Beni arama

Eşinin süper güçleri varsa ( yani sen eşini aradığında o il dışında bile olsa senin yanına geliyorsa uçarak) tabi ki sen haklısın!!

Ama eşinin süper güçleri yoksa ( yani il dışından çok acil bir şey bile olduğun da yanına gelebilecek durumu yoksa ki öyle görünüyor ) tabi kii sen haksızsın.

Bir de üstüne adama dostumu mu arayayım demişsin sonra da burada konu açmışsın kim haklı kim haksız diye valla bravo yani

Yani dedikleriniz birbirinden sacma, uzaktaki adami fisekliyorsunuz.
Hakkikaten adam size napsin? Superman gibi ucup gelsin mi napsin?
Arasaydiniz taksi bu kadar mi zor?

Sanki adamın ikinci eşisin .. ne kadar eminsin.. ben sezgisel olarak yazdım eşi her an arayabilir kocası var mı ötesi ne kadar fesatsınız illa kadın kadına yürüyecek Yani sizin olayınız bu hiç de önce kocası başlı başına offsayt kaşınmış kadın korkmuş bebeğiyle aramış ay sanki yargıçsınız hemen kadınları yargılayın yürüyün gidin ya işinize ... saçmalıyorsunuz iyice ..

Eşiniz haklı. Adam ordan köpeğe ne yapsın allah aşkınıza.. kaldi ki ayni tepkiyi ben de verirdim zamaninda kalkmadin gece yarisi köpekler gezmeye başlıyo sokaklarda diye. Siz dos most adama neler demişsiniz. Çok çirkin laflar

Sonuna kadar haklı adam zamannda kalkda demiş kaç defa aramalsn Özür dilemelsn birde zeytinyağı gibi üste çıkma

Gayet iyi niyetli soruyorum;o an esinden beklentisi ne?hangi amacla aradi?hadi aradi azarı yiyecegini biliyor?neden dostumumu arasaydim diye üste cikiyor?
Geç kalma denmis,sehir disinda ve dostla kiyasen siz esinin yerinde olsaniz ne demeniz dogal olurdu?

Ayrıca siz adamı tiksindirmssnz bayan o ne iğrenç kelimeler ben eşime desem direk birkr ki haklı olarak

Sen haklımıyım haksızmıyım birak..Hemen kocanı ara..o anki sinirle söyledim canım köpeklerdende korkmuştum..hem seni aradıım çünkü benim senden başka arıcak kimim var uzakta bile olsa varlığın bana yetiyor vs..taoparla bi şekilde..Özür dilerim haddimi aştım de..Erkek adama dost mu edineyim demek haddinii fazlasıyla aşmaktır..Bak eve gelir bir kavga çıkar iş boşanmaya gider..söylediğin söz yuava yıkar haberın olsun...Hemen kapa KK yi git kocanı ara hadii

Dost most ne alaka, muhabbeti cirkinlestiren sensin en bastan..

Dost most ne alaka, muhabbeti cirkinlestiren sensin en bastan..
Ben eşinin tepkisini şöyle anladım.
Muhtemelen orada o saatte olacak sıkıntıyı biliyordu ve o yüzden eşine 10 da kalkmasını söyledi.
Konu sahibi de aradığında abartı tepki vermemiş aslında ben ne yapayım demiş.

Adam sizi alabilmek icin bir saat söylemiş siz de ağır sacmalamışsınız. Keyfinize göre oturuyorsanız nasıl gideceğinizi de hesaplamış olmanız lazımdı

Aradım Özür Diledim. Bi daha böyle bi laf edersen seni döver çeker giderim dedi. Çok sinirliyim çek git işine dedi. Bende nedir sendeki bu dövme merakı ya dedim

Ay sanki kadın seni aramayım da taksi mi çağırayım demiş gibi bir de haklı demişler

Yani esim beni sehir disindayken arayip evde bocek var, kapida kopek var, damda kedi var, ya da atiyorum camasir mskinesi calismiyor vs dese verecek cevabim olumsuz olur, ustune de seni aramayip metresimi mi arayayim derse kopeklere yem ederim onu, ne bicim laf o oyle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…