beni aldatmış!

Arkadaslar hepiniz kizin senden haberi varsa karaktersiz yazmussiniz ama acaba adam kiza ne dedi yakama yapisti benden ayrilmio mu dedi pesimi birakmio mu dedi bendden ayrilursa intihar eder sorunlu yavas yavas sogutuorum zaman ver mi dedi burda is adamda bitio kimse baskasiyla cikan biriyle iliskiye baslamaz bu adamin dangozlugu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o herif evlendiği o kızdan öyle bi darbe yiyecek ki adını sayıklayacak canım sen hiç merak etme
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler
azcık sabır kuzucum

Duygularının esiri olmuşsun. Zor bir durum. Fırsat buldukça la ilahe illallah, hasbünallahi ve nimel vekil dualarını oku, rahatlarsın. Olanda bir hayır vardır. Bunu zamanla anlarsın. Onlarla artık ilgilenip de kendini küçük düşürme. Hiç belli bile etme. O adamı vicdanı sürekli olarak rahatsız edecektir. Bu da ona yeter.

Bilmiyorum ama kız hesabını kapatmıştı biz çıkıyoken takp ediyodm yani..Eğer ki bilmeden evlenmişse o ateş çemberinin içinde kaldı ama eğer ki benden haberi olduğu halde bana bu kazığı birlkte atmışlarsa ahirette iki elim yakalarında! ve mutlu olacaklarını zannedip avunmasınlar zaten ahirete kalmaz gibime geliyo içimde güçlü bi inanç var..bana tekmeyi basıp evleneli üç ay oluyo..hemen akabinde gelişti yani

Ya benden ödü kopuyo sürekli bi engelliyo bi engeli açıp hesabını donduruyo falan garip yani.Nişanlı olsalar inan ki nişanlı olduğu vakt o kızdan haberm olsa hiç düşünmez gözümü kırpmaz yapardım.Ama şimdi evli bi adamı rahatsız etmek olur.Dava mava açarlar neme lazım bi de onlara borçlu mu kalayım.Alacağı olsun ben misliyle alıcam hakkımı öbr dünyada nasılsa..Bende o kişi gibi sürünmesini görmek istiyorum tek derdim bu ne halt ederse etsn günah yuvasnda..

Tevafuken gördüm nikahtan sonra çekilmiş fotoğraflarını kuzeninin hesabında
Bende en çok ona yanıyorum ya
Ben bi daha kime nasıl güvenicem de sırtımı yaslıcam?
İşte bunun vebalini hiç bi zaman ödeyemicek benm vicdanım rahat canm yansa da can yakan değilim çok şükür

o herif evlendiği o kızdan öyle bi darbe yiyecek ki adını sayıklayacak canım sen hiç merak etme
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler
azcık sabır kuzucum
Sabretmekten başka bişey gelmiyo zaten elimden canım :/ sağolun desteğiniz için içim soğudu bi nebze de olsa..

Canım kardeşim öncelikle şunu bilmeni isterim .bir yıl boyunca başkasıyla birlikte olan ciddi bir ilişkisi olan erkekle (zira anladığım kadarıyla bir yıl boyunca onların ilişkisi gizli kapaklı yürümüş ) birlikte olan bu kadar ikili hayat süren bir kadın da onur ve haysiyet namına birşey olmadığı gibi bu kadın uç bir ahlaksız.
Adama gelince o da bir ahlaksız ve sahtekar .
Dolayısıyla iki sahtekar evlenmiş .onlar birbirlerine uygun bir çift.
Hayret verici olan ise; senin bu derece sakat bir kişiliği 3 yıl farketmemiş olman .çünkğ bu şekilde ikiyüzlü hayatı uzun süre her babayiğit sütemez .özel uzmanlık ve sahtekarlık sanatını biliyor olmalı . Son olarak: acil paikolojik destek al.hem de yarın başka .asla zaman kaybetme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağlam şerefsizmiş. İnşallah tez zamanda ahın çıkar.rabbim inşallah karşılıksız koymasın.

Kız bilmem de o çocuk Allahindan bulsun gerçekten. Bu nasıl bir kazık. Madem olmuyordu, yapamıyordu insan gibi söyleyip ayrılmaliydi. Gerçekten kolay değil. Ama dediğim gibi gerçekten ucuz atlatmissin. Umarım pişman olur vr o pişman olduğunda sen onu coktan unutmuş, yeni bir aska yelken acmis olursun.

Benim içimde sevgi namına bişey yok zaten ben pişman olup süürnmesini istiyorum.Biliyo musn ayrılık konuşmasını yaparken içime doğdu ve yine sordum hayatında biri mi var ve o kişi bu kız mı diye yine ört bas etti inkar etti..ben hayatımı ona göre şekillendirdim ya ne safmışım.Önce ben demeliymişim, ben hep "biz" dediğim için şuan şu durumdayım.Ama binlerce şükür rabbime valla hayret ediyorum nasıl sıyrıldığıma hala Allah ım ne büyüksün! belki de annecğimin duaları sayesinde belki de kalbim temz olduğu içindir bilmiyorum ama her neyse buna sebep bu benm için çok büyük bi nimet bunu gözardı edemem.Beni bu durumdan sıyıran rabbim elbet hayra eriştirecek ve onlara hakettiğini yaşatacak inanıyorum ben ..

Sağlam şerefsizmiş. İnşallah tez zamanda ahın çıkar.rabbim inşallah karşılıksız koymasın.

hem de ne..ramazan ı zehir etti bana hiç maneviyatını yaşayamadım onun yüzünden sınavlarıma çalışamadm ve hayata geç kaldım bir yıl daha.Bütün derslerimden kaldım! ve bana ayrılırken ama sen üzülürsün senden ayrılırsam,ben senin üzülmeni istemiyorum,sınavlarına da çalış bak diyen bi yılan bu! beni çok düşündüğünden enayi yerine koyup kandırdın zaten demi ş...! en büyük hakaret bile hafif kalır onun karakteri karşısında ya..

Zamanla gececek , hatirlayinca guleceksin..
Ailenede durumu anlat sen utanilcak birsey yapmadin
.

Bende öyle diyorum pislik pisliği bulur diye ama ya masumsa diye içimden geçirmiyo da değilim ama nasl anlamaz onlar ark.ken sözm ona, biz çıkıyoduk ama bi şeklde ört bas etmiş üstünü örtmş de olabilr bu ş..her şey beklenr ondan.
O ayrıca sadece benm vebalimi de değil benden önce bi kızın daha vebalini almış ayrıca..O kızın durumu daha feci bildiğiniz tatmin aracı olarak kullanmış! kız hayata küsmüş bi durumda.İkimizin ahı birleştiğinde akıbetini düşünmek bile istemiyorum

Zamanla gececek , hatirlayinca guleceksin..
Ailenede durumu anlat sen utanilcak birsey yapmadin
.

Çok istiyorm ama tepkileri karşısında korkmuyo da değilim.Babam oyaladığını düşünüyodu çünkü allah korusun gururuna yediremez falan ki hangi kız babası kabullenir ki böyle bişeyi..Zaten beni sürekli oyalıyodu hem kendi ısrar etti söyle diye sonra niye söyledin iki de bir evlilik muhabbetinin dönmesini istemiyorm daha erken yok birikimim yok bilmem ne diye zehr etmişti iyi ki de etmiş diyorm!

canım ne desek boş sana acını hafifletmicek hiç bi kelime ama yinede yazmak istedim
bende yıllar önce ramazanda 9 aylık sevgilim tarafından terkedildiğimde dünyam başıma yıkılmıştı
1 ay cehennemi yaşadım ama toparladım ve 1 ay sonra o pişman olup döndü
ve bana acayip intikam alma fırsatları verdi biz ödeştik
ama senin karaktersiz evlenmiş merak etme mutlaka çıkar bir yerden
ama herşeyi geçtim sana şunu söyliyim geçmiş zamanda yaptıklarıma bakıyorum
yaşadıklarıma üzüldüklerime sevdiklerime ailemi karşıma aldıklarıma uğruna ölümlerden döndüklerime
herkes yolunda elde var koca bir sıfır.o yüzden sana demem o ki hayatını yaşamaya bak
dün üzüldüklerine yarın ben ne aptalmışım bunu mu sevmişim yada buna mı üzülmüşüm diye kahkaha atmassan gel beni bul ben burdayım :112::112::112:

Son düzenleme:

Bulurum ama :) tatlım zaten şuan içimde ona karşı sevgi babında bi gr.his yok çok şkür ki.Ben nasıl desem kendi aptiliğime yanıyorum daha çok nasıl kandığıma ve onun sürünmesini görmek istiyorm buna şaht olmak istiyorm o zaman içim soğuyacak ve "eden bulur" dicem ..bunu yüzüne tokat gibi çarpmak istiyorum sadece

Son düzenleme:
Adam aslında ne tür biri olduğunu bir önceki ilişkisinde de belli etmiş. Bak bunu şöyle düşün akrep akrepliğini mutlaka yapar .kötü kalp ve bozulmuş
niyet kadar büyük bela yoktur .onun için bu tür insanların hayatı böyle ihanetlerle ikilemlerde tatminsizlik içinde kişiliği oturmadan geçer gider.öz saygı sahibi olamazlar .böylelerine beddua değil dua et. Çünkü zaten bu kişiliksizlikleri ve yarım insancık oluşları en büyük bela onlara

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oda olur ama ne zaman biliyormusun ondan vazgeçtiğinde tecelli eder bunlar
çünki sen onun süründüğünü görmek istedikçe daha çok mutlu anlarına şahit olucaksın
ama ne zaman onu düşünmeyi bırakırsan işte o zaman onun sana yaşattıklarını yaşadığına şahit olcaksın
yada ben hep bu şekilde yaşadım bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…