- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.997
- 248
- Konu Sahibi Caffeamericano
-
İnşallah birgün kavunlar karpuzlarda karışmazmor lar karışmış kusura bakmayın
Ajakaksksklslslsksks yorumları okudunuz mu o uygulamaların? Erkekler yuvamı yıktı bu uygulama diye ağlıyor şikayet ediyorlar uygulamalarıO kadar takip etmek istiyorsaniz birbrnizi takip appleri var onu indirin. Bana itici geldi tavri..
E iyide sürekli aranır mı
Bu ilgi değil takıntı
Normal değil
Zaten haber vermiş daha ne yapsın
İşi gücü yok heralde adamun
Bunlara takıyor
Konum bildirisi mi yapacak sürekli
Çocuk muyuz
Konu sahibi gayet aklı başında normal davranıyor eşi takıntılı biri bence
Eşiniz gun icinde aranmak istiyormuş. Bunu bekledigini dile getormiş. Kirıliyor demekki. E arayin siz de. Siz ilgi bekliyor olsanız eşiniz ilgi gostermekten hoslanmiyor olsa bosanin yazar herkes. Biraz empati yapın
Konuya bakarsan kk’daki kadınların hepsi aşırı bağımsız ve asla eşlerine nereye gittiklerini söylemezler. Tamam da bu iyi bir şey değil ki. Bu iletişim problemi bence. Nerede olduğunu haber vermeye üşeneceğin adamla neden evlisin diye sorarlar...onu kastetmedim.
gündüz vakti ne arama ne mesaj hiçbiri yok anladığım kadarıyla.
açıkçası ben de yoğun çalışıyorum ama iş arasında sevgilim "bi sesini duymak istedim, iyi misin, hadi görüşürüz" diye aradığında modum yükselir. yada kısa ama sevimli bir mesaj atınca.
ben de aynı şekilde ararım yada mesaj atarım arada.
adamın her dakika aranmayı kasettiğini sanmıyorum.
konum bildirisini de sürekli yapsın demiyorum. ama insan eşine "x'le y mekanına gidiyoruz, muhabbet bitince dönücem, öptüm" gibi basic bir mesaj atabilir. bunun ergenlikle alakası yok bence. hatta gayet karşı tarafa saygılı bir tutum olduğunu düşünüyorum.
bence konu sahibi bunu yapmak istemediği için eşinin talebini abartı buluyor.
Bir insan her akşam beraber olduğu eşini yarım saatte 3 kere arayıp konuşacak ne bulabilir ki. Eşi bunaliyordur bence. Ayrıca işe gidip çalışan insan zırt pırt aranmaz ki. Bu insan çalışmıyor mu hiçAslında Ayşe yanımda aramadı yarım saat içerisinde 3 defa aradığını da biliyorum dedi
Cidden akşamları konuşacak bir şey bulamamak bir bana mı tuhaf geliyor? Ülke gündemi almış başını gidiyor onu konuşursun, bi kitap okursun onu konuşursun, sevdiğin grup yeni albüm çıkarmıştır, vizyona yeni film girmiştir, enteresan bir bilgi edinmişsindir, konuşursun da konuşursun. Öğlen ne yediğimizi bile konuşuyoruz biz. Gerçekten konuşacak bir şey bulamamayı anlamıyorum ben, iletişim problemi gibi geliyor.Evli insanlardaki aradın aramadın muhabbetine hastayım, ayrı kaldığımız 8 saatte 4 defa ararsam akşam konuşacak ne bulacağız ki, biz zaruret dışında aramayız birbirimizi, bana da ona da gereksiz geliyor. Ama arkadaşımla takılacaksam ve yer belliyse gideceğim yeri söylerim, belli değilse eğer bir süre so ra o arasın sorsun ne yaptınız nereye oturdunuz diye. O ne öyle ayşe yarım saatte 3 defa aramış kocasını, marifet mi bu yani, o kadar sık arayacaksam arkadaşımla buluşmam, çünkü onunla vakit geçirmiş olmam bu durumda
Tabi ki konuşacak şey bulunur istedikten sonra ama sonuçta gün içinde olanlar da konuşulur. Biz birbirimizi yarım saat içinde üç defa arıyorsak, ortak karar verilmesi gereken ama bir araya gelemediğimiz bir durum vardır. Uani olağan üstü hal gerektirir bu, rutin hayat içinde anlamsız olur. Öbür türlüsü gereksizdir, tuvalete gidiyorum diye mi arayacak adam ya da kadın. Adam abartmış, evet arkadaşının yanındayken değilmiş onu sonradan okudum ama dışarı çıkınca beni unutuyorsun demesi de çok saçma, dışarı çıkıyorsam ya işim vardır ya arkadaşımlayımdır, neden ara verip kocamı arayayım ki.Cidden akşamları konuşacak bir şey bulamamak bir bana mı tuhaf geliyor? Ülke gündemi almış başını gidiyor onu konuşursun, bi kitap okursun onu konuşursun, sevdiğin grup yeni albüm çıkarmıştır, vizyona yeni film girmiştir, enteresan bir bilgi edinmişsindir, konuşursun da konuşursun. Öğlen ne yediğimizi bile konuşuyoruz biz. Gerçekten konuşacak bir şey bulamamayı anlamıyorum ben, iletişim problemi gibi geliyor.
Ek olarak ayşe kocasını arkadaşının yanındayken yarım saatte üç kez aramamış. Günün birinde bir yarım saat içinde üç kez aramış. Kocasına danışacağı ya da haber vermesi gereken bir şey vardı belki, bilemeyiz.
Ben kendimde erkek kafası olduğunu düşünürüm asıl, hatta burda erkek üye diye şikayet edilmişliğim bile var.Tabi ki konuşacak şey bulunur istedikten sonra ama sonuçta gün içinde olanlar da konuşulur. Biz birbirimizi yarım saat içinde üç defa arıyorsak, ortak karar verilmesi gereken ama bir araya gelemediğimiz bir durum vardır. Uani olağan üstü hal gerektirir bu, rutin hayat içinde anlamsız olur. Öbür türlüsü gereksizdir, tuvalete gidiyorum diye mi arayacak adam ya da kadın. Adam abartmış, evet arkadaşının yanındayken değilmiş onu sonradan okudum ama dışarı çıkınca beni unutuyorsun demesi de çok saçma, dışarı çıkıyorsam ya işim vardır ya arkadaşımlayımdır, neden ara verip kocamı arayayım ki.
Bende biraz erkek kafası var galiba, böyle tripler ya da durumlar çok yapış yapış geliyor. Konu sahibinin eşi de kendisine göre fazla ilgi meraklısı gibi.
İşte şehir farkı bile arama sıklığını sebebini değiştirebiliyor demek ki, biz küçük bir şehirdeyiz, evden çıksak gidebileceğimiz cadde sokak bellidir. O yüzden kimsenin aklı kimsede kalmaz.Ben kendimde erkek kafası olduğunu düşünürüm asıl, hatta burda erkek üye diye şikayet edilmişliğim bile var.
Ama konu iletişim bence. Evet dışarı çıkınca evli iki insanın birbirine haber vermesi gerektiğini düşünüyorum. Bu hesap vermek değil, dünyanın binbir türlü hali var, büyük şehirlerde yaşıyoruz birbirimizin nerede olduğunu bilmeliyiz. Bir mekana girince “x mekandayım” demek ya da mekan değiştirince “x’ten kalktık y’ye geçiyoruz” demek veyahut bindiğin taksinin plakasını vermek bana anormal gelmiyor. Aksine güvenli olan bu bence. Allahın kocaman izmirinde ben kocama karşıyakadayım desem, kafama esse güzelbahçeye gitsem orda başıma bir iş gelse adam nasıl bulacak beni? İletişim önemli. Hatta iletişim evliliğin temeli.
Özenmiş gibi yapılsın değil de özenilsin istiyor bence. Böyle küçük isteklerin dahi karşılanmadığı evliliklerin uzun yıllar sevgiyle yürüyeceğine inanmıyorum ben açıkçasıİşte şehir farkı bile arama sıklığını sebebini değiştirebiliyor demek ki, biz küçük bir şehirdeyiz, evden çıksak gidebileceğimiz cadde sokak bellidir. O yüzden kimsenin aklı kimsede kalmaz.
Konu sahibi de eşine çıktığını söylemiş hatası gideceği yeri söylememiş olmak, aslında benim gibi küçük yerlerde yaşayan insanlar için önemsiz bir ayrıntı. Adamın tribine bahane bu bence, özünde sürekli aransın özlenmiş gibi yapılsın istiyor gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?