- 15 Ocak 2019
- 292
- 537
- 103
- Konu Sahibi Caffeamericano
-
Aslında Ayşe yanımda aramadı yarım saat içerisinde 3 defa aradığını da biliyorum dediEsiniz tuhaf gercekten genelde erkekler sık aranmasindan hoslanmaz.ayrica ayse yarim saatte 3 defa aradiysa hangi ara sizinle sohbet etti.
Yok artık ölü adamdan nasılsın rahatsız olabilirim.eşim öldü dememişmiydin ya?
hepten mi karıştırdım
Hayır
Konum bile yok.başka bir üye ile karıştırdınıx
Gerçekten iyi fikirmiş bunu deneyeceğimBenim eşim de eskiden aramıyorsun diye yakınırdı. Bende iştesin meşgulsundur diye aramıyorum diyordum. Arada alınganlık yapardı öyle. Kendisi arardı hep, sonuçta ben evdeyim müsaitim çoğu zaman. Bi ara o da dert etti etrafından mı özendi nedir sizin eş gibi isyan etti. Bende iş yerinde hangi anlar müsait olduğunu kestiremiyorum falan desem de trip attı bende bozuntuya vermedim inadına arıcam falan demedim ama içten böyle düşündüm ertesi gün başladım aramaya
arıyordum ne yemek yapsam diye konuşuyorduk kapatıyordum 5 dk sonra tekrar arıyordum çayın yanına ne yapsam sence diye. İstediğini yap diyordu yok yok sen söyle ben karar veremedim diyordum. Yarım saat sonra tekrar arayıp iyiymiş ya böyle aramak hoşuma gitti sıkılıyordum evde konuşmayarak diyordum, nlmuş biliyo musun diye dedikodu anlatıyordum arada püff diye sesini duyuyordum sjdjsjdjdkzırt pırt arayıp özledim hadi çıkmadın mı daha işten gibi gibi aradım 1 hafta boyunca darladım ama hiç bozuntuya vermedim bu durumu. 1 kere arayınca hayatım işler yoğun arıcam ben seni dedi aha dedim trip atma fırsatı ben arıyorum sen müsait olmuyorsun diye saçma tripler attım en son pes etti hayatım ya ben müsait oldukça arıyordum ya öyle daha iyiydi ben aradıkça sorup anlatırsın anlatcaklarını dedi öyle el sıkıştık bezdirdim adamı 1 haftada
Öyle mi diyorsunuz yarın bi gün de Ayşe eşini daha çok seviyor ona ne yemekler hazırlıyor demesinKıyaslama değilde sizin aramadığınızdan şikayetçi bunu birde bu şekilde dile getirmiş
Ay bu ne ya sürekli onu mu arıcakmışsın
O zaman da offf darlama der
Gerçekten bu erkeklere iyilik yaramıyor
Ben bir arkadasımla buluşunca sürekli teliyle oynuyorsa valla buluşmam bi daha
Ne öyle ya buluşmasın o zaman benle
Benim zamanım kıymetli
Var böyle tipler
Görüşmeyi keserim yada mesafe koyarım bu tiplerle
Evet demek ki daha önceden buna dikkat edip kıyaslıyor iştekadın beraberken aramamış ki, eşi daha önce şahit olduğu durumu söylemiş.
E tamam konu sahibi haber vermiş zaten eşinekadın beraberken aramamış ki, eşi daha önce şahit olduğu durumu söylemiş.
Evet demek ki daha önceden buna dikkat edip kıyaslıyor işte
E tamam konu sahibi haber vermiş zaten eşine
Daha ne istiyor kadından
Hiç sevmem böyle tipleri
Genelde kadınlar bu tiptir zır zır arar
Burda da adam böyle
Kıyaslamayı başlatan siz olmuşsunuz ama.Herkese Merhaba.. sizlere eşimle aramda geçen bir olayı anlatacağım. Biz 2 yıllık evliyiz maalesef evliliğimizi tam oturtamadık henüz. Eşim hep baştan beri gün içinde onu aramadığımdan şikayetçidir. Dün işteyken bu konuyla alakasız 3-4 kere aradım akşam iş çıkışı arkadaşımla buluştum adı Ayşe olsun kendisi de Ayşenin eşi Ahmet ile çalışıyordu aynı saatlerde. Neyse ben Ayşeyle buluşcağımı mesajda söyledim işten çıktım dedim. Sonra Ayşey le beraber giderken Ayşenin eşi aradı ve Ayşe ona gideceğimiz yeri söyledi falan. Sonra aradan 1 saat geçtkten sonra eşim mesaj attı şuraya mı gittiniz nasıldı diye bende güzeldi sen nerden biliyosun oraya gittiğimizi dedim eşim söylemiyor da başkasının eşinden öğreniyorum dedi bende o kişi eşini aradı öğrendi sende arasaydın dedim. Ayşe eşini yarım saat içinde 3 kere aradı dedi bende gerçekten bunun hesabını mı yaptın dedim hesap yapmadım aradı işte falan diye üste çıktı gerçekten bu konudan tartışığımıza inanamıyorum şu an dedim. neyse tadımız kaçtı orada zaten. Şimdi böyle bu konudan dolayı kendini geri çekmiş durumda ve bende adım atmak istemiyorum Ayşenin de belki başka kötü huyları vardır bende de o yoktur ama şimdi her zaman benim aklıma gelecek bu Ayşe daha iyi bir eş ben değilim eşimi aramıyorum diye.. Ne biliyim umarım anlatabilmişimdir. Yorum yapan arkadaşlara teşekkürler
Öyle mi diyorsunuz. Bir de kendini geri çekti kavgadan sonra. Ama gün içerisinde 3-4 kere aradım. Dışarıya çıktığımda onu unuttuğumu hiç aramadığımı düşünüyor bu konudan yakınmıştı daha önceeşi/sevgilisi tarafından aranmak isteyen bir insanın çevresinde bunları görünce dikkatini çekmesi gayet normal.
bence bu kıyaslanma değil.
Hayır ben aslında ordan onun geleceğini biliyordumKıyaslamayı başlatan siz olmuşsunuz ama.
Eşinizin durumu biraz etki tepki sanki.
Öyle mi diyorsunuz. Bir de kendini geri çekti kavgadan sonra. Ama gün içerisinde 3-4 kere aradım. Dışarıya çıktığımda onu unuttuğumu hiç aramadığımı düşünüyor bu konudan yakınmıştı daha önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?