• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğimse beni beğenmez hali

yorumlayamıyorum ki, 7.ev chiron mesela ve başakta başlıyor. eş tipi tahmiini başak-ikizler etkili çıkıyor. ama nasıl biri mesela işte görünüş burcu meslek vs bulamıyorum. hani bunları biliyorum okuyup araştırıyorum ama birleştiremiyorum çünkü böyle kulaktan dolma şeylerle yorumlanabilecek bir şey değil doğum hartası. profesyonel yardım almak istedim alan arkadaşlarım huzursuz olduklarını söyledi duydukları şeyler karşısında.
Bende aldım ama pek huzursuz olmadım yani kötü şeyler söyleyince aklınıza kafanıza takıyorsunuz ama bunun bir kesinliği olmadığını kabul ettiğiniz de huzursuz etmiyor sizi

Bende aldım ama pek huzursuz olmadım yani kötü şeyler söyleyince aklınıza kafanıza takıyorsunuz ama bunun bir kesinliği olmadığını kabul ettiğiniz de huzursuz etmiyor sizi
kimden aldınız? neler söyledi

Valla arkadaşım yürüyüş bile kısmete kapalı vs. Tam yarım saat konuştu. En son annen seni kendine mi saklıyor deyince de valla biraz kendini toparla sabrediyorum yeter demek zorunda kaldım. Bizim millet boş konuşmayı çok seviyor. Hadlerini bildirmek lazım.

Bende sizle aynı durumdayım ama ne yapayım üç günlük dünya evlenemiyorum diye ne erkekleri ne kendimi suclayamam keyfime bakiyorum. İsimle sevdiklerimle vakit geçiriyorum. Evlenmeyi istiyorum ama nasip kısmet diyorum doğru zamanda onun beni bulacağına inanıyorum. Bence sizde takmayın en güzel yillarinizi evlenemiyorum diye heba etmeyin bu tarz şeyleri dusunmeyin

Kötü bir görüntü çünkü, yani bu dudak şişiren doktorlar hiç mi yaptıklarına bakmıyor arı sokmuş gibi duruyor:110:Yanaklara da bir şeyler yaptırınca kızçeler şişme topa dönüyor. Şöyle bir görüntüyü yaratan doktorun da, para verip yaptıran kızçenin de, sosyal medyadan ordan burdan bakıp salya akıtan insanların da aklı melekelerinden şüphe ediyorum:bicak:
yani ben de açıklık eskortluk filan tamamen bir yana da nasıl bir zevk anlayamıyorum bu arkdaşlardaki..ve doktorların sırf para için bu işlemleri yapmasını da korkunç buluyorum, bana kalırsa yapılmamalı. avrupada kolay kolay yapmazlar mesela biz bu konularda ABD gibiyiz.

ama yasal mı yasal...e kime ne kardeşim?
bu kadınları mı beğeniyorlar. beğenen beğensin.

bence konu sahibinin derdi şu; kafasında doktor mühendis vs. iyi eğitimli, iyi statülü, kendine göre kriterlerini karşılayan erkeklere layık görüyor kendini...onların kendisiyle aynı "kalitede" olmadığını düşündüğü kadınlardan hoşlanması ve/veya "öyle" kadınlara ilgi göstermesi zoruna gidiyor.

yani ben de açıklık eskortluk filan tamamen bir yana da nasıl bir zevk anlayamıyorum bu arkdaşlardaki..ve doktorların sırf para için bu işlemleri yapmasını da korkunç buluyorum, bana kalırsa yapılmamalı. avrupada kolay kolay yapmazlar mesela biz bu konularda ABD gibiyiz.

ama yasal mı yasal...e kime ne kardeşim?
bu kadınları mı beğeniyorlar. beğenen beğensin.

bence konu sahibinin derdi şu; kafasında doktor mühendis vs. iyi eğitimli, iyi statülü, kendine göre kriterlerini karşılayan erkeklere layık görüyor kendini...onların kendisiyle aynı "kalitede" olmadığını düşündüğü kadınlardan hoşlanması ve/veya "öyle" kadınlara ilgi göstermesi zoruna gidiyor.
meslek baskılayarak neden yazdınız anlamadım? daha kaç kere bunu yazacağım bilmiyorum ama konu şu meslekten bu statüden olsun değil.
son cümelerinizde neyi tam olarak ima ediyorsunuz? açar mısınız? amacım kadın düşmanlığı vs. asla değil.

Son düzenleme:
Bende sizle aynı durumdayım ama ne yapayım üç günlük dünya evlenemiyorum diye ne erkekleri ne kendimi suclayamam keyfime bakiyorum. İsimle sevdiklerimle vakit geçiriyorum. Evlenmeyi istiyorum ama nasip kısmet diyorum doğru zamanda onun beni bulacağına inanıyorum. Bence sizde takmayın en güzel yillarinizi evlenemiyorum diye heba etmeyin bu tarz şeyleri dusunmeyin
burada bazı arkadaşlar kendimi suçlamam gerekiyor gibi mesaj yazmış hatta biri zoruna gidiyor yazmış,aksine ben kendimi suçlamıyorum. siz de asla bu kelimeyi kendinizle yanyana bile kullanmayın problem biz değiliz, ne istediğini kimi istediğini bilen kadın olmak yalnızlık getiriyor sanırım. sıradan tiplerle yani sırf bizi beğenen birilerini beğenemedik diye burnumuz havada değiliz.

burada bazı arkadaşlar kendimi suçlamam gerekiyor gibi mesaj yazmış hatta biri zoruna gidiyor yazmış,aksine ben kendimi suçlamıyorum. siz de asla bu kelimeyi kendinizle yanyana bile kullanmayın problem biz değiliz, ne istediğini kimi istediğini bilen kadın olmak yalnızlık getiriyor sanırım. sıradan tiplerle yani sırf bizi beğenen birilerini beğenemedik diye burnumuz havada değiliz.
Çok haklısınız kimseyi begenmek zorunda değilsiniz gönlünüze ve ruhunuza göre biri olmalı

Back
X