Kızlar bilenler bilir 3 yıllık bi ilişkim vardı karşımdaki insan kaba tabirle bi anda tekmeyi bastı bıraktı öylece ..ayrılmadan önceki son buluşmamızda elinden geleni yapmıştı soğutmak için ;( herkesn ortasnda azarlamalar yok neden hiç öpmüyosun sarılmıyosun bana demeler
Meğer benimle birlikte bi başkasını da idare ediyomuş ilişkimizin son bir senesinde ;(
ve ben kızlar her gördüğümde o kızla her dışarı çıktığında ark. gurubuyla da olsa soruyodum defalarca sordum aranızda bi ilişki mi var sürekli beraber takılıyosunuz diye
Bana her defasında onun birlikteliği var zaten evlenmeyi düşünüyolarmış teranelerini yedirdi durdu meğer kendini tasvir ediyomuş
Biz ayrıldıktan hemen bi iki ay sonra nişanlandılar ve şuan evliler
bu nasıl bi imtihan allah ım
bi önceki konumda neden ahını almış olsun ki diyenler vardı
buyrun şimdi ne diyeceksiniz..
Madem evlilik düşünmüyodu neden aileme açılmamı bekledi
Orda o kızla burda benimle gününü gün etti!
Dilerim Allah tan bana yaşattığını misliyle yaşasın.
Ciğerim soldu öldüm bittim bi deri bi kemik kaldımramazanı aç aç tutuyorum midem bayılıyo ama bi gr iştahım yok
bi yandan ailemin hala ondan dem vurması.benim boğazımın düğümlenmesi durumu anlatamamam..
Beni benden aldı götürdü yerime bi ceset koydu sanki
Yine diyorum bu aldığı ahla mutlu olabilir mi sizce!
oda olur ama ne zaman biliyormusun ondan vazgeçtiğinde tecelli eder bunlar
çünki sen onun süründüğünü görmek istedikçe daha çok mutlu anlarına şahit olucaksın
ama ne zaman onu düşünmeyi bırakırsan işte o zaman onun sana yaşattıklarını yaşadığına şahit olcaksın
yada ben hep bu şekilde yaşadım bilemiyorum.
Ah canım neler yaşamışsın hem de haberin olmadan :2:
ALLAH yar ve yardımcın olsun canım acını yaşa ,içine atma , dua et ALLAH'a seni onun gibi birinden kurtarmış... Sonra tekrar dön hayata?
Bir şeyi anlamadım o kız sizin ilişkinizi biliyor muydu? :44:
Allah yardımcınız olsun.Böyle birinden kurtulduğunuz için şükredin,böyle insanlar hiç değişmez.Siz şimdi kısa süreli üzülürsünüz ama onun iki yakası bir araya gelmez.Allah'a havale edin,kimsenin hakkı kimse de kalmaz.
Doğru diyosun bu hep böyledir.Belki o zaman bana ulaşmayı bile düşünebilir geriye bakınca enkazını görmeyi planlıyoken, güçlü dimdik bi kadın görünce.
Onu bende bilmiyorum..dedim ya biliyosa bedduam her ikisine de geçer inşallah! masumsa da onun kucağına düşerek zaten kor atşlerde yanacak
Aslında durumu buna bağlamak istemem ama babası da böyle biri biliyo musun.Kaç kere aldatmış annesini 3-4 kere evlenip boşanan bi profil var önünde.Kimi örnek alsaydı..
Göre göre normal gelmiş demekki bu tarz olaylar, benim mutluluğum yolunda herşey mübahtır gibi bencil bir tavır içerisine girmiş,ama kaybeden o olacaktır inanın.
Onu bende bilmiyorum..dedim ya biliyosa bedduam her ikisine de geçer inşallah! masumsa da onun kucağına düşerek zaten kor atşlerde yanacak
Kızlar bilenler bilir 3 yıllık bi ilişkim vardı karşımdaki insan kaba tabirle bi anda tekmeyi bastı bıraktı öylece ..ayrılmadan önceki son buluşmamızda elinden geleni yapmıştı soğutmak için ;( herkesn ortasnda azarlamalar yok neden hiç öpmüyosun sarılmıyosun bana demeler
Meğer benimle birlikte bi başkasını da idare ediyomuş ilişkimizin son bir senesinde ;(
ve ben kızlar her gördüğümde o kızla her dışarı çıktığında ark. gurubuyla da olsa soruyodum defalarca sordum aranızda bi ilişki mi var sürekli beraber takılıyosunuz diye
Bana her defasında onun birlikteliği var zaten evlenmeyi düşünüyolarmış teranelerini yedirdi durdu meğer kendini tasvir ediyomuş
Biz ayrıldıktan hemen bi iki ay sonra nişanlandılar ve şuan evliler
bu nasıl bi imtihan allah ım
bi önceki konumda neden ahını almış olsun ki diyenler vardı
buyrun şimdi ne diyeceksiniz..
Madem evlilik düşünmüyodu neden aileme açılmamı bekledi
Orda o kızla burda benimle gününü gün etti!
Dilerim Allah tan bana yaşattığını misliyle yaşasın.
Ciğerim soldu öldüm bittim bi deri bi kemik kaldımramazanı aç aç tutuyorum midem bayılıyo ama bi gr iştahım yok
bi yandan ailemin hala ondan dem vurması.benim boğazımın düğümlenmesi durumu anlatamamam..
Beni benden aldı götürdü yerime bi ceset koydu sanki
Yine diyorum bu aldığı ahla mutlu olabilir mi sizce!
Ya benden ödü kopuyo sürekli bi engelliyo bi engeli açıp hesabını donduruyo falan garip yani.Nişanlı olsalar inan ki nişanlı olduğu vakt o kızdan haberm olsa hiç düşünmez gözümü kırpmaz yapardım.Ama şimdi evli bi adamı rahatsız etmek olur.Dava mava açarlar neme lazım bi de onlara borçlu mu kalayım.Alacağı olsun ben misliyle alıcam hakkımı öbr dünyada nasılsa..Bende o kişi gibi sürünmesini görmek istiyorum tek derdim bu ne halt ederse etsn günah yuvasnda..
Her ne kadar hic bi yuvanin yikilmasini istemesem de simdiye kadar sahit olduğum bu tarz durumlarda üzülen taraf hep karsi tarafin kotu haberini aliyo. Yuvanin yikilmasi son nokta tabii ama en basitinden mutsuz olduklarini ogreniyolar. Yine de guclu olmaya calisip onune bak derim. Sen onlari dusunup kendini mahvedecegine her aklina geldiginde 1 damla gozyasini haketmedigini de aklina getir lutfen. Onu bilinc altindan atabilecek tek kisi sensin. Kendine bu iyiliği ancak sen yapabilirsin ve unutma hic kimse senden degerli degil. Yerinde olsam hersey icin cok gec kalmamis olup karsimdaki insanin karaktersiz oldugunu öğrendiğim icin sukreder kurtuldum diye sevinirdim. Ayrica aldatmanin huy oldugunu düşünenlerdenim. Bu adam bunu evliyken de cocukluyken de yapacak ben sadece onunla yuva kurabilecek kadar kor olabilen suanki esine acidim. Yani kendine acimayi birak artik. Onlar daha acinasi durumda.
Anlıyorum çok ama çok zor bir durum aslında...Bi zamana bırakın bakalım bi müdddet daha belki bişiler duyar yada görürsünüz
Ne duruyorsun gidip evlerini yaksana. Acılar icinde ölsün ikiside
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim kiyamam birak boyle insan icin uzuldugune degmez gun gelir devran doner hic bir sey boyle durdugu gibi durmaz..
Yillar once boyle bisey benim basima gelmisti 2 senelik iliskimde son aylarda hep gecistirme cevaplar garip hareketler sergileyen kisiyi ben baskasiyla sahilde el ele kol kola yakaladim hemde suc ustu.. O zamanlar nasil uzulmustum ama Allah biliyor bi gram gozyasi dahi dokmedim sadece Allaha biraktim.. Bunlar bi kac ay sonra ayrilmislar.. nerdeyse 8 sene oldu bi kac sene once ortak bi arkadasimizdan duydum guya merak ediyormus ne beddua ettim diye. Bosuna alma mazlumun ahini cikar aheste aheste dememisler.. Beddua etme Allah'a birak o en iyisini bilir canim sen kendine hayatina odaklan.
Bosver gitsin degmez bunlarin hamuru bozuk seninle evlenseydi bile aldatirdi.. Sonra simdiki esimle tanistim Rabbime bin sukurler diyorum o insanla devam etmedim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?