- 25 Mart 2019
- 167
- 235
- 18
- 33
- Konu Sahibi b1ranneb1res
-
Kilonuz fiziğiniz nasıl peki?
O boya 70 kilo balık etli olmaz bence baya baya manken ölçüsü olur.Ben 1.56 boya 65im balık et benimkiBoyum 1,86
Kilom 70
Kilolu değilim ama balık etliyim
Bence boyunuza kilonuz çok iyi.Boyum 1,86
Kilom 70
Maşallahh ne boy varmış diyesim geldiBoyum 1,86
Kilom 70
Belki kendi çıkartmak istiyordur diyecektim ama onu da yapmıyormuş ilginç.Ne o öyle ya tecavüze uğrar gibi sadece altı çıkarttırıp üstü soydurmamakKocana açıkça sor bence.
Lisede 4 sene voleybol oynadım :)Maşallahh ne boy varmış diyesim geldi
Yani adam soyuyormuş işte ha yatakta ha ayakta.Kendince fantezi üretmiş demek.Ya hiç soymayaydı?Oda yatağa girdiğinde pijamamı veya işte artık üstümde ne varsa o çıkarıyor zaten ama bunu neden yatağa girmeden asla yapmıyor. Ne bilim ayakta dururken de yapabilirsin yani bunu, öyle beraber çıkarıp da girebiliriz yatağa. Neden illa giyinik olucam yatakta çıkartıcaksın ?
Bunu sordum bir iki kere ama sürekli cevaplar değişiyor laf çeviriyorcevaplardan tatmin olmuyorum, ve bu huyundan da kolay kolay vazgeçmiyor. Daha doğrusu son 1 aydır falan yani...
Bence boyunuza kilonuz çok iyi.
Zaten eşinizde beğendiğini söylemiş.
Acaba fantezi gibi bir şey mi onun için.
En iyisi bunu onunla paylaşıp sormanız.
Başka türlü neden olduğunu bilemezsiniz açık açık sorun ilişkide iletişim çok önemli.
Yani adam soyuyormuş işte ha yatakta ha ayakta.Kendince fantezi üretmiş demek.Ya hiç soymayaydı?
Südyeni hiç mi çıkarmıyor hep üstünde mi yani?Eğer öyleyse direkt sorardım ben.Memelerimi mi beğenmiyorsun sen diye.Böyle bir fantazi hiç duymadım açıkçası. Ama bir erkek kadınını şöyle tüm endamı ile görmek istemezmi, yada bundan sıkılır mı ?
Birde südyeni neden çıkarttırmıyor o zaman ? Buda mı fantazi ?
Südyeni hiç mi çıkarmıyor hep üstünde mi yani?Eğer öyleyse direkt sorardım ben.Memelerimi mi beğenmiyorsun sen diye.
Allah Allah çok tuhaf gerçekten.İlk sefer de hiç çıkarmıyor, boşalan kadar. Ondan sonra biraz dinlendikten sonra Ikinci birleşmeye başlamadan çıkarıyor. Ama geçen gün hiç sesimi çıkarmadım, tam ikinciye başlayacaktık çıkarmak istedi, istersen kalsın dedim. Yok yok çıkar dedi. Kafam yine karıştı, ilk sefer ikinci sefer ne fark var yani. Neden orda öyle burda böyle ?
İlk sefer de hiç çıkarmıyor, boşalan kadar. Ondan sonra biraz dinlendikten sonra Ikinci birleşmeye başlamadan çıkarıyor. Ama geçen gün hiç sesimi çıkarmadım, tam ikinciye başlayacaktık çıkarmak istedi, istersen kalsın dedim. Yok yok çıkar dedi. Kafam yine karıştı, ilk sefer ikinci sefer ne fark var yani. Neden orda öyle burda böyle ?
Çok kafaya takıyorsunuz burda cinselliğe giremeyen tam anlamıyla tatmin olmayan o kadar çok kadın var ki demek ki sutyenlı daha seksi buluyor çıplak kadın görmek o gizemi bozuyordur keyfine bak derim hiçte soğuk davranma ne olacakki ufak şeylerden canınızı sıkıyorsunuz.İlk sefer de hiç çıkarmıyor, boşalan kadar. Ondan sonra biraz dinlendikten sonra Ikinci birleşmeye başlamadan çıkarıyor. Ama geçen gün hiç sesimi çıkarmadım, tam ikinciye başlayacaktık çıkarmak istedi, istersen kalsın dedim. Yok yok çıkar dedi. Kafam yine karıştı, ilk sefer ikinci sefer ne fark var yani. Neden orda öyle burda böyle ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?