Canım bence çok yanlış düşünüyorsun. Asla seni haketmeyen birine geri dönmeni gerektircek bi durum değil bu . Neden hemen güveninini sarsıyorsun ki . Sen ne oldugunu biliyorsun zaten kimsenin çirkin demesiyle çirkin güzel demesiylede güzel olmazsın. Karşındaki de kaba herifin tekiymiş zaten insanları dış görünüşleriyle yargılayan . Ama şunuda unutma kimse kimseyi begenmek zorunda değil bu dünyada buunun için güvensizliğe kapılma özgüvenini yitirmeErkek arkadaşımdan ayrılalı çok olmadı yeni biriyle tanıştım aşk sevgi vs. değildi aslında amaç arkadaşlıktı nette tanışmıştık sonra görüşünce çok isteksiz oldu msj bile atmıyo niye tanıştıysam çok pişman oldum. Hani gerçekten itici değilim ki kendisi hiç yakışıklı değil ama kendine bakmadan beni beğenmiyor. Kendisini beğendiğim için hoş bulduğum için değil kültürlü olmasını seviyeli ve mantıklı konuşmasını beğendiğim için görüştüm. Yaşı büyük ama çok kültürlü sırf bu yüzden kendini üstün görüyor çok üzüldüm ve çok bozuldum ben onun asla dış görünüşünü yargılamamışken böyle bi tutum sergiledi .İşin kötüsü benim güvenim çok sarsıldı daha ilk tanıştığım erkekten böyle bi tepki geldi beni kimse sevmicek mi korkusu başladı. Bana hakaret eden küfür eden kötü davranan adama geri mi dönsem diye düşünmeye başladım demek ki ondan başka kimse beni istemicek özgüvenim çok düştü ki asla itici biri değilim. Çokta karışık oldu k.bakmayın sizin başınıza böyle bişey geldi mi yada ayrılınca sizde bu hisleri yaşadınız mı ölünceye kadar yalnız mı kalcam korkusu sardı
21cnm yas kac
Erkek arkadaşımdan ayrılalı çok olmadı yeni biriyle tanıştım aşk sevgi vs. değildi aslında amaç arkadaşlıktı nette tanışmıştık sonra görüşünce çok isteksiz oldu msj bile atmıyo niye tanıştıysam çok pişman oldum. Hani gerçekten itici değilim ki kendisi hiç yakışıklı değil ama kendine bakmadan beni beğenmiyor. Kendisini beğendiğim için hoş bulduğum için değil kültürlü olmasını seviyeli ve mantıklı konuşmasını beğendiğim için görüştüm. Yaşı büyük ama çok kültürlü sırf bu yüzden kendini üstün görüyor çok üzüldüm ve çok bozuldum ben onun asla dış görünüşünü yargılamamışken böyle bi tutum sergiledi .İşin kötüsü benim güvenim çok sarsıldı daha ilk tanıştığım erkekten böyle bi tepki geldi beni kimse sevmicek mi korkusu başladı. Bana hakaret eden küfür eden kötü davranan adama geri mi dönsem diye düşünmeye başladım demek ki ondan başka kimse beni istemicek özgüvenim çok düştü ki asla itici biri değilim. Çokta karışık oldu k.bakmayın sizin başınıza böyle bişey geldi mi yada ayrılınca sizde bu hisleri yaşadınız mı ölünceye kadar yalnız mı kalcam korkusu sardı
yaşı büyük demişsin ve kültür seviyesi iyi demişsin. kültür seviyesi derken nasıl ölçtün bunu bilemiyorum ama bir çok konu üzerinde bilgili ve akıcı konuşabiliyor diye düşünüyorum. belli bir yaşın üstünde insanlar için dış görünüş ikinci plandadır. sen daha önce şiddet içeren bir ilişki yaşamışsın ki ona geri dönmeyi daha düşünüyorsun. bu bakış açısındaki birini kendine yakın bulmamıştır diye düşünüyorum.Erkek arkadaşımdan ayrılalı çok olmadı yeni biriyle tanıştım aşk sevgi vs. değildi aslında amaç arkadaşlıktı nette tanışmıştık sonra görüşünce çok isteksiz oldu msj bile atmıyo niye tanıştıysam çok pişman oldum. Hani gerçekten itici değilim ki kendisi hiç yakışıklı değil ama kendine bakmadan beni beğenmiyor. Kendisini beğendiğim için hoş bulduğum için değil kültürlü olmasını seviyeli ve mantıklı konuşmasını beğendiğim için görüştüm. Yaşı büyük ama çok kültürlü sırf bu yüzden kendini üstün görüyor çok üzüldüm ve çok bozuldum ben onun asla dış görünüşünü yargılamamışken böyle bi tutum sergiledi .İşin kötüsü benim güvenim çok sarsıldı daha ilk tanıştığım erkekten böyle bi tepki geldi beni kimse sevmicek mi korkusu başladı. Bana hakaret eden küfür eden kötü davranan adama geri mi dönsem diye düşünmeye başladım demek ki ondan başka kimse beni istemicek özgüvenim çok düştü ki asla itici biri değilim. Çokta karışık oldu k.bakmayın sizin başınıza böyle bişey geldi mi yada ayrılınca sizde bu hisleri yaşadınız mı ölünceye kadar yalnız mı kalcam korkusu sardı
Bu zamana kadar kendisinin en uzun ilişkisi 1 yıl sürmüş çok çok seçici sevgili olmayı ikimizde istemedik zaten çünkü çok zor biri herşeyi geçtim görüştükten sonra msj atmak aramamak nedir ya çok terbiyesizmiş bu erkeklerin hepsi böyle misaçmalamaaa.....
güzelliği sadece dışta arayan bir adamdan sana hayır gelmez güzel kardeşim
bence dua et ki böyle bir adamla ilişkiye başlamadın:)
emin ol eğer senin derinine inmek istese seni arardıBu zamana kadar kendisinin en uzun ilişkisi 1 yıl sürmüş çok çok seçici sevgili olmayı ikimizde istemedik zaten çünkü çok zor biri herşeyi geçtim görüştükten sonra msj atmak aramamak nedir ya çok terbiyesizmiş bu erkeklerin hepsi böyle mi
İlişkim olduğundan asla bi erkekle iletişime geçmedim uzun zaman sonra ilk defa böyle bişeye kalkıştım pişman oldum bende onu beğenmedim ama kafa yapısını düşüncelerini sevdim off nasıl canım sıkkın ya içime kapandımBeğenmek zorunda değil. Sizin de illa ki öyle veya böyle beğenmediğiniz birisi olmuştur (fiziksel veya kişilik olarak). Herkes herkesi beğenmiyor neticede.
Ha benim de başıma aynısı geldi. Görüştüğümüz akşamın sonunda ilgisizliğini fark ettim, karşısına geçtim "sarmadı di mi" dedim. "Yok midem ağrıyor" dedi. "Bu benim sorumun yanıtı değil, sarmadı di mi" dedim. "Yani, evet" dedi. "Tamam o zaman, tanıştığıma memnun oldum" dedim gittim. Onun beni beğenmemesi beni değiştirmez ki. Elektriği tutmamıştır, bir şey hissetmemiştir, atıyorum kısa boylu kadınlardan hoşlanıyordur uzun gelmişimdir vs vs. Bu onunla ilgili bir konu. Sizin için de öyle. Beğenmemesi kendi bileceği iş, siz kendinize bakın. Hayatınız boyunca olacak bu çünkü, herkes sizi beğenmeyecek. Herkes beni de beğenmeyecek. Ben de herkesi beğenmeyeceğim. Sistem böyle : )
Aslında benim konuşmamı herşeyimi çok sevdi defalarca söyledi daha dün telin ucunda ol sen benim bu zamana kadar anlaştığım tek bayansın vs dedi sonuç ne şimdi hem üzüldüm hem aptal yerine mi kondum ki yayaşı büyük demişsin ve kültür seviyesi iyi demişsin. kültür seviyesi derken nasıl ölçtün bunu bilemiyorum ama bir çok konu üzerinde bilgili ve akıcı konuşabiliyor diye düşünüyorum. belli bir yaşın üstünde insanlar için dış görünüş ikinci plandadır. sen daha önce şiddet içeren bir ilişki yaşamışsın ki ona geri dönmeyi daha düşünüyorsun. bu bakış açısındaki birini kendine yakın bulmamıştır diye düşünüyorum.
dengesiz olabilir ya da görüştüğü başka biri olabilir..Aslında benim konuşmamı herşeyimi çok sevdi defalarca söyledi daha dün telin ucunda ol sen benim bu zamana kadar anlaştığım tek bayansın vs dedi sonuç ne şimdi hem üzüldüm hem aptal yerine mi kondum ki ya
Bir daha asla biriyle netten görüşmem kendimi görücüye çıkmış gibi onun beğenisine sundum utanıyorum çok hemdeO pc den uzak dur
şekerıım yasın evde kalmıs kız yası degıl kı neden telas yaptın
Yok yok evli değil ilişkileri çok az sürmüş kendini bişey zannediyo öyle diyor zaten gide gide onu buldum bende zaten bozuk olan moralim eksilerdedengesiz olabilir ya da görüştüğü başka biri olabilir..
evli falan olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?