Beni arkadaşımla kıyasladı

Benim eşim de eskiden aramıyorsun diye yakınırdı. Bende iştesin meşgulsundur diye aramıyorum diyordum. Arada alınganlık yapardı öyle. Kendisi arardı hep, sonuçta ben evdeyim müsaitim çoğu zaman. Bi ara o da dert etti etrafından mı özendi nedir sizin eş gibi isyan etti. Bende iş yerinde hangi anlar müsait olduğunu kestiremiyorum falan desem de trip attı bende bozuntuya vermedim inadına arıcam falan demedim ama içten böyle düşündüm ertesi gün başladım aramaya
arıyordum ne yemek yapsam diye konuşuyorduk kapatıyordum 5 dk sonra tekrar arıyordum çayın yanına ne yapsam sence diye. İstediğini yap diyordu yok yok sen söyle ben karar veremedim diyordum. Yarım saat sonra tekrar arayıp iyiymiş ya böyle aramak hoşuma gitti sıkılıyordum evde konuşmayarak diyordum, nlmuş biliyo musun diye dedikodu anlatıyordum arada püff diye sesini duyuyordum sjdjsjdjdk zırt pırt arayıp özledim hadi çıkmadın mı daha işten gibi gibi aradım 1 hafta boyunca darladım ama hiç bozuntuya vermedim bu durumu. 1 kere arayınca hayatım işler yoğun arıcam ben seni dedi aha dedim trip atma fırsatı ben arıyorum sen müsait olmuyorsun diye saçma tripler attım en son pes etti hayatım ya ben müsait oldukça arıyordum ya öyle daha iyiydi ben aradıkça sorup anlatırsın anlatcaklarını dedi öyle el sıkıştık bezdirdim adamı 1 haftada

Eşinizin Ayşe'nin gittiğiniz yeri söylemesi kıyas gibi gelmedi bana. Buna çok takılmışsınız ama öyle rahatsız olunacak bir kıyas yok.

Bu arayıp sormama durumu sürekli oluyorsa, rahatsızlığını birde bu şekilde dile getirmiştir.

Arkadaşınızla otururken 3 kere aramak abartı olur ama baştan beri gün içinde aramanızı istiyor, bu durumda şikayet ediyorsa arayın sizde, eşimin böyle bir talebi olsa, gönlü olsun diye ararım, ne var bunda?

Ay bu ne ya sürekli onu mu arıcakmışsın
O zaman da offf darlama der
Gerçekten bu erkeklere iyilik yaramıyor
Ben bir arkadasımla buluşunca sürekli teliyle oynuyorsa valla buluşmam bi daha
Ne öyle ya buluşmasın o zaman benle
Benim zamanım kıymetli
Var böyle tipler
Görüşmeyi keserim yada mesafe koyarım bu tiplerle

Gerçekten iyi fikirmiş bunu deneyeceğim

kadın beraberken aramamış ki, eşi daha önce şahit olduğu durumu söylemiş.

kadın beraberken aramamış ki, eşi daha önce şahit olduğu durumu söylemiş.
E tamam konu sahibi haber vermiş zaten eşine
Daha ne istiyor kadından
Hiç sevmem böyle tipleri
Genelde kadınlar bu tiptir zır zır arar
Burda da adam böyle

E tamam konu sahibi haber vermiş zaten eşine
Daha ne istiyor kadından
Hiç sevmem böyle tipleri
Genelde kadınlar bu tiptir zır zır arar
Burda da adam böyle

herkesin sevgi-ilgi anlayışı farklı ama.
arandığında sevildiğini hissediyor olamaz mı ? erkek olması engel mi buna ?

Kıyaslamayı başlatan siz olmuşsunuz ama.
Eşinizin durumu biraz etki tepki sanki.

eşi/sevgilisi tarafından aranmak isteyen bir insanın çevresinde bunları görünce dikkatini çekmesi gayet normal.
bence bu kıyaslanma değil.
Öyle mi diyorsunuz. Bir de kendini geri çekti kavgadan sonra. Ama gün içerisinde 3-4 kere aradım. Dışarıya çıktığımda onu unuttuğumu hiç aramadığımı düşünüyor bu konudan yakınmıştı daha önce

iyi de adam sonradan böyle olmamış ki, en baştan bunu talep ediyormuş zaten.
dışarıdayken aramak bence saçma, arkadaşımla oturup muhabbet ederken aramam. ama şuraya gidiyorum arkadaşlarla oturucaz derim. bunda birşey yok bence.
eşiniz isterken onca zaman hiç aramadığınız için bence tavrı. artık tak etmiş demek.
günde 1 arayıp 1-2 mesaj atsanız bence yetermiş zamanında. hani illa uzun uzun yazmak değil öpücük emojisi ile yeter bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…