Beni aldattın, yalan söyledin...

Burada satırları okurken yazdı kalbim ağzımda attı. Hala bana uzatarak “yaptın, ettin, neden ya” diye söylendi. Bütün açıklamalarımı yaptım her seyi uzun uzun yazdım. Ve demiş ki “hatanı anlamana rağmen çaba 0 hala” dedi. Bende çabalasam da bir sey olmayacak çünkü hatalıyım, yüzüm yok bir daha karsına cıkmayacagımdan emin olabilirsin iyi aksamlar dedim.

O da bende yazmayacagım, iyi aksamlar dedi.
Böylelikle konusma sonlandı. Sanırım daha mı beter batırdım ben

Siz olsa da olur olmasa da kafasında gibisiniz yada duygularınızı yansıtamamışsınız. Hatalı buluyorsaniz kendinizi bir şeyler yapmalisiniz aksi halde güven kolayca geri gelmez önüne bakar
Çok istiyorum ama yansıtamıyorum basıma ne geliyorsa bundan geliyor yansıtamadığımdan.

Açıklama yapmayıp uzatmasaydiniz daha iyiymiş kendi kendine geri dönerdi zaten

Açıklama yapmayıp uzatmasaydiniz daha iyiymiş kendi kendine geri dönerdi zaten
İlişkiden vazgeçtiğini ama benden asla vazgeçmediğini söyledi. İlişkiden vazgeçtiğini söyleyip benden çaba beklemesine anlam veremedim? Siz ne düsünüyorsunuz bu söyledikleri karşısında?

Bir üye demiş suçluluk psikolojisine girmeyin beni affet demeyin dedi. Bende güzelce izah ettim kendimi sanırım işe yaradı böyle olunca daha çok gelir oldu üstüme.

İlişkiden vazgectım ama senden geçmedim demek saçma olmuş biraz yani cokta şey yapmayın dedimya nekadar usteleyip açıklama yaparsanız geri teper haksız uste çıkma olayı gibi olur gerek yok durun bekleyin.Ciddi düşünüp seviyorsanız eğer tekrar baslamak isterse devam edin ama öyle bi niyetiniz yoksa uzatmayın derim.

Biraz inatlaşmayın suyuna gidin 2 güne yelkenler fora kendimden biliyorum
Abla ben bunun ani parlamalarından mini kalp krizi geçiriyorum ya.. arayım dedim de şimdi sesiyle beni döver dedim yazdım. Böyle ılımlı ılımlı yazınca yumuşar gibi oldu derken paaat bi öfke daha geldi. Ama hissediyorum henüz hiçbir şey bitmiş degil, bunu gördüm. Dediğini yapacağım umarım yaparken karşımda görmeyeyim bakıslarıyla dövmesin. Koç diyince elim ayağım titriyor ama beni çekenlerde koç yapacak bir sey yok

Çok tesekkür ederim evet bende saçma buldum ama eminim hiçbir sey bitmiş değil, beklemede kalayım.

Saçmalamıssın gerçekten. Küstük dur engellerimi açayım kafası çok komik olmuş.
Onun da kızları sımdı eklemesi komik. Ergen ergen takılın bence

Maalesef parlamalarımız meşhurdur ama saman alevidir :) ben kendimi eşim sayesinde törpüledim biraz kendisi başak burcu ikimizde çok inadız
Ha bide böyle rahat rahat takılalım sevgili olalım bize gelmez birşey benim olacaksa sadece benim olur sen ne burcusun

İlgi istiyorum diyor, pohpohla beni diyor, ağla yalvar yakar diyor. Çaba dediği bu. Neyin çabasıysa. Sanki elin herifiyle yatakta yakaladı.

Ben de Koç Burcuyum bi kere soğudum mu bitiyor yaa bende. Karşımdaki çabaladıkça da iyice soğuyorum neden öyle ki acaba

Ben koçum. Kolay kolay bir konuda bitti demem. Dersem de bitmiştir

bende başak burcuyum simdi oldu iste, gercekten benim inadımla yarısamayacagını söylerdi. Ama bu hatamla iste ilk defa görüyorum cok kötüymüş ben kendi erkek versiyonuma tutulmusum

İlgi istiyorum diyor, pohpohla beni diyor, ağla yalvar yakar diyor. Çaba dediği bu. Neyin çabasıysa. Sanki elin herifiyle yatakta yakaladı.
Anlattım ılımlı bir sekilde yazdım yumuşar gibi oldu yazdıklarımın üstüne caba 0 dedi. Bende iliskiden vazgeçtiğini göz önünde bulundurarak bir sey değişmeyecek dedim ve iyi aksamlar diledim. İliskiden vazgeçen bir insan neden benim cabamı istiyorsa.

bende başak burcuyum simdi oldu iste, gercekten benim inadımla yarısamayacagını söylerdi. Ama bu hatamla iste ilk defa görüyorum cok kötüymüş ben kendi erkek versiyonuma tutulmusum
Hahaha biz gibi başakta çok dırdırcı aslında hiç uyumlu burç drğiliz bide sizde kin var biz o konuda sinirimiz geçtimi bitti

Konu sahibi bence asla yazmayın, bırakın kendi haline o iyice delirir kendi kendine, size tekrar yazar. Üstüne giderseniz daha çok inatlaşır soğuk yapar, iyice hatalarınızı yüzünüze vurur. Ama zamana yayar üstüne gitmezseniz bence daha iyi. O şimdi sizden yalvarmanızı bekliyor ama yapmadıkça deliriyor kendimden biliyorum

Ha bide kaçanı kovalamak gibi bir huyumuz var kocamın peşinden ne koştum be uyuz egolu başaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…