- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.567
- 298
- Konu Sahibi Mutluanne88
Fotodan sonra buralar karışır 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye ki ben cesurm bununla yüzleşmekten korkmuyorum
NedenFotodan sonra buralar karışır![]()
Fotomu attım yukarılara bakGözlerini çek at bizde şaşıralım
Fotoğrafını başkaları farklı yerde kötü amaçlı kullanırlar kaldır demek istemişlerdirNiye ki ben cesurm bununla yüzleşmekten korkmuyorum
Sevinirim cnm lütfen konuşalımCanim seni okadar iyi anliyorumki herkes dalga gecmis yazik yani. Aynı basinc benim yüzüme oluyo ve domates gibi oluyrm gözlerm yaşarıyo mesajimi görürsen nasl başa ciktgmi anlatrm
Bunada açıklık getir bence insanlar yanlis anlamış gözlerinden güzellgnden etkilendikleri için insanlar kekeliyolar gbi bi cümle olmuş. Oyüzden dalga konusu olms. Aslında insanlar gözlern yaşardgi icin bi anda büyüyodur tuhaf geldgi icin ne yapcklarni bilemezler utandgni anlar ve onlarda cekinir senden oncelikleSevinirim cnm lütfen konuşalım
Aynı etkiyi neden piskologun yaşamadıİnsanlarla göz teması kuramıyorum. Gözlerine bakınca gözlerim de yanma ve başınç oluyo çok acıyor gözlerim. Muhatap olduğum kişide gözlerimden o enerji yi alıyor geriliyor konuşurken kekeliyor elinde birsey varsa düşürüyor gözlerini ovusturuyor gözlerime bakamıyorlar. Bayan erkek farketmiyor. Psikologm à söylediğim de inanmıyor ama ben bunu hergün hemen hemen herkes le yaşıyorum. Toplumdan kopuk hale gelmekten korkuyorum. Bıktım artık. Gözlerim den neden insanlar korkuyor nasıl bir enerji veriyorum ki. Halbuki gerçekten çok güzelim bunu etrafım da ki ler hep söylüyor. Ne yapacağım siz inanıyor musunuz bana. Var mı bunu yaşayan anlayan
Bana mı bakıncaEvet bakınca benimde bi gözlerim kayıyo gibi garip gerçekten
Dediklerini yapıyorum ama yine aynı yine aynı oluyoBu arada karşımdaki kişinin gözü yaşarsa Benim de hemen yaşarır o yüzden gözümü kaçırırım
Yok yanlış anladınız cesurluktan dolayı demedim, ben dahil birçok kişi beklemiyordu bunuNiye ki ben cesurm bununla yüzleşmekten korkmuyorum