Bu forumda da tatmin edici bir cevap alamayınca bugün eşimle konuştum bildiğiniz açık açık sordum. Alacağım hertürlü cevabı göze alarak topladım cesaretimi ve konuştum. Evin içinde konuyu dağıtmaya çalıştı sürekli ama peşini bırakmadım, kaçmamadı daha:)
Şöyle söyleyeyim en yakın cevabı siz vermişsiniz. Neden üstümü çıkartmama izin vermediğini sordum. Gizem heyecan kattığını söyledi, yani mesela beni yarı çıplakken yada havluyla falan değilde, dar bir t-shirt le altımda da yine dar bir tayt ile vücut hatlarım ortaya çıkınca yada derin yırtmaçlı ve dekolteli bir gecelik ile daha çekici buluyormuş. Vücudunu zaten biliyorum bunlar renk heyecan farklılık katıyor diyor.
Tamam da yataktağa girip nevresimi üstüme kadar çekmeden niye çıkarmıyorsun üstümü dedim. 'Senin vücudunu görmüyorum ama üzerindekileri soyuyorum bunu hissedip yaşıyorum çok daha tutku dolu oluyor' diyor.
Açıkçası bu cevapları beni tatmin etti. Südyen olayını sordum onada şöyle dedi, göğüslerini bir arada derli toplu tutuluyor ya sağa sola yayılmıyor böyle daha güzel oluyor ve yine bir gizem katıyor ve sürekli südyen değiştiriyorsun farklılık oluyor dedi. Ikinci sefer yaparken de çıkarttırmasının sebebi yoruluyormuş ve tekrardan hazır olabilmesi için biraz daha tahrik olması gerekiyormuş artık gizeme gerek kalmıyor çünkü ilk seferden sonra artık hep zevk için yapıyoruz diyor, o yüzden tahrik ve arzu olabildiğince yüksek olmalıymış.
Eee bunları bu zaman kadar niye söylemedin ben kaç zamandır neler çekiyorum, aklıma neler geldi beğenmediğini bile düşünmeye başladım dedim.
Ya ne bileyim işte çekindim belki sapıklık gibi düşünürsün diye korktum abuk sabuk saçmaladiğımı düşünürsün istediklerimi yapmazsın diye korktum dedi. Mesele südyenin demiri canını yakıyor biliyorum ama ben daha fazla gizem heyecan katmak için böyle birşey deseydim sana yapmazdın, sen oyun oynayacaksın diye ben burda acımı çekeyim diyebilirdin dedi.
Bu kısımda sinirlendim biraz, Zevk gizem heyecan duymayı benim acı çekmeme tercih ettin o zaman öyle mi dedim. Hayır canım Baksana kaç gündür demirsiz lastikli südyen alıyorum siparişleri veriyorum, senin acı çekmeni niye isteyeyim, böyle bir çözüm buldum kendi kendime dedi.
Buda doğru iki günde bir eve kargo ile südyen geliyor renkli renkli vallah bıktım
Hanımlar sizce mantıklı mı söyledikleri ?