- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Fazla zeytinyaği zararli.....Aradım Özür Diledim. Bi daha böyle bi laf edersen seni döver çeker giderim dedi. Çok sinirliyim çek git işine dedi. Bende nedir sendeki bu dövme merakı ya dedim
Aradım Özür Diledim. Bi daha böyle bi laf edersen seni döver çeker giderim dedi. Çok sinirliyim çek git işine dedi. Bende nedir sendeki bu dövme merakı ya dedim
Tamam ama ben de olsam o laf karşısında sakinliğimi koruyamazdım.Aradım Özür Diledim. Bi daha böyle bi laf edersen seni döver çeker giderim dedi. Çok sinirliyim çek git işine dedi. Bende nedir sendeki bu dövme merakı ya dedim
Yaa bu cok iyi amaAdam haksiz, erkek adam Marsta olsa karisini evin önündeki kopekten korumali, koruyamiyorsa ben adamim demesin, karisinin dostu olmasina da ses etmesin. Hem kopekleri kovalayamiyor hem dostumu mu arayayim diyince sinirleniyor cık cık cik
Sen burda yabancıların yazdıklarını kaldıramıyorsun, adam senin dediğin lafı nasil kaldırsınDalga geçecek olanlar lütfen yazmayın .
İnanın kaldiramayacagim
Döver im mi demesi gerekiyorSen burda yabancıların yazdıklarını kaldıramıyorsun, adam senin dediğin lafı nasil kaldırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?