seni kizla, kızı da seninle aldatmış. Acaba kizin da senden haberi olmuş mu o sure içerisinde? Buna rağmen evlenmisse o da ayrı midesizmis.
Ama anladığım kadarıyla olayın üzerinden belli bir sure geçmiş umarım az da olsa unutmaya baslamissindir. Boyle bir adam için uzulmek yerine bence mübarek gunde bir sükür namazı kilabilirsin ucuz atlatmissin canim
Siz de onların dünyasını yıkın!!
Beraber çekindiğiniz fotoğrafları yazışmaları kıza gösterin bi şekilde bak sevgilin benleyken senide idare ediyodu diye!!
Sizi yaktılarsa sizde onları yakın...Ben öyleyim benim dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim!!!
Vay şerefsiz vayyyy iki kişi birdennn şuna bakk sen yaa milleti enayi yerine koyuyolar oh ne güzel dünya
Sana burda boş boş toparla kendini değmez falan demicem 3 yılını vermişsin kolay olmayacak bazı şeyler
Ya sabır edeceksin yada onların dünyasını başına yıkacaksın!!
Bak sana bi örnek benimde erkek arkadaşımın bi birlikteliği varmış 3 yıl kız arkasından işler çevirmişşş sonra bizimki duyunca yalvarmış yakarmış kalkmış bunun yaşadığı şehre kadar gelmiş bizimki affetmemiş tabiki!Ve kız hala erkek arkadaşımın resmini saklıyomuşşş...Ciğeri yanıyooo yani.Onunda yanacak ikisininde merak etme seni çok arıcakkk
kesin evlenmis mi? emin misin yani?
nerden biliyorsun, merak ettim..
ama üzülme, eden bulur.. buna inan..
üzülme demek basit biliyorum, bende cok üzüldüm, üzülüyorum ama kabullenip, önümüze bakmaktan gayri caremiz yok..
insanlara güvenimizi kaybettigimizle kaliyoruz..
Sabretmekten başka bişey gelmiyo zaten elimden canım :/ sağolun desteğiniz için içim soğudu bi nebze de olsa..o herif evlendiği o kızdan öyle bi darbe yiyecek ki adını sayıklayacak canım sen hiç merak etme
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler
azcık sabır kuzucum
Kız bilmem de o çocuk Allahindan bulsun gerçekten. Bu nasıl bir kazık. Madem olmuyordu, yapamıyordu insan gibi söyleyip ayrılmaliydi. Gerçekten kolay değil. Ama dediğim gibi gerçekten ucuz atlatmissin. Umarım pişman olur vr o pişman olduğunda sen onu coktan unutmuş, yeni bir aska yelken acmis olursun.Bilmiyorum ama kız hesabını kapatmıştı biz çıkıyoken takp ediyodm yani..Eğer ki bilmeden evlenmişse o ateş çemberinin içinde kaldı ama eğer ki benden haberi olduğu halde bana bu kazığı birlkte atmışlarsa ahirette iki elim yakalarında! ve mutlu olacaklarını zannedip avunmasınlar zaten ahirete kalmaz gibime geliyo içimde güçlü bi inanç var..bana tekmeyi basıp evleneli üç ay oluyo..hemen akabinde gelişti yani
Kız bilmem de o çocuk Allahindan bulsun gerçekten. Bu nasıl bir kazık. Madem olmuyordu, yapamıyordu insan gibi söyleyip ayrılmaliydi. Gerçekten kolay değil. Ama dediğim gibi gerçekten ucuz atlatmissin. Umarım pişman olur vr o pişman olduğunda sen onu coktan unutmuş, yeni bir aska yelken acmis olursun.
Sağlam şerefsizmiş. İnşallah tez zamanda ahın çıkar.rabbim inşallah karşılıksız koymasın.
Canım kardeşim öncelikle şunu bilmeni isterim .bir yıl boyunca başkasıyla birlikte olan ciddi bir ilişkisi olan erkekle (zira anladığım kadarıyla bir yıl boyunca onların ilişkisi gizli kapaklı yürümüş ) birlikte olan bu kadar ikili hayat süren bir kadın da onur ve haysiyet namına birşey olmadığı gibi bu kadın uç bir ahlaksız.
Adama gelince o da bir ahlaksız ve sahtekar .
Dolayısıyla iki sahtekar evlenmiş .onlar birbirlerine uygun bir çift.
Hayret verici olan ise; senin bu derece sakat bir kişiliği 3 yıl farketmemiş olman .çünkğ bu şekilde ikiyüzlü hayatı uzun süre her babayiğit sütemez .özel uzmanlık ve sahtekarlık sanatını biliyor olmalı . Son olarak: acil paikolojik destek al.hem de yarın başka .asla zaman kaybetme
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Zamanla gececek , hatirlayinca guleceksin..
Ailenede durumu anlat sen utanilcak birsey yapmadin
.
hem de ne..ramazan ı zehir etti bana hiç maneviyatını yaşayamadım onun yüzünden sınavlarıma çalışamadm ve hayata geç kaldım bir yıl daha.Bütün derslerimden kaldım! ve bana ayrılırken ama sen üzülürsün senden ayrılırsam,ben senin üzülmeni istemiyorum,sınavlarına da çalış bak diyen bi yılan bu! beni çok düşündüğünden enayi yerine koyup kandırdın zaten demi ş...! en büyük hakaret bile hafif kalır onun karakteri karşısında ya..
canım ne desek boş sana acını hafifletmicek hiç bi kelime ama yinede yazmak istedim
bende yıllar önce ramazanda 9 aylık sevgilim tarafından terkedildiğimde dünyam başıma yıkılmıştı
1 ay cehennemi yaşadım ama toparladım ve 1 ay sonra o pişman olup döndü
ve bana acayip intikam alma fırsatları verdi biz ödeştik
ama senin karaktersiz evlenmiş merak etme mutlaka çıkar bir yerden
ama herşeyi geçtim sana şunu söyliyim geçmiş zamanda yaptıklarıma bakıyorum
yaşadıklarıma üzüldüklerime sevdiklerime ailemi karşıma aldıklarıma uğruna ölümlerden döndüklerime
herkes yolunda elde var koca bir sıfır.o yüzden sana demem o ki hayatını yaşamaya bak
dün üzüldüklerine yarın ben ne aptalmışım bunu mu sevmişim yada buna mı üzülmüşüm diye kahkaha atmassan gel beni bul ben burdayım :112::112::112:
Bulurum ama :) tatlım zaten şuan içimde ona karşı sevgi babında bi gr.his yok çok şkür ki.Ben nasıl desem kendi aptiliğime yanıyorum daha çok nasıl kandığıma ve onun sürünmesini görmek istiyorm buna şaht olmak istiyorm o zaman içim soğuyacak ve "eden bulur" dicem ..bunu yüzüne tokat gibi çarpmak istiyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?