- 30 Mart 2019
- 464
- 512
- 18
- Konu Sahibi b1ranneb1res
-
Gerçekten böyle hoşuna gidiyordur dönem dönem başka şeyleri seçebilirizSormakta bir şey yok tabiki sordum da bunu ama doğruyu söylediğini ne derece kestirebilirsinizki. Böyle hoşuma gidiyor diyor. Ama ikinci seferde niye çıkarıyorsun o zaman...
Cevap veremiyorum demissiniz eşiniz belli ki sizi önemseyen biri yoksa her erkek o hafif sogumayi uzak durmayı önemsemez üstelik sormuş soylemenizi gerekirdi. Ayrıca evliliginizin ilk zamanları da bunu yapıyormuş bu bana daha çok dini temelli geldi açıkçası ama tabi kendisinin yapmayıp sadece size yapıyor olması biraz bu fikrimi çökertiyor. Benim eşim de zaman zaman yapar hatta üşüme falan der . Benim de fiziğin gayet düzgün boyum uzun fazla kilom hiç yok ama yine de internette acaba bu neden olur diye arastirmayin herkesin düşüncesi yetiştirilme şekli farklı bunun cevabı kesinlikle eşinizde oturun konuşun sizi nasıl etkilediğini anlatın
Cnm sıkıntı etme kendine erkek kismin haycani meraki sever soyunma yataga öyle gir rahatsiz olacagin seyleri cikar ama istedigi gibi giyin eger cani isterse kendi cikarir senin uzerinden benim esimde der fazla soyunma diye ilk aylari oyle dedi dedim demekki boylesi daha iyi soyunmadım aksine degisik seyler giyip yataga girdim kendi soyundursun diye onun icin sıkıntı yapma cani isterse kendi soyundurur .. bu arada sudyenin demirinin ne kadar kotu ettiğini bende biliyorum seni anliyorum☺ elinden geldikçe yatakta ciplak olma esin istesin zamnla asarsizin .ben astim cnm insAllah sende asarsin bu sorunu
Bence bu durumu kesinlikle eşinizle konuşun kendiniz neden acaba diye bulabileceğiniz bir şey değil . İnşallah kafaniza taktığınız gibi bişey çıkmaz altındanDini temelli değil bunu biliyorum farkındayım yani, ki öyle olsa bile dinimizde eşler arasında orasını görme şurasını elleme buradan öpme gibi bir yasak günah yokki, eşim dini bilgisi yüksek biridir zaten. Yetiştirme şekli ile de alakası yok kesinlikle öyle olsa bu zamana kadar neden yapmadı. Ve şunu da belirtim evliliğimizin İlk zamanları ister istemez utanma çekinme tereddüt oluyordu ikimizin de. Evlilikte önce cinsellik yaşamadık ilk deneyim birbirimiz ileydi. Yani hemen üstümüzü çıkarıp çırılçıplak birbirimizin karşısında duramıyorduk ama bunu 1 ay kadar kısa bir süre de aştık. Daha sonra tamamen rahattık ikimizde limit falan yoktu, ama şuanda böyle enteresan bir durum var anlayamadığım
Kilo fazlam var, kilo alıp vermeye bağlı çatlak ve selülitim var. Kendim takılmam, karşımdaki takılır ve bu yüzden bana kendimi kötü hissettirmeye çalışırsa "öptüm kib bye" der giderim. Hatta ilişki sonrası gayet de birbirimizin yanında evde çıplak gezmeyi severim. Sonuçta karşımdakinin de fiziksel kusurları var, benim de var. Dediğiniz doğru, herkes önce kendini sevecek. Ben hep diyorum valla "malzeme bu napayım".
Konu sahibi, gerçekten ilginç geldi durumunuz bana. Yani hiç çıkartmasa tamam tahmin yürütürüm, dedikleri gibi erken boşalsa yine tahmin yürütürüm ama şu durumda aklıma bir şey gelmedi
Hayır bir de göğüs bölgesi önsevişmede aktif kullanılan bir bölge normalde. Sizin öyle bir talebiniz olmuyor mu sütyen çıkartmak dışında, onu da mı reddediyor? Yani acaba komple göğüs bölgesine karşı bir şeyi mi var?
İlk başlarda ne gibi sorun oldu vücudunuzu tanıma konusunda2 yıldır evliyiz, evlendiğimizden beri böyle değiliz, evliliğimizin ilk haftalarında vücutlarımızı tanıyana kadar bazı problemler yaşamıştık ama şükür ki hepsini aştık. Çok iyi bir cinsel hayatımız var ten uyumumuzda iyi. Ama dediğim gibi son zamanlarda böyle bir olay çıktı başıma.
Erken boşalma problemi yok, ben hemen hemen her cinsellikte orgazmı yaşarım. Beni düşünür önce beni tatmin eder sonra kendi boşalır, kendini tutuyor ayarlayabiliyor. Dediğiniz mantıklı, eğer boşalma problemi olsa bende bu yüzden böyle davrandığını düşünürdüm. Ama durum bu işte
İlk başlarda ne gibi sorun oldu vücudunuzu tanıma konusunda
Doğal süreçler. İngilterede yaşasak belki abes olurdu ama çoğumuzun ilk deneyimi eşi oluyor bende geçtim o süreçtenÇok ciddi bir problem yaşamadık vücudumuzu tanıma çekingenliği atma, ve birbirimize karşı tamamen rahat olmak ve isteklerimizi belirtmek olarak alışma süreci diyelim. Tüm bunlar hallolduktan sonra yaklaşık ilk cinsel deneyim başladıktan 1 ay sonra falan orgazm olmaya başladım ben.
Sizce bir sorun varmı ?
İlk sefer de hiç çıkarmıyor, boşalan kadar. Ondan sonra biraz dinlendikten sonra Ikinci birleşmeye başlamadan çıkarıyor. Ama geçen gün hiç sesimi çıkarmadım, tam ikinciye başlayacaktık çıkarmak istedi, istersen kalsın dedim. Yok yok çıkar dedi. Kafam yine karıştı, ilk sefer ikinci sefer ne fark var yani. Neden orda öyle burda böyle ?
Ya bu söylediğiniz çok ilginç geldi bana.
İnsan gerçekten beğenmediği kadınla ikinci birleşmeye gerek duymaz bence.
Birinci ihtiyacını karşılar ikinci ekstra zevktir ki..
Acaba dedim ikinci birleşme için farklı bir heyecan olarak mı saklıyor göğüslerinizi.
Bu forumda da tatmin edici bir cevap alamayınca bugün eşimle konuştum bildiğiniz açık açık sordum. Alacağım hertürlü cevabı göze alarak topladım cesaretimi ve konuştum. Evin içinde konuyu dağıtmaya çalıştı sürekli ama peşini bırakmadım, kaçmamadı daha:)
Şöyle söyleyeyim en yakın cevabı siz vermişsiniz. Neden üstümü çıkartmama izin vermediğini sordum. Gizem heyecan kattığını söyledi, yani mesela beni yarı çıplakken yada havluyla falan değilde, dar bir t-shirt le altımda da yine dar bir tayt ile vücut hatlarım ortaya çıkınca yada derin yırtmaçlı ve dekolteli bir gecelik ile daha çekici buluyormuş. Vücudunu zaten biliyorum bunlar renk heyecan farklılık katıyor diyor.
Tamam da yataktağa girip nevresimi üstüme kadar çekmeden niye çıkarmıyorsun üstümü dedim. 'Senin vücudunu görmüyorum ama üzerindekileri soyuyorum bunu hissedip yaşıyorum çok daha tutku dolu oluyor' diyor.
Açıkçası bu cevapları beni tatmin etti. Südyen olayını sordum onada şöyle dedi, göğüslerini bir arada derli toplu tutuluyor ya sağa sola yayılmıyor böyle daha güzel oluyor ve yine bir gizem katıyor ve sürekli südyen değiştiriyorsun farklılık oluyor dedi. Ikinci sefer yaparken de çıkarttırmasının sebebi yoruluyormuş ve tekrardan hazır olabilmesi için biraz daha tahrik olması gerekiyormuş artık gizeme gerek kalmıyor çünkü ilk seferden sonra artık hep zevk için yapıyoruz diyor, o yüzden tahrik ve arzu olabildiğince yüksek olmalıymış.
Eee bunları bu zaman kadar niye söylemedin ben kaç zamandır neler çekiyorum, aklıma neler geldi beğenmediğini bile düşünmeye başladım dedim.
Ya ne bileyim işte çekindim belki sapıklık gibi düşünürsün diye korktum abuk sabuk saçmaladiğımı düşünürsün istediklerimi yapmazsın diye korktum dedi. Mesele südyenin demiri canını yakıyor biliyorum ama ben daha fazla gizem heyecan katmak için böyle birşey deseydim sana yapmazdın, sen oyun oynayacaksın diye ben burda acımı çekeyim diyebilirdin dedi.
Bu kısımda sinirlendim biraz, Zevk gizem heyecan duymayı benim acı çekmeme tercih ettin o zaman öyle mi dedim. Hayır canım Baksana kaç gündür demirsiz lastikli südyen alıyorum siparişleri veriyorum, senin acı çekmeni niye isteyeyim, böyle bir çözüm buldum kendi kendime dedi.
Buda doğru iki günde bir eve kargo ile südyen geliyor renkli renkli vallah bıktım
Hanımlar sizce mantıklı mı söyledikleri ?
Bence çok mantıklı ve bence çokta şanslısınız,anlattığınıza göre eşiniz her alanda baya iyiBu forumda da tatmin edici bir cevap alamayınca bugün eşimle konuştum bildiğiniz açık açık sordum. Alacağım hertürlü cevabı göze alarak topladım cesaretimi ve konuştum. Evin içinde konuyu dağıtmaya çalıştı sürekli ama peşini bırakmadım, kaçmamadı daha:)
Şöyle söyleyeyim en yakın cevabı siz vermişsiniz. Neden üstümü çıkartmama izin vermediğini sordum. Gizem heyecan kattığını söyledi, yani mesela beni yarı çıplakken yada havluyla falan değilde, dar bir t-shirt le altımda da yine dar bir tayt ile vücut hatlarım ortaya çıkınca yada derin yırtmaçlı ve dekolteli bir gecelik ile daha çekici buluyormuş. Vücudunu zaten biliyorum bunlar renk heyecan farklılık katıyor diyor.
Tamam da yataktağa girip nevresimi üstüme kadar çekmeden niye çıkarmıyorsun üstümü dedim. 'Senin vücudunu görmüyorum ama üzerindekileri soyuyorum bunu hissedip yaşıyorum çok daha tutku dolu oluyor' diyor.
Açıkçası bu cevapları beni tatmin etti. Südyen olayını sordum onada şöyle dedi, göğüslerini bir arada derli toplu tutuluyor ya sağa sola yayılmıyor böyle daha güzel oluyor ve yine bir gizem katıyor ve sürekli südyen değiştiriyorsun farklılık oluyor dedi. Ikinci sefer yaparken de çıkarttırmasının sebebi yoruluyormuş ve tekrardan hazır olabilmesi için biraz daha tahrik olması gerekiyormuş artık gizeme gerek kalmıyor çünkü ilk seferden sonra artık hep zevk için yapıyoruz diyor, o yüzden tahrik ve arzu olabildiğince yüksek olmalıymış.
Eee bunları bu zaman kadar niye söylemedin ben kaç zamandır neler çekiyorum, aklıma neler geldi beğenmediğini bile düşünmeye başladım dedim.
Ya ne bileyim işte çekindim belki sapıklık gibi düşünürsün diye korktum abuk sabuk saçmaladiğımı düşünürsün istediklerimi yapmazsın diye korktum dedi. Mesele südyenin demiri canını yakıyor biliyorum ama ben daha fazla gizem heyecan katmak için böyle birşey deseydim sana yapmazdın, sen oyun oynayacaksın diye ben burda acımı çekeyim diyebilirdin dedi.
Bu kısımda sinirlendim biraz, Zevk gizem heyecan duymayı benim acı çekmeme tercih ettin o zaman öyle mi dedim. Hayır canım Baksana kaç gündür demirsiz lastikli südyen alıyorum siparişleri veriyorum, senin acı çekmeni niye isteyeyim, böyle bir çözüm buldum kendi kendime dedi.
Buda doğru iki günde bir eve kargo ile südyen geliyor renkli renkli vallah bıktım
Hanımlar sizce mantıklı mı söyledikleri ?
Bence çok mantıklı ve bence çokta şanslısınız,anlattığınıza göre eşiniz her alanda baya iyi
Genel olarak konuştum,tabii anlattıklarınızdan yola çıkarak :)Yorumunuz için teşekkür ederim de, her alanda iyi derken ne demek istediğiniz onu anlamadım...
Genel olarak konuştum,tabii anlattıklarınızdan yola çıkarak :)
Hepsi:) diyorum ya genel, özellikle bu platformda birçok konu okudum,isteksizlikler ve anlayışsızlıklar üzerine. Bu yüzden belirtmek istedim sizeYani genelde erken cinsellik anlamında mı yoksa hayat davranış tavır anlamında mı onu merak ettim :)
Hepsi:) diyorum ya genel, özellikle bu platformda birçok konu okudum,isteksizlikler ve anlayışsızlıklar üzerine. Bu yüzden belirtmek istedim size
Tabii her gülün dikeni olduğu gibi,herkesin de bir olumsuz özelliği var. Allah kötü gün göstermesin sizlereHmm anladım tekrardan teşekkür ediyorum yorumunuz için, vallahi Allah'a şükür eşimle bir problemimiz yok geçinip gidiyoruz çok şükür. Biraz rahatına düşkün beyefendi o yüzden böyle sıkıntıları varmış işte cinsellik anlamında. Ama kötü tarafları da yok değil mesela beni hap kullanmaya mecbur bırakıyor e malum bunlar da hormonları bozuyor kullanmak istemiyorum beyefendi de kondom kullanmak istemiyor nefret ediyor yani o derece, geri çekilmeyi de birkaç kere denedik ama 5 seferin dördünde çekemedi, Bu konuda da tartışmıştık gerçekten sorumsuz davrandı az daha ebeveyn oluyorduk :)
Teşekkür ediyorum da yanlış anlamayın yorumlarınızdan sanki bizi uzun süredir tanıyor musunuz gibi bir hissiyata kapıldım :)) ilişkimizi takdir ettiniz zannedersem :))Tabii her gülün dikeni olduğu gibi,herkesin de bir olumsuz özelliği var. Allah kötü gün göstermesin sizlere
Kesinlikle evet :)Teşekkür ediyorum da yanlış anlamayın yorumlarınızdan sanki bizi uzun süredir tanıyor musunuz gibi bir hissiyata kapıldım :)) ilişkimizi takdir ettiniz zannedersem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?