıkarın, ailenize durumu anlatın, adamı engelleyin ve lütfen tedavi alın. Başka bir insanın canını yakmayı normalleştirmiş gibi duruyorsunuz.

Tekrar konuşmalısınız ortada bişey yokken neden öyle konuşmuş ki sizden şüpheleniyor mu acaba bir güvensizlik var durduk yere seni öldürürüm demesi çok acayip.

Hanımefendi yapmayın. Aldatmadan kast ettiği ne? Yatakta basmak mı? Onda dahi insan olanın kapıyı çarpıp çıkması lazım. Hiç kimse başka bir insanın canını alamaz, almakla tehdit ederek sindiremez.

Peki şunu söyleyin, iş arkadaşınız bir erkekle çıkıp dedikodu yapmıyor musunuz, whatsapp geyik gruplarınız yok mu kızlı erkekli öyle boş boş konuştuğunuz? Bunlar gayet normal, insanlar sosyal varlıklar. Birileriyle arkadaş olurken cinsiyetine bakmıyorum ben pek. Normali de bu. Peki nişanlınız bunları da aldatma sayar ve bir anda söylediği gibi sinirlenip sizi öldürmeye kalkarsa?

Yukarıda yazmışsınız, size veya annesine küfredilirse dövermiş, yani şiddet uygulama eğilimi var demektir. Yapmayın, ama annesine küfredildi diyerek normalleştirmeyin Allah aşkına. Asıl olgunluk, tevazudan gelir.
Nişan yüzüğünü parmağınızdan çıkarın, ailenize durumu anlatın, adamı engelleyin ve lütfen tedavi alın. Başka bir insanın canını yakmayı normalleştirmiş gibi duruyorsunuz.
Hanim efendi ben orda şiddeti normalize etmedim sorulmuş bende hasas noktası budur demek istedim

Teskkur ederim aslında bunca yıllık beraberliğimde ilk defa duydum ben bu adama ne diyeyim de ayrılayım ki
Ben 10 küsur yıldır beraberim şiddeti anıştıran bir cümle bile duymadım ki normali Budur. İlk defa oldu diye durumu normalleştirmeyin kafanızda. Nasıl ayırılırsınız bir şey diyemiyorum ama evlenmeyin bu adamla kendinizi riske atmayın. Memlekette zaten potansiyel erkek kurbanları olarak yaşıyoruz

Tekrar konuşmalısınız ortada bişey yokken neden öyle konuşmuş ki sizden şüpheleniyor mu acaba bir güvensizlik var durduk yere seni öldürürüm demesi çok acayip.
Bana da çok garip geldi ben sadece ona arkadaşlarımı anlattığım için beni kiskanmayışından mutlu olduğumu söyledim demekki kıskanıyormuş

tek sebep birinin bana veya annesine küfretmesi o zaman adamı dövmeye gider

Hanim efendi ben orda şiddeti normalize etmedin sorulmuş bende hasas noktası budur demek istedim

Yukarıdaki kısmı siz yazdınız. Benim de söylemek istediğim, küfür gibi tahrik unsuru da olsa başka bir insanı dövemeyeceği. Zaten "X olayı olursa seni öldürürüm, kendime hakim olamam" demiş beyefendi. Travması var ama diyerek normalleştiremezsiniz. Biz bu aldattı karım beni o yüzden öldürdüm bahanesini hakimlerin cezada indirim nedeni olarak kullanmaması için canımızı dişimize takıyoruz, galiba boşa kürek çekiyoruz.

Umarım sağlıklı, mutlu bir ömür yaşarsınız. Hayat sizin hayatınız.

Kıskanç mı?

2. olarak burada bu cümleyi normallestirenlere bakmayın. Böyle seyler yapabilecek erkekler öncesinde kadınlara bu karakterlerini az ya da cok belli ederler.Ben onun guven kazanmasını saglarim olmadi terapiye gideriz diye düşünmeyin , seven bir insan hiçbir zarar sevgilisine zaman vermeyi hayal etmez .Düşünün lütfen, belki sizi nasıl öldüreceğini bile hayal etmiştir.

Şok oldum dediğinize göre sevgiliniz normalde böyle sapkın cümleler kuracak ve dahi eyleme geçirecek biri değil. Bana bir anlık kıskançlıkla laf olsun diye söylenmiş gibi geldi ama adamı en iyi siz tanıyorsunuz.

Yine de bunu kafanıza taktığınızi kesinlikle bilmeli. O gün neden öyle bir şey söyledin diye sorun. Endişenizden dolayı "aldatmayacaksan neden kafaya taktın ki? " gibi bir tavir takinabilir, o yüzden konuya direkt öldürme lafından girmeyin ters tepebilir, "benim seni aldatacagimi nasıl düşünürsün, neden öyle bir şey söyledin kafama takıldı" diye girin konuya, sonra da "ayrıca öldürmek ne demek çok şaşırttın beni" diye 2.kisma geçin. Laf olsun diye mi söylemiş yoksa ciddi ciddi böyle bir paranoyası mi var daha iyi anlaşılır açıklamasından

Arkadaşlar iyi sahurlar. Sorum başlıkta ki gibi rayında giden bir ilişkim nişan dönemim var çok şükür, nişan döneminde olan arkadaşlarıma nazaran hep anlaşarak devam ettik sorunları ortak çözdük. Biraz romantizmden uzak olmasinın dışında bi problemimiz yok çok şükür yani yoktu taaaki bana bu cümleyi kullanana kadar. Geçen gün beni is yerime bırakmak için aldı biraz erken geldi arabada sohbet ettik iste iltifatlar özlem giderme falan sarılma sırasında bana bunu söyledi "eger beni aldatırsan seni öldürürüm mantıklı bir insanım ama gözüm bisey görmez sakın benim mantıklı olduğumu sakin kalacağımı düşünme beni aldatırsan cok şaşırırım çünkü dedi" o anki olayın şoku ila ne dedim hatırlamıyorum bile ama ilişki dönemimiz boyunca benden daha sakin olan benimle kıyasladığında daha sabırlı ve mantıklı olan bu adamın bu söylemi ondan sogumama şüpheye düşmeme bunca yılı sorgulamama sebep oldu. Oysa bana portakalsuyu sen bu adamı aldatırsan bu adam neyapar diye sorsaydınız çok perişan olur ama bana dokunmaz derdim , şimdi bu düşüncemin tam tersi olması beni korkutuyor ya başka konularda da yanıldıysam sizce ne yapmam lazım bu konuyu onunla tekrar oturup konuşmayı düşünüyorum ama içim ılır mı bilmiyorum hala seviyorum ama korkuyorum

Ben de aynı lafı duymuştum ama aynı adam sonradan özür dilemiş ve sana Kiyamam Çok seviyorum. Aldatılmayi düşününce yanlış seyler söyledim demişti. Ama tabi iki konusma arasında belki 1 sene kadar var.

Bence seni hem korkutmak istemiş, hem de çok abartılı da olsa kaldıramayacağını açıklamak istemiş. Çok sakin diyorsun ben gerçekten yapacağına inanmıyorum.

Aslında tamda bir anda demedi konuyu uzatmak istemediğim için yazmadım kendisi nişan döneminden önce uzun bir arkadaşlığımız vardı bir seneye yakında sevgilik dönemimiz hayattaki en büyük korkusu aldatılmak eski kız arkadaşı ile yaşamış bunu kavgalı oldukları bi dönem kız başkası ile konuşmuş falan ama kızı affedip tekrar başlamışlardı, konuda benim ona sana herseyimi anlatabilmek hoşuma gidiyor kız olsun erkek olsun bütün arkadaşlarımı anlatıyorum bu çok hoşuma gidiyor dedim adam çat bunu söyledi erkek arkadaşlarımdan mı kıskanıyor anlamadım ama sorun şu ki ben arkadaşlarımla olan sohbeti anlatmak isterim yanlış düşündüğü bisey olmasın istediğim için anlatıyorum.
Bu mu bahanesi? Ozguvensiz hödük resmen seni tehdit etmis. Ya biri sana iftira atsa , ya is yerinde biri saplantilin olsa, ya yanlış anlasa olaylari. Düşünsene. Ne olur halin. Kaç kaç kaç

Aslında tamda bir anda demedi konuyu uzatmak istemediğim için yazmadım kendisi nişan döneminden önce uzun bir arkadaşlığımız vardı bir seneye yakında sevgilik dönemimiz hayattaki en büyük korkusu aldatılmak eski kız arkadaşı ile yaşamış bunu kavgalı oldukları bi dönem kız başkası ile konuşmuş falan ama kızı affedip tekrar başlamışlardı, konuda benim ona sana herseyimi anlatabilmek hoşuma gidiyor kız olsun erkek olsun bütün arkadaşlarımı anlatıyorum bu çok hoşuma gidiyor dedim adam çat bunu söyledi erkek arkadaşlarımdan mı kıskanıyor anlamadım ama sorun şu ki ben arkadaşlarımla olan sohbeti anlatmak isterim yanlış düşündüğü bisey olmasın istediğim için anlatıyorum.

Anlatmayin o zaman herseyinizi 🤷🏼‍♀️

Bence arkana bakmadan kac.ben evliligimde yaşadım tv de haber izleyip durduk yere bak sende böyle yaparsan sonun böyle olur diyordu.ben asla o karakterde bir insan değilim en kucuk yalan dan bile nefret eden evine esine bagli son derece frdakar bir insandim.sonra paranoyalari arttı sürekli kiskanclik sürekli telimikarıştırma birsey bulamayınca daha cok sinirleniyordu.en son rüyamda beni aldatiyordun doğruyu söyle bana malum oldu diyerek bana şiddet uyguladı ölümle tehdit etti sonuç şikayetçi oldum ifademde ve mahkemede tüm bunları anlattim ve bosandik.birde oglum var.Hala kafasında kurguladiklarina inanıyor..

Aldatılmayı takıntı hale getirmiş insanlar genelde kendileri aldatıyorlar. Genellemek istemezdim ama çok örneği var. Çünkü tuhaf bir hırs oluşuyor onlarda. Belki çoktan yaptı ve bu yüzden siz yaparsanız kaldıramayacağını anladı. Her türlü sonu belirsiz bir durum evlenseniz rahat olabilir misiniz bilemedm ben olamazdım galiba.

Arkadaşlar iyi sahurlar. Sorum başlıkta ki gibi rayında giden bir ilişkim nişan dönemim var çok şükür, nişan döneminde olan arkadaşlarıma nazaran hep anlaşarak devam ettik sorunları ortak çözdük. Biraz romantizmden uzak olmasinın dışında bi problemimiz yok çok şükür yani yoktu taaaki bana bu cümleyi kullanana kadar. Geçen gün beni is yerime bırakmak için aldı biraz erken geldi arabada sohbet ettik iste iltifatlar özlem giderme falan sarılma sırasında bana bunu söyledi "eger beni aldatırsan seni öldürürüm mantıklı bir insanım ama gözüm bisey görmez sakın benim mantıklı olduğumu sakin kalacağımı düşünme beni aldatırsan cok şaşırırım çünkü dedi" o anki olayın şoku ila ne dedim hatırlamıyorum bile ama ilişki dönemimiz boyunca benden daha sakin olan benimle kıyasladığında daha sabırlı ve mantıklı olan bu adamın bu söylemi ondan sogumama şüpheye düşmeme bunca yılı sorgulamama sebep oldu. Oysa bana portakalsuyu sen bu adamı aldatırsan bu adam neyapar diye sorsaydınız çok perişan olur ama bana dokunmaz derdim , şimdi bu düşüncemin tam tersi olması beni korkutuyor ya başka konularda da yanıldıysam sizce ne yapmam lazım bu konuyu onunla tekrar oturup konuşmayı düşünüyorum ama içim ılır mı bilmiyorum hala seviyorum ama korkuyorum
Aldatır mısın ki?

Yanlis anlasa agzini burnunu kirar bu adam. Siddet meyilli bir adam. Uzakdur. Gerci ne desek ondan ayrilmazsin da ilerde burada konu acarsin agzimi burnumu kirdi diye.
Ilerde duygularin bitebilir de bosanmak istesen seni öldürür bu.

Leş ve ahlaksız bir zihniyet. Milyon tane iyi özelliği olsa da şu kafa yapısını hiçbir şey aklayamaz. Sizi malı gibi görüyor demek ki, ya onunsunuz ya da olmasanız da olur, yok olun gitsin. Çok korkunç.

Ne diyeyim de ayrılayım diye sormuşsunuz; gerçek sebebi söyleyin. Ben aldatacak bir insan değilim ama beni öldürmeyi kafasından geçirmiş bir insanla aynı hayatı paylaşmamın yolu yok, sana olan saygımı yitirdim deyin.

Buz gibi soguma nedeni. Olur da bosanirsaniz da size takabilir. Aldatmadiginiz halde oyle sanip da bir sey yapabilir. Ben paranoyak olurdum galiba. Iliskinizin boyutunu bilemem ama ciddi dusunulmesi gereken bir durum.

Back
X