Kısaca bos verin diyorsunuz.Koc burcu bi yerden sonra önüne bakar, aklinda olsun
Su an o durumdayım, tesekkür ederim yorumunuz icin.sessizce bekle benceyin dönebilir sessizlik sizin suçlu psikolojisinden çıkmanızı sağlar karşı taraf için
Yaslarımız 28.. cocukca bir davranıs sergiledigimin bilincindeyim. Umarım barısırız, tek istegim.şarap içiyorum diyene kadar ben yaşlarınızı küçük sanmıştım. o anlamsız takılmış bu konu üzerine siz de komik bi eylem yapmışsınız. barışırsınız
Nötr... düsündürücü. Açık olmak gerekirse iliskilerim open relationship tarzında ilerledi. Cok takılmıyordum ben. Bir an kendimi ciddi bir iliski icinde buldum. Herkesin bir eksik yanı olur ya, tamamlanır biriyle. Tamamlandıgımı hissetmistim. Cok güclü olmasa da seviyorum. Henüz 1 yıl...Neden nötr geldin gibi bana? Cok güçlü Duygularım var diyebilirmisin sence?
Duygularım var, hissediyorum.Sizin bu adama karsi gercekten duygulariniz var mi?
Genelde bu şekilde ilerleyecek gibiyim pekala baslayalım bakalım sessizliğe.Hiç tepki vermeyin, asla şaşmaz dönmek isteyeni döndürür. Yaptığınız için özür falanda dilemeyin, hiçbirsey yokmuş gibi davranın, normallestirin.
Yalnız, masum olduğumu dile getirmedim. Hatalarımı biliyorum bunu belirttim yazımda.1 gün yazışmamışsınız ve hemen gidip instagramdan engellediklerinizin engelini açtınız ha?
Siz de bana hiç masum gelmediniz.
Evet güzel yazmıssınız, empati yaptım sonradan. Yalnız bosluk gibi seylerden yola cıkan bir durum değildi ikisi bana yazdı soru sorarak bende cevap vermiş bulunmuştum. Üstelik yazdıklarını kendisine ben söyledim. Sessiz kaldım, twitleri mention ları alevlendirdi. Bakalım ne olacak bilmiyorum.Şimdi siz kendinizi onun yerine koyun.
Belki siz bir flört olmadı diyorsunuz, ama o yönde bir adım attınız değil mi? Aklınızda belki sinirden belki boşluktan başka birilerinin ihitmali belirdi. Fiile dökülmese bile ben de güvenimi kaybedebilirim.
Ama ondan sonraki hareketler, tweetler vs çok çocukça. Sanki ne bileyim bu saatten sonra ilişkiye devam edilse bile bazı şeyler unutulmuyor, bir süreliğine gömülüyor ve en ufak tartışmada tekrar öne sürülüyor. Ben önüme bakardım sanırım.
Hos bir sey değil evet farkındayım. Cogu yorum sessiz kalmam yönümde bir yanımda cabala diyor.Yaptığınız aldatma değil lakin hiç hoş birşey de değil. Erkek yapsa demediğimizi bırakmıyoruz. Eskisi gibi olmak için biraz çaba göstermeniz gerekecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?