- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi Mutluanne88
İnstagram da herkes görmüyor, hesap kapalı oluyor çünküİnstagram da 150 tane foto atıyoruz ya buraya koysa ne fark eder?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnstagram da herkes görmüyor, hesap kapalı oluyor çünküİnstagram da 150 tane foto atıyoruz ya buraya koysa ne fark eder?
Çok güzelim demediniz mi? Hiç bir etkileşim yok yanı konuyu okuyanlarda farklı şekillerde bu durumu anlamlandırmaya çalışın bence.Güzellik ten etkileniyor lar demedim. Dedim ki çirkin de değilim ki korkuyorlar diyeyim dedim
Çok güzelim dedim tabi ki ama güzelliğim den böyle yapıyorlar tabi ki demedim. Yani korkunç bir tipim yok niye böyle yapıyorlar anlamıyorum diye dert yandımÇok güzelim demediniz mi? Hiç bir etkileşim yok yanı konuyu okuyanlarda farklı şekillerde bu durumu anlamlandırmaya çalışın bence.
Korkan insanlara sorun mesela
İtiraf etmiyorlarÇok güzelim demediniz mi? Hiç bir etkileşim yok yanı konuyu okuyanlarda farklı şekillerde bu durumu anlamlandırmaya çalışın bence.
Korkan insanlara sorun mesela
O kişilere sorun bence biz normaliz hala bir sorunumuz yok elim ayağımda dolaşmadı elimden telefonum düşmedi.Çok güzelim dedim tabi ki ama güzelliğim den böyle yapıyorlar tabi ki demedim. Yani korkunç bir tipim yok niye böyle yapıyorlar anlamıyorum diye dert yandım
Haberlere beni çıkartır lar diye diyo galiba konu garip ya. Zahide yetiş görmesinİnstagram da 150 tane foto atıyoruz ya buraya koysa ne fark eder?
Yahu hiç sizden kaynaklı olmayacagını dusunmuyormusunuz bu normal mi size göre itiraf sizin düşündüğünüzü söylemek mi?Cevabın sizi tatmin mi etmesi gerekiyor?İtiraf etmiyorlar
Bakışlarımà maruz kalmadın hiç foto da o enerji geçmiyorO kişilere sorun bence biz normaliz hala bir sorunumuz yok elim ayağımda dolaşmadı elimden telefonum düşmedi.
Şimdi senin bu cevabın dan çok saçma olduHaberlere beni çıkartır lar diye diyo galiba konu garip ya. Zahide yetiş görmesin
Titriyor gözlerime bakamıyor lar kekeliyor lar yaşlı 70 yaşındaki teyze bileYahu hiç sizden kaynaklı olmayacagını dusunmuyormusunuz bu normal mi size göre itiraf sizin düşündüğünüzü söylemek mi?Cevabın sizi tatmin mi etmesi gerekiyor?
Siz tatmın olmıyorsunuz ki okey istedıgınızı söyleyeyım.Bakışlarımà maruz kalmadın hiç foto da o enerji geçmiyor
Bak eğer böyle diyorsan maruz kalmadın vs sen kendinin çom farkındasın muhtemelen nazarında değiyor senin. Kendi içindeki bakışındaki enerjiyi değiştir. O siyahları bırak bırak freş renkler bürün neye bakarsan o olursun.Bakışlarımà maruz kalmadın hiç foto da o enerji geçmiyor
Yok başka bi yorum da buna benzer yorum yapıldı da ondan aklıma geldi yoksa ben gayet normalim bakışlarım dan rahatsız olanlar ürken ler anormalŞimdi senin bu cevabın dan çok saçma oldu![]()
Yok inanmam otursak 5 dakka konuşsak aynen dediğin olurSiz tatmın olmıyorsunuz ki okey istedıgınızı söyleyeyım.
Ya elimden telefon düştü bana bir şeyler oldu.
Gayet espirili pozitif biriyım ama bakamıyorum işte insanlaraBak eğer böyle diyorsan maruz kalmadın vs sen kendinin çom farkındasın muhtemelen nazarında değiyor senin. Kendi içindeki bakışındaki enerjiyi değiştir. O siyahları bırak bırak freş renkler bürün neye bakarsan o olursun.
YaaaBen korkmadım vallahi aksine sempatik bile geldiniz![]()
Gerçekten bunu mu düşünüyorsunuz kıskançlıktan olduğunu, fotoğrafı gördüm normal birisiniz ama cok guzel ya da cok cirkin değil, yuzune bakilmayacak gibi değil ama aman aman öldüm bittim bi güzellik yok, standard orta halli bu aslinda önemli değil onemli olan kıskançlıktan diyorsunuz demeniz kendinizi olduğunuzdan farkli görmeniz ve bakışlarimla insanları farkli etkiliyorum diye ciddi dusunmeniz sıkıntıNiye çirkin miyim ne yani sen çirkin görmemiş sin. Kıskançlık tan bunu söylüyorsun
Gerçekten bunu mu düşünüyorsunuz kıskançlıktan olduğunu, fotoğrafı gördüm normal birisiniz ama cok guzel ya da cok cirkin değil, yuzune bakilmayacak gibi değil ama aman aman öldüm bittim bi güzellik yok, standard orta halli bu aslinda önemli değil onemli olan kıskançlıktan diyorsunuz demeniz kendinizi olduğunuzdan farkli görmeniz ve bakışlarimla insanları farkli etkiliyorum diye ciddi dusunmeniz sıkıntı