Beni aldattığı insanla evlenmesini unutamıyorum

KaradenizliBayan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2017
113
151
103
33
Merhabalar uzun zamandır siteyi takip ediyorum konuları okudukça insanoğlunu neler başına geldiğini gördüm. Ben 28 yaşında bir hemşireyim 3 yıl önce boşandım sadece 4 ay evli kaldım. Boşanma sebebim eşimin aileci oluşuydu. Kavgalarımızın haddi hesabı yoktu. En sonunda herkes yoluna gitsin dedim ve çekişmeli olarak boşandık. Boşandıktan sonra hayatıma yaklaşık 1 sene insan almadım.. Geçen sene ağustos ayında daha önce tanıdığım insanla sevgili olduk. Özlediğim değeri, aşkı onda bulmuştum bana çok düşkündü. 7 ay sevgili dönemimiz oldu. Bir de ilk kez bir hata yaptım ben asla derken bir anda onunla birlikte oldum çokk pişmanım lütfen beni bu konuda yadırgamayın zaten çok büyük ders oldu bana. İşler ciddiye doğru gidiyordu nişanlanacaktık ama bir anda bana hayatımın en büyük şokunu yaşattı. Hiç bir şey söylemeden beni terk etti. Her yerden engelledi. Ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım. Pandemiden dolayı çıkışlar yasaktı yanına gitmeye çalışsam da. 3 gün sonra arkadaşımın bana attığı resimle şok oldum. Bir kızla elele resim çektirmiş ama sadece elleri görünüyordu başlığında ömrüm yazıyordu duruma koymuş ikisinin baş harfi yazıyordu. Çok göz yaşı döktüm öyle böyle değil. Çünkü ona çok bağlanmıştım. Hiç bir şekilde ona ulaşmadım hayat alsın intikamı diye ama kendime de gelemedim bu 6 Aydır. Unutmaya çalışıyorum ama olmuyor yaptıkları gözümün önünden gitmiyor. Ne kadar çok ağırmış aşk acısı. Yapamıyorum bayanlar çok denedim ağrıma gidiyor yaptıkları. Temmuz ayında sessiz biçimde sade nikah kıyıp evlendiler. Bugün beni aldattığı insanı gördüm hamile sanırım bana uzun uzun baktı. Bu kadınla benim çok ortak arkadaşım var. Bu psikolojiden nasıl kurtulurum bilmiyorum her akşam yatmadan ağlama krizim tutuyor. Lütfen kalp kırıcı bir şey söylemeyin ben de istemezdim böyle olmasını.

Size karşı gerçekten sevgisi olsaydı ihanet etmezdi , siz eşinizden görmediğiniz davranışları bu kişiden gördüğünüz için çok büyük bir aşk yaşadığınızı sanmışsınız ama sadece sizin acınızdan böyle karşı tarafın niyeti başkaymış..

Ya ben bu tarz insanlari anlamiyorum. Ayril madem yapamiyosan bu nasil birsey ya. Allah bi yerden çıkartır bunu ben inanıyorum baskasini bu denli mutsuz ederek nasil ici rahat eder bi insanin?

Hani ayrilsa baskasiyla olsa tamam diycem ama hic caktirma, ortadan kaybolarak ayril o kadar yasanmisligin üstüne sonrada git evlen. Bu hakka girmek ya. Bi sekilde ondan cikar bu kötülüğü merak etme. Sen muhtemelen bosanma sonrasi duygusal boşluğunu bu adamla doldurdun. Sende acini yasa agla gozyasin tukenene kadar kendine zaman ver. Acikli sarki dinle ne bilim ama diyelim 2 hafta verdin sonra o sarkilari sil anilarini gozunun onunden kaldir hediye vs varsa onu hatirlatcak seyleri kaldir. Onuda takip etme kendine söz gecir. Bol dua et kisisel olrak gelistir kendine bak bakim yap kitap oku hatta bu tedavi yontemi diye biliyorum bibliyografimi neydi tam emin degilim. Telefondan sosyal medyadan uzak sevdigin seyleri yaparak ruhunu dinlendir. Adam tam bi serefsizmis onun icin uzulme diycekler ama ben seni anliyorum artik bu durum onun icin uzulmek degil yapilan haksizlik hissi seni uzen. Beyhan budak var psikolog onu takip et tavsiye ederim.
Adam iliskinizde hic belli etmedi mi kumasini 7 ay mukemmel miydi davranislari?

Sizi onunla aldatan onu da başkasıyla aldatır.

Sizin hayatınıza başkası girebilir veya yalnız da mutlu olabilirsiniz. Ama karşı taraf hep karaktersiz olarak kalacak daha kötü. Evli olduğu kadın da evliliklerinin sizin mutsuzluğunuz ve aldatılmanız üzerine kurulu olduğunu bilecek.

Sizi avutmak için söylemiyorum zira geçmeyen acı diye bir şey yok. Nasıl ilk eşinizi unuttuysanız bu kişiyi de unutacaksınız. Hayatın gerçeği bu.Önemli olan hatalardan ders çıkarmak ve mümkün olan en az zararla çıkmak. Bundan sonrası için mutluluklar diliyorum size:KK49:

Size kırıcı yorum yapma durumunda değilsiniz neden kendinizi böyle gördünüz anlamadım.Karaktersiz bir adammış üzülmeyin karşınıza sizi gerçekten sevecek değer verecek biri mutlaka çıkar ilahi adalet işlediğinde siz bu durumdan çoktan kurtulmuş olacaksınız inşallah

Benimde aklıma şey geldi.. ya bu adam zaten o evlendiği kadınla sevgiliydiyse ve aslında sizinle aldatıyoduysa? Kadın bunu fark edince apar topar sizi engellediyse? Kadın affettiyse sonradan? Yada kadın fark etmesin artık evleneceğim diye bi anda pişmanlık duyup yine sizi engellediyse.. sizde asıl sizinle sevgili olduğunu sanıyorduysanız? Olmaz mı olabilir....
Yukarıda arkadaşın dediği gibi sadaka verin çocuk sevindirin, burda neler okuyoruz evlendikten sonra da başınıza gelebilirdi Allah korusun..

Benim anlamadığım, sizle birlikteyken büyük ihtimal diğer kadınlada birlikteydi. Bu kadar kısa sürede evlendiğine göre. Demek istediğim diğer kadınıda sizle aldatmış oluyor. Sizi görüp uzun uzun baktığına göre sizden de haberdar.
Peki o kadın nasıl bunu yutup evlenebiliyor anlamıyorum?
Aslında siz aldatılmayı ve yalanı kendinize yediremiyorsunuz. Onun için bu kadar acı çekiyorsunuz. Her işte bir hayır vardır. Karanlığın sonu aydınlıktır. Yalancı ve düzenbaz biriyle bir ömür tüketmekten kurtulmuşsunuz. Geçecek ve daha güçlü ayağa kalkacaksınız.

Adam tam bir karaktersiz o ayri, zaten belasini bulur ondan hic süphem yok.
Sen onunla birlikte oldun diye niye seni yargilayalim? Bir kadin olarak tabii ki bir erkekle birlikte olacaktin, yoksa bir kadinla mi olman gerekiyordu? Bunu lütfen bir hata olarak görme, bu da bir ihtiyac ve güzel de birsey. Ömür boyu sadece bir kisiyle sevisecegiz diye birsey yok.

Benimde aklıma şey geldi.. ya bu adam zaten o evlendiği kadınla sevgiliydiyse ve aslında sizinle aldatıyoduysa? Kadın bunu fark edince apar topar sizi engellediyse? Kadın affettiyse sonradan? Yada kadın fark etmesin artık evleneceğim diye bi anda pişmanlık duyup yine sizi engellediyse.. sizde asıl sizinle sevgili olduğunu sanıyorduysanız? Olmaz mı olabilir....
Yukarıda arkadaşın dediği gibi sadaka verin çocuk sevindirin, burda neler okuyoruz evlendikten sonra da başınıza gelebilirdi Allah korusun..
Aynende oyle olmuş konu sahibi sevinin üzülmeyi bırakın ömür boyu üzülmekten iyidir karaktersizmis....

Merhabalar uzun zamandır siteyi takip ediyorum konuları okudukça insanoğlunu neler başına geldiğini gördüm. Ben 28 yaşında bir hemşireyim 3 yıl önce boşandım sadece 4 ay evli kaldım. Boşanma sebebim eşimin aileci oluşuydu. Kavgalarımızın haddi hesabı yoktu. En sonunda herkes yoluna gitsin dedim ve çekişmeli olarak boşandık. Boşandıktan sonra hayatıma yaklaşık 1 sene insan almadım.. Geçen sene ağustos ayında daha önce tanıdığım insanla sevgili olduk. Özlediğim değeri, aşkı onda bulmuştum bana çok düşkündü. 7 ay sevgili dönemimiz oldu. Bir de ilk kez bir hata yaptım ben asla derken bir anda onunla birlikte oldum çokk pişmanım lütfen beni bu konuda yadırgamayın zaten çok büyük ders oldu bana. İşler ciddiye doğru gidiyordu nişanlanacaktık ama bir anda bana hayatımın en büyük şokunu yaşattı. Hiç bir şey söylemeden beni terk etti. Her yerden engelledi. Ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım. Pandemiden dolayı çıkışlar yasaktı yanına gitmeye çalışsam da. 3 gün sonra arkadaşımın bana attığı resimle şok oldum. Bir kızla elele resim çektirmiş ama sadece elleri görünüyordu başlığında ömrüm yazıyordu duruma koymuş ikisinin baş harfi yazıyordu. Çok göz yaşı döktüm öyle böyle değil. Çünkü ona çok bağlanmıştım. Hiç bir şekilde ona ulaşmadım hayat alsın intikamı diye ama kendime de gelemedim bu 6 Aydır. Unutmaya çalışıyorum ama olmuyor yaptıkları gözümün önünden gitmiyor. Ne kadar çok ağırmış aşk acısı. Yapamıyorum bayanlar çok denedim ağrıma gidiyor yaptıkları. Temmuz ayında sessiz biçimde sade nikah kıyıp evlendiler. Bugün beni aldattığı insanı gördüm hamile sanırım bana uzun uzun baktı. Bu kadınla benim çok ortak arkadaşım var. Bu psikolojiden nasıl kurtulurum bilmiyorum her akşam yatmadan ağlama krizim tutuyor. Lütfen kalp kırıcı bir şey söylemeyin ben de istemezdim böyle olmasını.
Yaaa canım benim çok üzüldüm okurken ama şuan fazla duygusal düşünüyorsunuz.. Böyle bir adamla bir de evlenseniz ne olacaktı onu düşünün ? Kimse kendine zarar vermek için ya da olmayacak bir iş için biriyle birlikte olmaz ki.. Kim bile bile hata yapıyor ki?? Bunların hepsi hem size hem de bu derdinizi paylaştığınız bizlere ders oldu tecrübe oldu... Sıkmayın canınızı hiçbirşey sizden değerli değil.. Kurtuldunuz o pislik heriften sizde unutacaksınız kimse vazgeçilmez değil.. Şuan yaşadığınız yıkıma üzülüyorsunuz bence.. Hissettiğiniz şey daha çok kırgınlık, hayal kırıklığı... Biraz zaman geçsin hepsini unutacaksınız aşk falan böyle küçük adamlara 10 beden büyük gelir...biraz zaman geçsin sizde anlayacaksınız bir bakmışsınız ki aşk falan kalmamış içinizde.. Kendinizi sevin kendinizden daha çok kimseye değer vermeyin..

anlıyorum sizi .gerçekten çok can yakici bişey ...adam birlikte olmuş ve gitmiş şerefsiz ...üstelik evlenmiş ve çocuğu olacak ...siz ağlama krizlerine girerek daha fazla bedeninizi yormayın ...yolunuza bakın unutmaya çalışın gerekirse tedavi olun .

senin için çok üzüldüm güzelim.acı çekmen normal çek acını sonra hayatına devam etmelisin.allah ondan çıkarsın boşver.sen allaha havale et.rabbim sana öyle güzellikler versin ki dönüp bakma bile ona.sana tavsiyem yer değiştirebileceksen tayin iste.psikolojik destek al .istediğin kadar ağla ,sonra o ağlamalar da bitiyor. zaman herşeyin ilacı.alllah onu bildiği gibi yapsın.

Yaşadığınız cinsel birliktelik gayet olası ve normal. Kim size ne laf edebilir ki ? Sizde bunu bir ayıpmış gibi kullanılmış gibi lanse etmeyin. Karşılıklı zevk alındı geçti. Bu yavşakla evlenmediğinize şükredin. Ha birde bence kadını sizle aldattı sizi onunla değil..

Lütfen kimseye yadırganmama ricasında bulunmayın. Bu sizin hayatınız ve hiç kimsenin yargılamak gibi bir lüksü olamaz. Olan olursa o kişinin hadsizliğindendir.

Adam cidden şerefsizmiş. Sizin döktüğünüz gözyaşı ve kalbinizin acısı elbette ona dönecek. Bunun hesabını mutlaka verecek. Umarım yakın zamanda içinizin soğuması için bir şeyler olur.

Back
X