Beni anlayan bana inanan var mı

Fotografiniza bakinca yemin ederim yasarmayan gozlerim yasardi bir garip oldum

Bende de var aynı durum gözlere bakarak konuşmak çok rahatsız edici genelde burun-göz arası bir yere bakarak konuşurum kaldı ki direkt göze bakarak konuşan varsa helal olsun çok ilginç bir şey bence

Ben karsimdakini dinlerken direk gözünün içine içine bakiyordum hiç kesmeden, sonunda biri kendisine aşik oldugumu sanmisti oyle baktigim icin😂😂😂 Bakmakta sorun yok ama yanlis anlasiliyor o yüzden o kadat göze bakmamak lazimmis 😁

Ben karsimdakini dinlerken direk gözünün içine içine bakiyordum hiç kesmeden, sonunda biri kendisine aşik oldugumu sanmisti oyle baktigim icin😂😂😂 Bakmakta sorun yok ama yanlis anlasiliyor o yüzden o kadat göze bakmamak lazimmis 😁
Hahah ben kimsenin gozune bakamam en yakin arkadasim haric yoksa utanctan yerin dibine girerim

Ben utanmam ama arada göze bakar arada burun hizasina bakarim. Çünkü o kadar göz göze kalmak beni rahatsiz ediyor.

Anlatıklarınızdan iri, renkli gözlü, cin bakışlı bir kadın canlanmıştı kafamda 😀 Göz kuruluğu olduğu için ve karşınızda biri olduğunda ona odaklanmak zorunda hissettiğiniz için muhtemelen göz kırpmadan bakıyorsunuz ( o anın da vermiş olduğu heyecanla). Bu da gözlerinizin sulanmasına neden oluyor bence. Çok yakınlarınızla konuşurken olmuyordur bence bu durum. Yeni tanıştığınız ya da önemsediğiniz kişilerde oluyordur. Ben de aksine karşımda biri konuşuyorsa susana kadar gözlerinin içine bakarak dinlerim :KK57: Bu da bazen karşı tarafı gerebiliyor 😀
Evet dediklerini yapıyor olabılırm göz kuruluğu var mı yok mu en iyisi dr à gideyim

Fotoya baktim doktora gidiyorum suan. :KK53:

Saka bir yana bazi insanlarda bu olabiliyor. Rahmetli anannem anlatirdi. Yillar once -belki 60-70 yil- bir arkadasi varmis.. Kadin insanlarin yuzune bakmazmis, hep yere bakarak konusurmus. Bir gun kapinin onunde otururlarken ananneme demis ki "ben bir bakisimla karsidan gecen arabayi bile devirebilirim." Tabi anannem inanmamis ve kadin dedigini yapmis. Bildigin hareket halindeki at arabasi devrilmis.

Sizinkisi oylemidir bilemem ama bazi insanlarda bu tarz gucler, enerjiler olabiliyor. Esyalari bile dokunmadan hareket ettirebiliyorlar. Yine de goz doktoruna gitmeyi ihmal etmeyin belki de bir saglik sorununuz vardir.

Fotoya baktim doktora gidiyorum suan. :KK53:

Saka bir yana bazi insanlarda bu olabiliyor. Rahmetli anannem anlatirdi. Yillar once -belki 60-70 yil- bir arkadasi varmis.. Kadin insanlarin yuzune bakmazmis, hep yere bakarak konusurmus. Bir gun kapinin onunde otururlarken ananneme demis ki "ben bir bakisimla karsidan gecen arabayi bile devirebilirim." Tabi anannem inanmamis ve kadin dedigini yapmis. Bildigin hareket halindeki at arabasi devrilmis.

Sizinkisi oylemidir bilemem ama bazi insanlarda bu tarz gucler, enerjiler olabiliyor. Esyalari bile dokunmadan hareket ettirebiliyorlar. Yine de goz doktoruna gitmeyi ihmal etmeyin belki de bir saglik sorununuz vardir.
Ya kafamda sorun var yada süper güçlerim var benim. Süper gücüm de olsa kafayı yerim gerçi 😂😂😂😂

Ben cok beğendim gözlerinizi çok güzeller. Hic bir şey de olmadi ne bileyim :)) belki sevdigim göz tarzı ve rengi diyedir ama.

Cyclops'un da derdi aynıydı ama o vazgeçmedi. Kendine inandı ve bir kahraman oldu. Tamam belki bir Xavier çıkmaz karşınıza ama güneş gözlüğü de büyük ölçüde iş görür.

Sen karşıdakinin gözüne bakamayan üye değil misin? Daha önce de konu açmıştın.

Back
X