Beni anlayan bana inanan var mı

İnsanlarla göz teması kuramıyorum. Gözlerine bakınca gözlerim de yanma ve başınç oluyo çok acıyor gözlerim. Muhatap olduğum kişide gözlerimden o enerji yi alıyor geriliyor konuşurken kekeliyor elinde birsey varsa düşürüyor gözlerini ovusturuyor gözlerime bakamıyorlar. Bayan erkek farketmiyor. Psikologm à söylediğim de inanmıyor ama ben bunu hergün hemen hemen herkes le yaşıyorum. Toplumdan kopuk hale gelmekten korkuyorum. Bıktım artık. Gözlerim den neden insanlar korkuyor nasıl bir enerji veriyorum ki. Halbuki gerçekten çok güzelim bunu etrafım da ki ler hep söylüyor. Ne yapacağım siz inanıyor musunuz bana. Var mı bunu yaşayan anlayan
Sağ köşede overdose sosyal fobi ve kaygı bozukluğuna eşlik eden tuhaf bi ego sol köşede ise Scott Summer olmak. :KK70:

İletişim kurmaya çalışırken aşırı stres ve kaygı yüklendiginizden nabzınız hızlanıp kafa içi basıncınız arttığından kalbiniz gözünüzde atıyo gibi hissediyo olabilir misiniz mesela? Baş ağrılarında da olur hani, of gözlerim yerinden çıkacak sanki diye dolanır bazen insan ortalıkta.

Panikten gelen bi ağlama vardır sonra, insanın gözleri dolar. E tuzlu tuzlu mis gibi göz yaşı, gözlerde bi yanma olur illa ki.

O nedenle psikologunuzun değil de kendinizin neye inandıgını bi sorgulayın bence. Farkındalık terapilerde son derece önemlidir.

Fotograf sonrası not : Değişen bi şey yok. Sen Süperman değilsin, Truvayı yakıp yıkan Helen güzelliğine de sahip değilsin, (bu yorum hicbir sekilde olumsuz bir estetik yakıştırma içermemektedir.) aptallık etme. İmza Firdevs Ladyamore Yöreoğlu.

Bakmayip bakmayip birden bakinca milleti etkin altina aliyon ellaam😂

Bak gitsin kiz.. sahsen bszi erkekler konusurkrn bakmazlar ya kadinin gozune, ya da tersi.. son derece saygisizca buluyorum bu durumu. Göz önemli😂

Ben uzunca baktım fotoğrafına bana bişey olmadı ne olması gerekiyodu onu da pek anlayamadım :( Gözlerde hafif kayma var gibi o kadar.

fotoya baktıgım da ben cok güzel birey göremedım ama .biraz toprakta yürüyünüz.

özgüven dedikleri valal bu herlade:)

fotoya baktıgım da ben cok güzel birey göremedım ama .biraz toprakta yürüyünüz.

özgüven dedikleri valal bu herlade:)
Güzelim tabi hemde çoook ama güzel olmam iletişim problemi me engel değil maalesef

Konuya giricem ultraviyole ışınlar beni etkiler diye korkup giremiyorum. Ben çok güzel de değilim ne bilim hiç görmedim öyle ışın. Felak nas okuyup ekrana üfleyerek girdim şimdi. Nasılsın kardeşim geçti mi ışık?
Sana sormak lazım ben iyiyim beni görünce sen nasılsın önemli olan o 😂

Niye çirkin miyim ne yani sen çirkin görmemiş sin. Kıskançlık tan bunu söylüyorsun
Çirkin değil de “çok güzel” tanımının bayağı dışında diyelim:))
Kıskançlık değil inanın. Kıskanılacak o kadar çok güzel kadın var ki...
Hayal dünyanızdan gerçek dünyaya dönmeniz yararınıza olur.

Yaydığın enerji ile güzelliğin hiç mi hiç alakası yok. Çirkin insanların gözünden ateş fışkırır, güzel kadınlar, nur saçar diye bir teori de yok. Sosyal fobiniz varsa çözümü burada değil uzmanında arayın derim.

Evli ve çocukluydunuz sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam kusura bakmayın. Eşiniz ve evlanızla aranız nasıl? Hatta akrabalarınız, eş dost komşu vs. Onlar da mı sizi görünce gözleri kamaşıyor? Böyle ise psikolog da bu durumu mutlaka fark eder. Size inanmıyorum diyorsa arkasından mutlaka bir açıklama getiriyordur. O açıklama ne mesela?

Yaydığın enerji ile güzelliğin hiç mi hiç alakası yok. Çirkin insanların gözünden ateş fışkırır, güzel kadınlar, nur saçar diye bir teori de yok. Sosyal fobiniz varsa çözümü burada değil uzmanında arayın derim.

Evli ve çocukluydunuz sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam kusura bakmayın. Eşiniz ve evlanızla aranız nasıl? Hatta akrabalarınız, eş dost komşu vs. Onlar da mı sizi görünce gözleri kamaşıyor? Böyle ise psikolog da bu durumu mutlaka fark eder. Size inanmıyorum diyorsa arkasından mutlaka bir açıklama getiriyordur. O açıklama ne mesela?
Psikologu ma normal bakıyorum çünkü onda gerilmiyorm dolayisi ile kötü de bakmıyorum . Psikologm da sanıyor ki herkese öyle bakıyorum ben yanlış yoruyorum halbuki alakası yok herkes gözüme bakamıyor ovusturuyor

Back
X