BENİ ANLAMIYOR BARİ SİZ BİŞEY DİYİN!!!!!!

Eger iceri bosalma olmadiysa bisey olmaz. Ayrica bakire hamileler azimsanmayacak kadar cok.

Korkmasin ama bize anlatilan gibiyse sorun yok, aksi bir suphesi varsa test alsin.

Pınara selam söyle bu kadar tırlatacaksa evcilik oynamayacak...

Şimdi o ileride kocasına bakireyim mi diyecek?
Aman ne de güzel, önce bi bilinçlensin arkadaşın(!)
Hiç olmadı test alın yahu buraya konu açmakta neyin nesi.
Öffff... Gerçekten kusucam şimdi bu tarz yaklaşımlardan.Ben erkek arkadaşımla bişey yaşamıyorum ama ben bile kınamıyorum sana ne oluyor acaba? Yarın bir gün bi kızınız olur,ya da vardır büyür.Ramazan ramazan kimseyi kınamasın isterseniz.Kocasına bakireyimmi diyecekmişmiş.... Hayret yani.Bu tarz şeylerden rahatsızz olan yorum yapmasın rica edicem.Konumuz bu değil.Hadi iyi akşamlar.

sen neden ikide bir kendini yazıyorsun konu sahibi? biz ayrı odada uyuyoruz, ben bir şey yaşamadım falan falan.. konu Pınar değil mi?

soruya gelince; evet olabilir.. imkansız diye bir şey yok burada korunduğu halde hamile kalanlar var..

Sayın tatlı arkadaşım,konuda kendimi belirtmemin sebebi arkadaşımın benim söylediklerime neden güvenmediği bu yüzden sizlere ihtiyac duyduğumuzdu.Sana yazarken belirtmemin sebebi, dinime laf eden müslüman olsa diye bi laf var ya hani.Arkadaşta benim arkadaşım ya hani.Ben dönüp ona söylemedim olur muuuuu yapılır mıııııı kocana ne diceeeeeeeen diye.Sen kimsin? diyorum.Okey? Soruya gelince kısmına geçtiğimiz içinde teşekkürler.Beklenen,istenen....

dur dur sakin ol, panikle kime yazdığını da şaşırdın gözdecik.. konuna ilk defa yorum yapıyorum ben, gereksiz detaylar veriyorsun diyorum okey?

Strestendir, regl gerçekten enteresan birşey, ben bu ay stresten 3.ye regl oluyorum mesela. Çok istiyorsanız içinizde kalmasın bir hamilelik testi yapın ama birşey çıkacağını sanmıyorum.

Bu mümkün
Spermler 72 saat yaşayabilir
Vajen üzerine boşalma durumu olmuşsa içeri kaçabilir, bu sanıldığı gibi küçük bir ihtimalde değildir
Bir test yaptırsın

olabilir olmayacak bisey değil.evli arkadaşım vajina esnekliginden dolayı kızlık zarı doğumda yırtıldı nasıl hamile kaldin peki dediğimde vajinaya yakın bi yere boşaldigi için demişti doktorunun bu yöntemle hamile kalacağını söyledi bi gebelik testi yaptırabilir arkadaşınız ama sonucu merak ettim:)

Bak şimdi canım, eğer Pınarcık erkek arkadaşı ile yakınlaşmaya devam etmeye kararlı ise o halde cinsel konularda bilinçlenmesi lazım.

Nasıl ki eğitim almadan bize otomobil ehliyeti verilmiyorsa bu konuda da yeterince bilgi sahibi olmak şart ki böyle acaba hamile miyim stresi bir daha yaşanmasın veya korunma yöntemlerini öğrensin.Neticede dişi bir cinsiyete sahip olduğu için menopoza girene kadar bu bilgilere ihtiyacı olacak.

Eğer arkadaşının anlattığı biçimde geliştiyse olay hamile kalması mümkün değil lakin, eğer ki o bölgeye bir aktarım söz konusu ise böyle bir olasılık var. Yani biyolojik olarak her iki ihtimal içinde kesinlikle olamaz veya kesinlikle olabilir diyemeyiz bu yüzden en temizi gidip bir test alması. Olmadı kan tahlili yaptırsın ama muhakkak bu konuda azıcık araştırma yapıp öğrensin.

Bu konunun hala tartışılması ne garip... bakire olmasi degil (sonucta bir suru kızlık zarı tipi var) içine sperm girip girmemesi önemli. Ama bahsettigim sperm bulaşma şeklinde degil.. yani içine bosalmadiysa bir şey olmaz :))

2-3 saat değil rahimde 48 saat yaşayabilen bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…