Beni arama

Aradım Özür Diledim. Bi daha böyle bi laf edersen seni döver çeker giderim dedi. Çok sinirliyim çek git işine dedi. Bende nedir sendeki bu dövme merakı ya dedim

Adam sinirli, sanki haklı çıkmak için ufak bir yer ariyosunuz. Ama ettiğiniz laf çok ağır. Benim eşim söylese bu lafi "dervisin fikri neyse zikri odur" der altında birşey ararım. Eşinizin aklına saçma sapan şeyler getiriyorsunuz.

Aradım Özür Diledim. Bi daha böyle bi laf edersen seni döver çeker giderim dedi. Çok sinirliyim çek git işine dedi. Bende nedir sendeki bu dövme merakı ya dedim
Tamam ama ben de olsam o laf karşısında sakinliğimi koruyamazdım.
Onda olan sizi dövme merakı degil.
Sizin ona karşı olan tutumunuzun çirkinliği.
Ev işlerine yetişemiyorum diyen kadına erkekler genelde 2.hanımı alayım mı diye pis pis epsiri yaparlar ama biz kadınlar bu lafı hazmedemeyip karşı çıkıyoruz degil mi ?
Yani hala dövme merakı felan filan..
Biliyorsunuz aslında, dememize pek gerek yok sanırım

Adam sizi düşünmese zamanında kalk demezdi. Durduk yere kızdırıp ondan sonrada seni döverim dedi diyorsunuz. Haketmişsiniz.

Tabi ki haksızsınız. Adam kilometrelerce öteden sizi nasıl kurtarabilir?
Son söylediğiniz söz de gereksiz alınganlık yani.

bazen acaba erkeklerin sabrini çok mu zorluyoruz diyorum

hatalı olan sizsiniz adam o saatte köpeklere ne yapabilir kaç saat uzaklikta üstelik size sinirli bir de bu yetmiyor gibi ağır cümlelerle eşinizi feci kışkırtmissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…