- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Eşinin süper güçleri varsa ( yani sen eşini aradığında o il dışında bile olsa senin yanına geliyorsa uçarak) tabi ki sen haklısın!!Hemen konuya giricem sinirden çatliyorum. Dün gece eşim yoktu. Bende bebeğimi alıp ortak bir arkadaşımıza oturmaya gittim. Onun esi de eşimle beraber il dışında. Neyse saat 10 da aradı kalk dedi. Sohbet sohbeti açtı. Kalkmadim. Saat 12 de kalktık . Bu seferde kapıda 3 köpek vardı . Kucağımda çocukla kaldım öylece ne yapicam diye aradım eşimi. Kalk dediğim zaman kalkacaktin şimdi ne diye beni arıyorsun arama ben buradan ne yapayım dedi. Bende seni aramayayim da kimi arayayim kendime dost mu edineyim dostumu mu arayayim dedim. Sen bu lafı nasıl dersin ağzını burnunu kirdirtma bana dedi kapattı konuşmuyoruz . Kim haklı sizce daha önce şiddet filan gormedim
Hemen konuya giricem sinirden çatliyorum. Dün gece eşim yoktu. Bende bebeğimi alıp ortak bir arkadaşımıza oturmaya gittim. Onun esi de eşimle beraber il dışında. Neyse saat 10 da aradı kalk dedi. Sohbet sohbeti açtı. Kalkmadim. Saat 12 de kalktık . Bu seferde kapıda 3 köpek vardı . Kucağımda çocukla kaldım öylece ne yapicam diye aradım eşimi. Kalk dediğim zaman kalkacaktin şimdi ne diye beni arıyorsun arama ben buradan ne yapayım dedi. Bende seni aramayayim da kimi arayayim kendime dost mu edineyim dostumu mu arayayim dedim. Sen bu lafı nasıl dersin ağzını burnunu kirdirtma bana dedi kapattı konuşmuyoruz . Kim haklı sizce daha önce şiddet filan gormedim
Eşiniz haklı. Adam ordan köpeğe ne yapsın allah aşkınıza.. kaldi ki ayni tepkiyi ben de verirdim zamaninda kalkmadin gece yarisi köpekler gezmeye başlıyo sokaklarda diye. Siz dos most adama neler demişsiniz. Çok çirkin laflarHemen konuya giricem sinirden çatliyorum. Dün gece eşim yoktu. Bende bebeğimi alıp ortak bir arkadaşımıza oturmaya gittim. Onun esi de eşimle beraber il dışında. Neyse saat 10 da aradı kalk dedi. Sohbet sohbeti açtı. Kalkmadim. Saat 12 de kalktık . Bu seferde kapıda 3 köpek vardı . Kucağımda çocukla kaldım öylece ne yapicam diye aradım eşimi. Kalk dediğim zaman kalkacaktin şimdi ne diye beni arıyorsun arama ben buradan ne yapayım dedi. Bende seni aramayayim da kimi arayayim kendime dost mu edineyim dostumu mu arayayim dedim. Sen bu lafı nasıl dersin ağzını burnunu kirdirtma bana dedi kapattı konuşmuyoruz . Kim haklı sizce daha önce şiddet filan gormedim
Gayet iyi niyetli soruyorum;o an esinden beklentisi ne?hangi amacla aradi?hadi aradi azarı yiyecegini biliyor?neden dostumumu arasaydim diye üste cikiyor?Sanki adamın ikinci eşisin .. ne kadar eminsin.. ben sezgisel olarak yazdım eşi her an arayabilir kocası var mı ötesi ne kadar fesatsınız illa kadın kadına yürüyecek Yani sizin olayınız bu hiç de önce kocası başlı başına offsayt kaşınmış kadın korkmuş bebeğiyle aramış ay sanki yargıçsınız hemen kadınları yargılayın yürüyün gidin ya işinize ... saçmalıyorsunuz iyice ..
Dost most ne alaka, muhabbeti cirkinlestiren sensin en bastan..Hemen konuya giricem sinirden çatliyorum. Dün gece eşim yoktu. Bende bebeğimi alıp ortak bir arkadaşımıza oturmaya gittim. Onun esi de eşimle beraber il dışında. Neyse saat 10 da aradı kalk dedi. Sohbet sohbeti açtı. Kalkmadim. Saat 12 de kalktık . Bu seferde kapıda 3 köpek vardı . Kucağımda çocukla kaldım öylece ne yapicam diye aradım eşimi. Kalk dediğim zaman kalkacaktin şimdi ne diye beni arıyorsun arama ben buradan ne yapayım dedi. Bende seni aramayayim da kimi arayayim kendime dost mu edineyim dostumu mu arayayim dedim. Sen bu lafı nasıl dersin ağzını burnunu kirdirtma bana dedi kapattı konuşmuyoruz . Kim haklı sizce daha önce şiddet filan gormedim
Ben eşinin tepkisini şöyle anladım.Dost most ne alaka, muhabbeti cirkinlestiren sensin en bastan..
Adam sizi alabilmek icin bir saat söylemiş siz de ağır sacmalamışsınız. Keyfinize göre oturuyorsanız nasıl gideceğinizi de hesaplamış olmanız lazımdıHemen konuya giricem sinirden çatliyorum. Dün gece eşim yoktu. Bende bebeğimi alıp ortak bir arkadaşımıza oturmaya gittim. Onun esi de eşimle beraber il dışında. Neyse saat 10 da aradı kalk dedi. Sohbet sohbeti açtı. Kalkmadim. Saat 12 de kalktık . Bu seferde kapıda 3 köpek vardı . Kucağımda çocukla kaldım öylece ne yapicam diye aradım eşimi. Kalk dediğim zaman kalkacaktin şimdi ne diye beni arıyorsun arama ben buradan ne yapayım dedi. Bende seni aramayayim da kimi arayayim kendime dost mu edineyim dostumu mu arayayim dedim. Sen bu lafı nasıl dersin ağzını burnunu kirdirtma bana dedi kapattı konuşmuyoruz . Kim haklı sizce daha önce şiddet filan gormedim
Şurada konu sahibine haklı diyenler
Aynı cümleyi eşinize/sevgilinize söyleyin bakalım.
Tepkisi ne olacak ???
Aradım Özür Diledim. Bi daha böyle bi laf edersen seni döver çeker giderim dedi. Çok sinirliyim çek git işine dedi. Bende nedir sendeki bu dövme merakı ya dedimSen haklımıyım haksızmıyım birak..Hemen kocanı ara..o anki sinirle söyledim canım köpeklerdende korkmuştum..hem seni aradıım çünkü benim senden başka arıcak kimim var uzakta bile olsa varlığın bana yetiyor vs..taoparla bi şekilde..Özür dilerim haddimi aştım de..Erkek adama dost mu edineyim demek haddinii fazlasıyla aşmaktır..Bak eve gelir bir kavga çıkar iş boşanmaya gider..söylediğin söz yuava yıkar haberın olsun...Hemen kapa KK yi git kocanı ara hadii
Ay sanki kadın seni aramayım da taksi mi çağırayım demiş gibi bir de haklı demişlerEsim bana seni aramayip metresimi mi arayayim dese o lafi ona oyle bir yediririm ki bikac yil hazimsizlik ceker!
Ay sanki kadın seni aramayım da taksi mi çağırayım demiş gibi bir de haklı demişler
Gayet iyi niyetli soruyorum;o an esinden beklentisi ne?hangi amacla aradi?hadi aradi azarı yiyecegini biliyor?neden dostumumu arasaydim diye üste cikiyor?
Geç kalma denmis,sehir disinda ve dostla kiyasen siz esinin yerinde olsaniz ne demeniz dogal olurdu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?