beni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğimse beni beğenmez hali

Bütün genellemeler gibi bu da yanlış. Sevgilim benden yaşça küçük. Kendisi doğal salaş giyim seviyor (normalde de tarzım o) ama ben onu neredeyse giyinmemiş şekildeyken tanışıp tavladım.
Bu tip konular hiç şaşmıyor. Öyle bir enerji veriyorsunuz ki konunuzda bile gerçek hayatta verdiğiniz enerjiyi tahmin etmek zor olmuyor.
Haklısın valla.hayatta hiçbir kuralı olmayan tek mesele budur heralde.hem hiçbir kuralı yok hem de elden birşey gelmiyor.tamamen şansa ya da dini inanca göre kısmete kalmış bir mesele.ben de eskiden açık giyinip, makyaj falan yapınca sevgili bulunacağını sanıyordum.bütün sevgililerimi de en sünepe halimle buldum.hiçbir şeye bakmıyor valla.

buna katılıyorum, bu tavsiyeler eski dönemler için geçerliydi ancak günümüzde hayır.
Allah aşkına kim sosyal hayatta gördüğü biriyle tanışmaya çalışıyor ki artık, erkekler de sosyal medyadan yürümeye alışmışlar zaten reel hayatta ne yapıcaklarını bilemiyorlar bile.
Maalesef ya. Yüzyüze tanışmak gibisi yok.hiçbir yerini tutmuyor. Önce o tatlı enerjiyle başlamak var.bir de tanımadığı etmediği yüzünü bile görmediği biriyle görüşmek var. Haaa tabi mesajlardan kaliteli biri olduğuna kanaat getirirsen.

Ben sana bir tavsiye vereyim o zaman. Sevgili değil bence öncelikle iyi bir erkek arkadaş bul. Normal arkadaş. Anladığım kadarıyla tecrüben eksik senin. Yani bir erkeğin ne istediğini bilmen lazım. Bunu da sana bir erkek anlatabilir. Ya da erkeklerin fazla olduğu ortama girip iyi gözlem yapman lazım. Başka bir öneri daha vereyim, bunları yapamıyorsan erkek bir da danışmana git. Biz burada ne yazarsak kadın bakış açısı ile yaziyoruz çünkü.

Sorun sizde diyorum, nasıl düzelteceğinizi bilmiyorum sadece. Keskin yorum yaptım çünkü böyle düşünen insanlar hep yalnız kalmaya mahkum oldular. Kendinizi değiştirin, nasıl yapacağınızı da bir zahmet kendiniz bulun şuraya yazacak kadar aklınız varsa değişmeye de aklınız vardır mutlaka.
Senin yorumun bana da karmaşık geldi. Tam olarak ne demek istiyorsun? Sorun sende demen de kırıcı olmuş ayrıca. Evlenmek istemiyorum deyip de evlenen bir erkek gördüğüm zaman demek sahiden hayatının aşkını buldu diye düşünüyorum ben. Ama evlenmek sonuçta iki kişinin isteği ile oluyor. İş kadında bitiyor kısmına katılmıyorum. Konu sahibinin önceliği evlenmek değil, önce doğru düzgün biriyle ilişki kurabilmek ki bir evlilik olacaksa zaten akışında gelişir. İnsanları genellemek doğru olmadığından bi taktik de verilemiyor. İnsan önce gönlüne göre birini bulsun sonra evlenmek istiyorsa ilişki buna göre şekillenir zaten. Ama evlilik ile alakalı en keskin düşüncem budur benim yani yalnızken evlilik mi o ne yaa diyen bir insan evleniyorsa, kadın veya erkek farketmez sahiden evleneceği insanı bulmuştur benim gözümde.

Senin yorumun bana da karmaşık geldi. Tam olarak ne demek istiyorsun? Sorun sende demen de kırıcı olmuş ayrıca. Evlenmek istemiyorum deyip de evlenen bir erkek gördüğüm zaman demek sahiden hayatının aşkını buldu diye düşünüyorum ben. Ama evlenmek sonuçta iki kişinin isteği ile oluyor. İş kadında bitiyor kısmına katılmıyorum. Konu sahibinin önceliği evlenmek değil, önce doğru düzgün biriyle ilişki kurabilmek ki bir evlilik olacaksa zaten akışında gelişir. İnsanları genellemek doğru olmadığından bi taktik de verilemiyor. İnsan önce gönlüne göre birini bulsun sonra evlenmek istiyorsa ilişki buna göre şekillenir zaten. Ama evlilik ile alakalı en keskin düşüncem budur benim yani yalnızken evlilik mi o ne yaa diyen bir insan evleniyorsa, kadın veya erkek farketmez sahiden evleneceği insanı bulmuştur benim gözümde.
Bazen çok ilginç şeyler oluyor ama. Benim tanıdığım biri vardı. Çocuk benim arkadaşımla takıldı bir süre. Kızla takılırken ben çalışan kadınla evlenmem, ben tutucuyum falan diyordu. Kızı da benim aslında dört senelik ilişkim var ve onunla evleneceğim dedi ve ayrıldı. Yalnız bu dört senelik ilişki dediği kadın da ortada yoktu bu arada. Benim arkadaşım geçenlerde oğlanın profil fotosuna bakmış whatssapptan ve çocuk gayet modern çalışan bir kadınla birlikte ve bunu da herkese açık paylaşmış. Muhtemelen de evlendiler. Mesela ben bu olayı yorumlayamadim. Erkek nasıl yorumlar bilmiyorum.

Bence de önce normal erkek arkadaş edinin ama sonra ondan kendinize ideal sevgili yapın 😁 ciddiyim bu konuda. Bazıları ayy arkadaşıma o gözle bakamam falan diyor ama ben arkadaşliğini bilmediğim kişiyle ilişki düşünemiyorum birini ancak arkadaşken taniyabilriim gibi geliyor. Kova burçluluktan galiba🤭

Şu yazınız neden başlıktaki durumda olduğunuzun ispatı aslında. Sizin kendinize layık gördükleriniz sizi kendilerine layık görmüyorsa, dönüp kendinize bakmalısınız.
Katılmıyorum.bir kadın tüm bu özellikleri isteyebilecek akla sahipse ve bu kadar güzel kendini ifade edebikiyorsa o dediği özelliklere kendi de sahiptir zaten.cehalet mutluluktur diye bir laf vardır.zaten kalitesiz insanlar kör topal birini bulsa bile dünyanın en büyük aşkını bulmuş gibi mutlu olabiliyor.önünü arkadasını düşünecek potansiyel yok çünkü.mutlu mesut yaşar aklından zoru mu var.kaliteden kaliteli insan anlar.sanki her kadın hakettiği gibi bir ilişki yaşayabiliyormuş gibi konuşuyorsunuz.ne kaliteli kadınlara neler yaşatıyorlar.

Tavsiye veremeyeceğimi söyledim çünkü tavsiye vermek için tecrübe etmek gerekiyor ne yapayım yalandan size akıl mı verseydim? Herkes mükemmel insan istiyor kimse de dönüp kendine ben neyim diye sormuyor bende bunu anlamıyorum. Neyse hanımefendi size hayatta bol şans.
Kadıncağız sana güzel birşey yazıyor cevaba bak. Şimdi bana da döşersin hiç yoktan.neyse size de hayatta bol şans hanımefendi. Bu arada mükemmel insan istemiyor konu sahibi.kendi seviyesinde insan istiyor.

Bazen çok ilginç şeyler oluyor ama. Benim tanıdığım biri vardı. Çocuk benim arkadaşımla takıldı bir süre. Kızla takılırken ben çalışan kadınla evlenmem, ben tutucuyum falan diyordu. Kızı da benim aslında dört senelik ilişkim var ve onunla evleneceğim dedi ve ayrıldı. Yalnız bu dört senelik ilişki dediği kadın da ortada yoktu bu arada. Benim arkadaşım geçenlerde oğlanın profil fotosuna bakmış whatssapptan ve çocuk gayet modern çalışan bir kadınla birlikte ve bunu da herkese açık paylaşmış. Muhtemelen de evlendiler. Mesela ben bu olayı yorumlayamadim. Erkek nasıl yorumlar bilmiyorum.
İnsanlar genelde karşısındaki kişiye açık açık ben seninle evlenmem diyemediği için böyle bahaneler arkasına gizleniyorlar. Bu erkeklere has bir durum değil. Bazı sözler var altında yatan anlamlar hiç şaşmaz. Ben evlenmem, evlenmek istemiyorum demek aslında seninle evlenmek istemiyorum demektir. Mesela birinden hoşlanıyorsun ve bu kişi sana, ben ilişki istemiyorum kimseyi istemiyorum falan diyor. Aslında bu, seni istemiyorum demektir. Böyle diyen insanların bir süre hatta genelde kısa bir süre sonra sevgili yaptığını veya evlendiğini görürüz. Tam da benim teoriyi destekler nitelikte. Bunlar karşıdakine söylenen bahanelerdir. Senin örnekteki de şerefsizmiş zira açık açık, düz biçimde ayrılmak yerine dört senelik ilişkim var onunla evlenicem demesi çok çiğ olmuş.

İnsanlar genelde karşısındaki kişiye açık açık ben seninle evlenmem diyemediği için böyle bahaneler arkasına gizleniyorlar. Bu erkeklere has bir durum değil. Bazı sözler var altında yatan anlamlar hiç şaşmaz. Ben evlenmem, evlenmek istemiyorum demek aslında seninle evlenmek istemiyorum demektir. Mesela birinden hoşlanıyorsun ve bu kişi sana, ben ilişki istemiyorum kimseyi istemiyorum falan diyor. Aslında bu, seni istemiyorum demektir. Böyle diyen insanların bir süre hatta genelde kısa bir süre sonra sevgili yaptığını veya evlendiğini görürüz. Tam da benim teoriyi destekler nitelikte. Bunlar karşıdakine söylenen bahanelerdir. Senin örnekteki de şerefsizmiş zira açık açık, düz biçimde ayrılmak yerine dört senelik ilişkim var onunla evlenicem demesi çok çiğ olmuş.
Öyle. Bir de şu an evli olduğu kadın da o kadın değil çünkü bu kadın benim arkadaşım ve bu adam aynı yerde çalışıyordu. Yani büyük ihtimalle öyle bir ilişki de yoktu ortada.

yukarıda yazdığım gibi belki de hassaas bir dönem de olduğum için olaya tam net bakamıyor olabilirm.
gönül bu ama yani sonuçta hepimiz kadın olarak erkekte sadce sıradan eli yüzü düzgün orta halli biri olmasını beklemiyoruz gercekci olalım.
Ben bu konuyu aslinda cok samimi buldum .Ilk mesajdan itibaren de okuyorum.Yorum da yapmayacaktim.Ama biliyo musunuz ben siradan eli yüzü düzgun ,orta halli birini tercih ettim .Sadece egitim seviyemizin denkligine baktim.Çunkü kalbim sacma sapan iliskilerden bisekilde cok kirılmisti.Annemden daha iyi nasiplerim olacagini da duydum.Sonuc olarak merhametli ve dürüst bi adamla evliyim.Pisman miyim inanin degilim.Bu evlilikte birgunden birgüne kırilip incinmedim.Diyeceklerim bu kadar.Beraber calistik,kazandik biseyler de yapmaya calistik.Ben ornegimi birakip gideyim buraya.Takipteyim.Samimi bir insansiniz.Allah gonlunüze gore versin.

Bütün genellemeler gibi bu da yanlış. Sevgilim benden yaşça küçük. Kendisi doğal salaş giyim seviyor (normalde de tarzım o) ama ben onu neredeyse giyinmemiş şekildeyken tanışıp tavladım.
Bu tip konular hiç şaşmıyor. Öyle bir enerji veriyorsunuz ki konunuzda bile gerçek hayatta verdiğiniz enerjiyi tahmin etmek zor olmuyor.
giyinmemiş şekliyle tanışıp tavlamak mı? bana da bylesi çok mantıksız geliyor.

Ben bu konuyu aslinda cok samimi buldum .Ilk mesajdan itibaren de okuyorum.Yorum da yapmayacaktim.Ama biliyo musunuz ben siradan eli yüzü düzgun ,orta halli birini tercih ettim .Sadece egitim seviyemizin denkligine baktim.Çunkü kalbim sacma sapan iliskilerden bisekilde cok kirılmisti.Annemden daha iyi nasiplerim olacagini da duydum.Sonuc olarak merhametli ve dürüst bi adamla evliyim.Pisman miyim inanin degilim.Bu evlilikte birgunden birgüne kırilip incinmedim.Diyeceklerim bu kadar.Beraber calistik,kazandik biseyler de yapmaya calistik.Ben ornegimi birakip gideyim buraya.Takipteyim.Samimi bir insansiniz.Allah gonlunüze gore versin.
kalbinizden öperim, yorumunuz sıcacık yaptı beni hele ki hiç tanımadığım birindn gelince..
Allah size yuvanızda mutluluk-huzur versin :)

Katılmıyorum.bir kadın tüm bu özellikleri isteyebilecek akla sahipse ve bu kadar güzel kendini ifade edebikiyorsa o dediği özelliklere kendi de sahiptir zaten.cehalet mutluluktur diye bir laf vardır.zaten kalitesiz insanlar kör topal birini bulsa bile dünyanın en büyük aşkını bulmuş gibi mutlu olabiliyor.önünü arkadasını düşünecek potansiyel yok çünkü.mutlu mesut yaşar aklından zoru mu var.kaliteden kaliteli insan anlar.sanki her kadın hakettiği gibi bir ilişki yaşayabiliyormuş gibi konuşuyorsunuz.ne kaliteli kadınlara neler yaşatıyorlar.
benii anladığınız için teşekkür ederim. benim gibi düşünen bir ton kadın vardır eminim.
kimsenin tercihine karışamam ama siz orta sınıf bir erkeği tercih ettiniz diye herkes onu tercih etmez. zaten o tarz bi erkek istesem buraya nedn yalnızım diye başlık açmazdım. benim bahsetttiğim olay çok başkaydı. bazı kadınlar başımda biri olsun nasıl olursa olsun tarzında evleniyor. sonrası malum.
olay benim tercihim olduğun düşünmüyorum, çünkü bu süreçte kendimi de çok sorguladım. nerde yanlış yaptım çok mu istekli göründüm vs.

Son düzenleme:
aa eski konularına baktım bende astrolojile ilgilileniyorum amatörce bak ordan ilişki evlilik evlerine vs bakıp yorum yapabilirsin kendince ney neden böyle oluyor gibisinden belki düzeltmen için bir adım olur ben mesela hep haritama bakıp sorgulayıp bulmaya çalıştım
yorumlayamıyorum ki, 7.ev chiron mesela ve başakta başlıyor. eş tipi tahmiini başak-ikizler etkili çıkıyor. ama nasıl biri mesela işte görünüş burcu meslek vs bulamıyorum. hani bunları biliyorum okuyup araştırıyorum ama birleştiremiyorum çünkü böyle kulaktan dolma şeylerle yorumlanabilecek bir şey değil doğum hartası. profesyonel yardım almak istedim alan arkadaşlarım huzursuz olduklarını söyledi duydukları şeyler karşısında.

Ben sana bir tavsiye vereyim o zaman. Sevgili değil bence öncelikle iyi bir erkek arkadaş bul. Normal arkadaş. Anladığım kadarıyla tecrüben eksik senin. Yani bir erkeğin ne istediğini bilmen lazım. Bunu da sana bir erkek anlatabilir. Ya da erkeklerin fazla olduğu ortama girip iyi gözlem yapman lazım. Başka bir öneri daha vereyim, bunları yapamıyorsan erkek bir da danışmana git. Biz burada ne yazarsak kadın bakış açısı ile yaziyoruz çünkü.
çocukluktan erkek arkadaşlarım var konuşuruz ama çoğunun sevgilisi var ve artık biraz çekiniyorum ne olur ne olmaz.

ahaha güzel bir tatil için ben de sevgili bekliyorum ahahaha düşününce komik geliyor ama öyle napiiim.
özeniyorum tatile gidenlere, senelerdir ben de ailemle gidiyorum. bi ara bu sene tek mi gitsem diye düşündüm sonra sıkıcı olacağını düşünüp vazgeçtim. ailemle de gidesim yok özgür olamıyorum. en iyisi güzel tatil hakkımı sevgili ile kullanmak, üstelik bunun için bütçem de var ama sanırım bu seneyi pas geçicem. seneye de düzgün bir ilişkim olmazsa beş yıldızlı otelde tek başıma tatil yapıcam :KK70: tatil için sevgili bekleyen tuhaf bir kadın olarak yorumunu görünce tutamadım kendimi :) ama bir yandan beynimde dönen soru, ya kısmetim tatilde karşıma çıkacaksa? off :KK70:

ben de cok özeniyorum cokkkkk! ünide ilk sevgilim hadi yazın tatile gidelim demişti aklım çıkmıştı sevgilimle nasıl tatile gidicem gidemem olmaz evlenmeden böyle şeyler diye geçen aklıma geldi salak kafam gitsene kızım şimdi para var zaman var ama tatile gidecek sevgili yok ahahahah :D

Aileyle olmuyor artık :( ben de o yüzden kardesimle gidiyorum biraz küçük ama en azından güzel güzel fotoğraflarımı çekiyor ve herşeye okey diyor yoksa tek gidecektim bu sene. Sevgilimiz olmazsa gel seneye beraber gidelim 5 yıldızlıya :D

ben tatilde bi sevgili yapmıstım 8 ay sürdü adam beach sahibiydi ve yunan heykeli gibiydi masallah 8 ayın her günü bu adamın benimle ne işi var demiştim evrene öyle bi enerji yollamısım ki sonraki hafta eflatuns ben ayrılmak istiyorum demisti hala o tatil beldesine gidemem anılar aklıma geliyo :D

Back
X